Mhp'de Katİl Mİlletvekİlİ..

eğer ovada sivil öldüyse gerçekten mhp li kardeşlerim öldrüdüyse vardır bir sebebi vardır bir vatan hainliği umarım biliyorsundur ki vatan haini ölmek zorundadır.. ayrıca mhp nin olayı da iktidara karşı değil ülke durumuna göre olmuştur. alınan karar yanlışsa düzeltilmesi diğer parti üyerine kalmıştır.iktidardan sonra tek parti mhp olduğu için bu görev ona düşmektedir.

şimdi vatan hainliği olayına girmezsek daha iyi olacak çünkü benim 'vatan hainliği' olarak gördüğüm tutumlarla seninkiler çok farklı o yüzden kapatalım bu tartışmayı

Sende biraz mantıklı konuş...

Birisi af çıktı diye hapisten çıkarılmış yıl 1991...
Birisi milletvekili olduğu için aldındı yıl 2007..

Birisi ülke bölücüsü değil vatansever..
Birisi kahrolası PKK militanı..

Birisi PKK karşıtı..
Birisi PKK zanlısı

Daha sayayım mı?

Adamı sinirlendirmekte üzerinize yok yani..

Hem konudaki Kaynak nerde Kaynak?

+
99999999999999

daha ne söylenilebilirki ?

Yıllardır bu tür olaylar oluyor beyler...
Sağ ve sol dediğiniz kavramlar zaten öldü,
Ölmese bile,yozlaştı...
Chp Atatürk'ün mirasını yiyor, Mhp'de devlet içinde devlet kurmaya çalışıyor.Bir nevi Türkiyenin haması, Çeteci...

Siz Ak Partiyi kötülemeye devam edin...Sağ ve sol sizi uyutadursun.

birisi uyumakmı dedi hiç olmazsa uyanıdığımız gibi biseyler satmıyoruz

bknz:

unakıtan: satılacak bişey olsun satmaya pijamalarla giderim

Bu davaya baş koyanlar gereken dönemlerde gerekeni fazlasıyla yapmıştır şimdi siz naptınız olayına girmek yerine terör örgütlerinin şehidimizdir dediği kişilerin hayatlarını bi inceleyin

O terör örgütlerinin kendilerince şehit edindiği kişilerin hayatlarının çok önemli bir bölümünde genellikle hayatlarının son bölümlerinde bu davada (İlayı Kelimatullah) davasında yer almış kişilerin izleri can alıcı bir berraklıkla mevcuttur görememek mümkün olamaz...

Arkadaşım çileden çıkararak kendine sövdürmeye mi uğraşıyorsun???

Dinime küfreden Müslüman olsun!!!

bak tartışma çıkarma insan ol biraz ben sana sövdümmü de sen bana sövüceksin temiz konuş birşey yazmışsın cevap verdim sen de cevap ver çokmu zor??
ha cevap veremem diyorsan o zaman da ne cevap ver nede böyle şeyler yaz

Bence bu konuları tartışmak yanlış...zaten meclis öyle bir hale geldiki az daha terör örgütüne mensup ,hırsız,dolandırıcı,vatan haini,katil,çiçek sulamaya meğilli,sabıkalı olmayanlar alınmıyacak...ha birde en az ilkokul mezunu olmakta gerekmiyecek biraz argo,biraz kürtçe,biraz arapça bilmek yeterli olacak bu gidişle...

Sağcı Solcu Kavgasını alevlendirmek isteyenlerin yazısı o zamanlar bir hatadır olmuş..

ancak ilk önce meclisten PKK'Lıları temizlemek lazım sonra bize gelir sıra !!

bak tartışma çıkarma insan ol biraz ben sana sövdümmü de sen bana sövüceksin temiz konuş birşey yazmışsın cevap verdim sen de cevap ver çokmu zor??
ha cevap veremem diyorsan o zaman da ne cevap ver nede böyle şeyler yaz

Temiz mi birşey söyledin.Ne Müslümanlığımıza laf etmediğin kaldı ne Vatanseverliğimize!!!

Sizin gibileri gördükçe Ülkümü ve Partimi daha çok seviyorum.

Yolundayız Başbuğum

Temiz mi birşey söyledin.Ne Müslümanlığımıza laf etmediğin kaldı ne Vatanseverliğimize!!!

Sizin gibileri gördükçe Ülkümü ve Partimi daha çok seviyorum.

Yolundayız Başbuğum

senin gibilerin gidebileceği başka bir yol yok zaten seni bu kafayla başka kim kabul eder

konu MHP ye saldırmak olunca hepiniz çok adaletli oluyorsunuz maşallah.
bu ne sevgi bu ne ıstırap

Atatürk ilke ve inkılaplarına karşı çıkan ve bunları yok etmeye çalışan devricilere neden kimse ses çıkarmıyor.
komünizm illetini "Cumuhuriyet" ilkemize değişen de demokrasiden bahsedeip demokrasiyi kaldırmaya çalışan bu kesim acaba neyin peşinde
sağ-sol çatışmalarında öldürülen 5000 den fazla Ülkücünün şehit edildiğini bunların sadece kayıtlarda olan sayı olduğunu kimse konuşmaz.
o dönemlerde işlenen hangi cinayet ya da infaz bugün bu kadar tatışılmıştır açıklar mısınız?
söz konusu MHP ve ÜLKÜCÜ CAMİA olunca hemen etiket hazır "katil". bunların alayı soyu katil.
dtp li şerefsizler mecliste rahatça oturur ve bu kimseye batmaz. ama MHP olunca hemen kuruk acısı gibi yakar canı.
soruyorum bu konuyu açan ve ona yoldaşlık edenlere.
*Atatürkçüyüz deyip de komünizm i savunmak ne kadar doğrudur. şöyle açıklayayım. Atatürk'ün koyduğu Cumhuiryetçilik ilkesine ters düşen birisi nasıl Atatürkçü olur?
*Milliyetçiyiz diyen bir oluşuma milliyetçilik sizin tekelinizde mi sadece siz mi milliyetçisiniz diye karalayanlar neden hiçbir zaman milliyetçiliği görüş olarak benimsememişlerdir. şöyle yani milliyetçi lmak milliyetçiyim demekle olmaz. size ters düşen ve kültürünüzle bağdaşmayan tavırlar içerisindesiniz. örnek: dilimizi katlemek. geliom, ok gibi yabancı kelimeleri Türkçe kelimelerle birlikte kullanmak. ve bunu medenileşiyoruz palavrasıyla sempatik göstermeye çalışmak
*birileri çıkıp milliyetçiliği savunurken onları ırkçı faşist gibi kavramlarla suçlamak ve topluma karşı antipatik göstermek hangi oluşumun içinde var.

bu konuda laf ebeliği yapan"beregorn" ve konuyu başlatan "utkutan81" amaçları ne. ülkücülerin sabrını sınamak mı yoksa kışkırtmak mı.
tam bir provakasyon amacı taşıyan mesajları yazmakta sebep nedir. hemde hiçbir kaynak ve dayanağı olmadan.

Allah Türkü korusun ve yüceltsin

YOK yaa.

:durdurun ya arkadaşım sen bu Mhp karşıtı konular açmayı ne zaman bırakacaksın.Önce akrabaları dağda olan dtplilere öncelik ver!
Sen önce kendi kapının önündeki pisliği temizle sonra başka örnekler ver.Ayıplarımızdan ne zamana kadar kaçacağız.Adam mı kalmadı MHP için milletvekili yapmaya?

fenerli sana diyorumki:önce kendimi tanıtayım

ben ne ülkücü nede komünist bir insanım.sadece atatürkçü ve laik bir türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ayrıca atatürkün kurduğu partiyi destekleyen chpliyim.atatürk ilke ve inkilaplarına karşı çıkan devircilere komünistlere bende senin gibi karşıyım arkadaşım.peki atatürkün kurduğu cumhuriyetçilik ilkesine mhp partisi türbanı yani bi bakımada akpyi destekleyerek cumhuriyetçiliğe ve laikliğe ters düşmüyormu arkadaşım.siz ülkücüler atatürkçüyüm diyorsunuz akp gibi düşünüyorsunuz.ülkemiz zaten pkk belasıyla uğraşıyo yani tehlike içinde birde laiklilk ve cumhuriyet tehlikeside artık sınıra dayandı.ülkücü arkadaşım sen hiç eline atatük resmini ve türk bayrağını alıp cumhuriyet mitinglerinde yürüyüş yaptınmı ?ben yaptım.milyonlar sokağa döküldüğünde sen nerdeydin arkadaşım.?merak ettiğim için sordum.ben meydandaydım.

eLine kan buLaşan biri bu koLtuğu haketmiyorsa..
dtp Li köpekLerin ne işi var bunu neden sormuyor acıLı anne?
eLine kim biLir kaç ana kuzusunun kanı buLaştı bu kancıkLarın
OnLarın hesabını soramazken
ihtiLaL döneminde ne uğruna öLdüğü beLLi oLmayan oğLunun kanını mı soruyor?

Zamanında gidip yüzüne karşı soramadığını
Ancak akLına geLmişte mecLise girdiğinde mi sormuş
Her şey gayet açık.. fazLa yorumLamaya gerekte yok sanırım

Geri