winriver
New member
arkadaşlar bizim bu yazdıklarımız sayesinde fikirleri değişecek mi katil ruhlu insanların.bu adamlar bi de din iman sahibi oldugunu söylüyorlar.neymiş vatansevermiş.bunlara kargalar bile güler
Bu partiyi tarifetmeye gerek yok.Kendilerini MİLLİYETÇİ gösterip mafia tipi işler yapmak en belirigin özelliklerindendir.
İlk kez bir senatör yurt dışında eroin kaçakçılığı yaparken yakalandı bu partinin senatörü idi,ilk kez bir partinin genel başkanının mal varlığı beyanının dışında bir serveti ortaya çıktı (çocukları aralarında paylaşamdığı için mahkemelik oldular) ama ne gariptirki hemen ört bas edildi,bakan olamdan önce mal varlığı belliolan Koray Aydın ailecek trilyoner oldu ailesinin yaptığı ticarete bağlanıp kapandı,şimdide anlı şanlı Mehmet Gül mafiavari bir oluşumun içinde ailecek tam boy bir katılımla ortaya çıktı,ama beyefendi yakalanamadı.İşte ülkemin milliyetçi geçinen bir kısım kesimini profili elimizi nereye uzatsak kolumuzu koparıyorlar,vah benim güzel ülkem.
Milliyetçilik yapta görelim o zaman!!!!
Kan kusmakta üstünüze yok!!
Şimdi yine uyarı mesajı gelecek 2li tartışmaya çevirmeyin diye
Milliyetçilik yapta görelim o zaman!!!!
Kan kusmakta üstünüze yok!!
Şimdi yine uyarı mesajı gelecek 2li tartışmaya çevirmeyin diye
iyi hadi bugun milliyetçilik yapalım.iyice oyuncak olmuş ya bu kelime.milliyetçilik fiziksel zorlama ile adam vurma ile kaçakçılık yapmakla olmuyor!
sen kimsenin adamlıgını sorgulayacak birisi değilsin.bu ülkede ele geçirilmeye çalışsa da bir hukuk var.senin gibi her eline silah alan ''hainse vururum'' düşüncesiyle kendine göre hain olan insanları vursun.yok davam desin.bunun magandalıktan hiçbir farkı yok.bırakalım anayasayı da sen yaz o zaman!skandal istiyorsan mhp nin eski ya da şuan mecliste olan vekillerinin geçmişine bakabilirsin..bir de her fırsatta Allah'a inandıgınızı söylersiniz.''Allah'ın verdiği canı ondan başkası alamaz'' sizin için birşey ifade etmiyor mu? bu ne yaman çelişkidir!!
silinirse silinsin.ben yine din iman Allah diyen birinin tezatını gördüm.ve senin gibi örnekler o kadar cok ki fikirleriniz uymayınca zorbalıkla işlerinizi halletmeye kalkıyorsunuz.sizi mecliste temsil edenler ise önceden de yazdıgım gibi katiller kaçakçılar..bunlardan utanmak yerine onlara özeniyorsunuz.saygı cercevesinde yorum yapmaya çalışıyorum,bazı yanlışları göstermek istiyorum ama verilen cevaplar inanılmaz..eğitim şart:saskin
gayet doğal böyle birinin mhpden milletvekili olması zaten mhpden başka ne beklenirdi ki
ne demek oluyor şimdi bu mhp den başka ne beklenirki???
mhp nin bu ülkeye faydadan başka ne oldu ki?
ne faydası oldu çok merak ediyorum söylermisin bir düşünsen sende göreceksen hiç bir yararı olmadığını
peki sen faydasını göremedin zararı ne oldu bu ülkeye söylermisin
mhp dağlara çıkıp askerlerimizi mi öldürdü sokalara çıkıp masun insanları alın terleriyle kazandığı ekmek yediği araçlarını mı yaktı bu ülkenin sadece bizim memleketimiz ne olay olursa olsun mhp nin üzerine attı çünkü mhp liler hep delikanlı oldu haksızlığa karşı yumruk gibi oldu