Mhp'de Katİl Mİlletvekİlİ..

Inan bana bu dusuncedeki tek insan ben degilim. Senin gibi at gozlugu takmislar disinda herkes MHP'nin asiri milliyetci tavrini ve fasizmini bilir.

Karalamamizla mi kaldik? Cumle alem biliyor MHP'nin baglantisini.

olur, adamin yazdigi kitaplara bir bakarmisin?

- Komünist Don Kişotu Proleter Burjuva Nazım Hikmetof Yoldaşa, İstanbul 1935.

- Türk Tarihi Üzerinde Toplamalar, I. Bölüm, En Eski Zamanlardan başla***** Apar Sülalesinin düşmesi tarihi olan Miladi 552'ye kadar, İstanbul 1935.

- 15. Asır Tarihçisi şükrullah, Dokuz Boy Türkler veOsmanlı Sultanları Tarihi, Eski Türklerle Fatih Sultan Mehmed'in tahta oturuşuna kadar olan Osmanlı

tarihinden bahseder,İstanbul 1939.

- Müneccimbaşı, şeyh Ahmed Dede Efendi, Hayatı ve Eserleri, İstanbul 1940.

- 900. Yıldönümü (990-1940), İstanbul 1940.

- İçimizdeki şeytanlar, İstanbul 1940.

- Türk Edebiyatı Tarihi, En eski çağlardan başla***** Büyük Selçukluların sonuna kadar, İstanbul 1940.

- Dalkavuklar Gecesi, İstanbul 1941.

- En Sinsi Tehlike, İstanbul 1943.

- Hesap Böyle Verilir, İstanbul 1943.

-İ. Süruri Ermete (Üçüncü dereceden harb malûlü piyade subayı), Türkiye Asla Boyun Eğmeyecektir(Türk-Rus Savaşının özeti), İstanbul 1946.

- Yolların Sonu, İstanbul 1946.

- 18 Bozkurtların Ölümü, İstanbul 1946.

- Bozkurtlar Diriliyor, İstanbul 1949.

- Osmanlı Tarihleri I, İstanbul 1949. Türkiye Yayınevi'nin bu ad altında kurduğu dizinin bu ilk cildinde şu yayınları vardır: a- Ahmedî, Dastan ve Tevarih-i

Mülûk-ı al-i Osman, b-Şükrullah Behçetüttevarih, c- aşıkpaşaoğlu Ahmed aşıkî, Tevarih-i al-i Osman.

- Türk Ülküsü, İstanbul 1956.

- Deli Kurt, İstanbul 1958.

- Osman (Bayburtlu), Tevarih-i Cedîd-i Mir'at-ı Cihan, İstanbul 1961.

- Osmanlı Tarihine Ait Takvimler I, 824, 835 ve 843 tarihli takvimler, İstanbul 1961.

- Ordinaryüs'ün Fahiş Yanlışları, İstanbul 1961.

- Türk Tarihinde Meseleler, Ankara 1966.

- Birgili Mehmed Efendi Bibliyografyası, İstanbul 1966.

- İstanbul Kütüphanelerine Göre Ebussuud Bibliyografyası, İstanbul 1967.

- ali Bibliyografyası, İstanbul 1968.

- aşıkpaşaoğlu Tarihi, İstanbul 1970.

- Evliya Çelebi Seyahatnamesi'nden Seçmeler I, İstanbul 1971.

- Evliya Çelebi Seyahatnamesi'nden Seçmeler II, İstanbul 1972.

- Ruh Adam, İstanbul 1972.

- Oruç Beğ Tarihi, İstanbul 1973.

- Türk Ansiklopedisi'nde 40 kadar madde. Ayrıca Atsız'ın yazdığı makaleler, dört cilt halinde Makaleler I, Makaleler II, Makaleler III, Makaleler IV, adıyla

Baysan Yayınları tarafından İstanbul'da 1992 tarihinde yayımlanmıştır

Bunlari bir MHP'liden baska kim yazar?

Senin bize paso dediğiniz okuyun kelimesini şimdi ben sana diyeceğim.
Okuyun arkadaş öğrenin :D
Neymiş tek o düşünmüyormuş bizim faşist olduğumuzu kaç tane Ülkücü arkadaşın oldu?
Ağzına her Bozkurt kelimesini alan Mhp li mi oluyor???
Nihal Atsız Mhp li değildir.İstediğin yerden araştır.

Yok siz daha cok toplu katliamlari tercih ediyorsunuz(bkz. Maras)

bu cümle sana ait şimdi neden kıvırıyorsun?
Aklı sıra beni küçük düşürcek :D

1.Kaynak yok
2. lütfen belirli sınırlar içinde eleştiri yapalım
3. birkaç aşırı mhp karşıtı konun var

bak birader senden tamamen bi terörist olur biraz insaf be hani kaynağın bizim sağcıyada solcuyada bi sevgimiz var ama sizin gibilerin yüzüne artık sola biraz mesafeli duruyorum insanları karalerken biraz düşün ülkeyin şu anki durumunu düşün adamı hasta etme bizi sokağa indiremeyeceksiniz boş yere uğraşmayın ama indirtirsenizde sonunuz kötü olur haberiniz olsun tamam mı sevgili kardeşim

Doğru Hitler katildir. Stalin de katildir. Önce Avrupayı aralarında bölüştüler , sonra dağılım hoşlarına gitmedi ve birbirlerine girdiler. Altta Alman savunma bakanı Ribbentrop , Alman-Sovyet gizli anlaşmasını imzalıyor, ayaktakiler ise Sovyet savunma bakanı Molotov ve Stalin. Stalin'in keyifli olduğu yüzünden belli. Çünkü Hitler'le kıta Avrupasını bölüşüyorlar. Yıl 1939. yer: Moskova bu antlaşmadan sonra Polonya'nın yarısını Sovyetler , yarısını da Almanlar işgal ettiler ve 2. Dünya savaşı başladı.
8fe7hxe.jpg

dostum sen baya saçmalıyosun...

Sovyetler Birliğine hiçbir ülke zorla alınmadı...

Almanyadan gelen Faşist tehdit üzerine Sovyetlere sıgındılar...

Saçma sapan yalan haberlerle Sovyetler'i karalamaya calısma...

konu nerden nereye gelmiş öze döneLim..

mecliste bulunmaması gerekirdi yerine sicili temiz biride olsa gelebilirdi gene secilirdi buna eminim..

en buyuk sacmalık dagdakı terorıstın yaptıgıyla aynı gormektır buna gırmıyoruz bıle ki asıl onemlı olan bazıları ıcın o donem yaptıklarıyla kahraman yaptıkları deniz gezmiş varken bir kişiyi öldürdü diye topa tutmaları.. adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu... adam öldürmeyi desteklemiyorumda sizin icin deniz gezmiş yaptıklarıyla kahraman degilmi milletvekilini yargılayanlar bunu kendi icinizde cevaplayın baska bişey istemiyorum ; )

siz meclisteki pkk larla ugraşsanızya önce

Arkadaşlar bu anne acılı olabilir ,ama ya oğlu hakettiyse mümkünse atilla kayanın hayatı hakkında bilgi edinin.Pkk sempatizanları tarafından yakınınız öldürülse siz ne yaparsınız.

51867big.jpg

germany-1917.JPG

WWII%20map2.jpg

Bu haritalar herşeyi anlatacaktır..

Bir insan yalan soylerde bu kadar soylemez. mesajin belli hersey belli ne uyduracagim ben. iste mesajin:
merak ediyorum şimdi orta doğudan kürtler girse ülkene, batıdan yunanlılar ne yapacaktın soruma cevap verir misin? Çıkıpta ordada bayrak sallayıp eşitlim,insaniyet mi diyecektin?
Sen burda amerikan istiklal savasini anlatmiyorsun ya...

Ne o? Pek bir mutlu oluyorsun galiba Türkiye'ye Türk devletine sağdan soldan saldırılınca? Ben burada Kurtuluş Savaşı'nı mı kastettim.. Ha durr durr tamam Yunanlılar batıdan girmişti? Ama doğuda Rusya vardır Kürtler mi Türklerle savaşıyordu Ruslar mı Türklerle savaşıyordu?? Ben hangisini anlıyorum sen hangisini anlatmak istiyorsun.. Ben yalan söylemem,söylemedim,söylemeyeceğimde ama mademki kıskasa kıskas diyorsun buyur. Senin bu cümlelerinden bir sürü şey çıkartırım? Sen önce neyi savunuyorsun bana Hitler'e olan düşmanlığını mı? PKK'yı mı? Sovyetler'i mi?? Kürtler''i mi? Türkler'i mi?? Sen şunu bir açıklasana bizde neye karşı konuştuğumuzu bilelim??
Ben cevap vereyim sen Kürtleri bana savunuyorsun ama yanında PKK'yı ihmal etmeyide unutmuyorsun? Hayırdır??

Sokan bensem bir caniyi savunan da sensin!

Bir caniyi savunduğum yok,daha çok bir siyasetçiyi savunuyorum gibi geldi bana..
Sanki onun yaptıklarından aşağı kalır bir yanınız varya konuşuyorsun?
Hadi o adam Almanları üstün bir millet sayıyordu,hadi o adam ülkesini yıkıcı bir politika izleyerek ayakta tutuyordu? Ama siz insan katledin,onun bunun aklına girin sinsi bir sivrisinek gibi saz çalın ortada vay be...
Benim savunduğum kişi ile senin savundukların arasında pek bir fark yok gibi geldi.
En azından objektif bir açıdan!

Belki de amerikanin atom bombasi atamasindan sonra ses cikarmadiklari icindir. Nasil siz her katliam yapisinizda alavi halki "incinsen de incitme" felsefesinde oldugu gibi.

Tabiki cikarlarin uyustugu icin. Yarin isine gelmezse bir kasik suda bogarsin

Hahaha sadece gülüyorum ben onu kastetmemiştim. Çinliler Türkler var olduklarından beri bize düşmandırlar o kadar büyük savaşlar yapılmış,Dünyanın harikları arasında sayılan Çin Seddi'ni bizden korunmak için yapmışlar biliyor muydun??? Uzaydan görünen tek yapıttır bu biliyor musun sen?? Japon halkının benimsediği toplumsal statüde de ilk başta kadın ve çoçukların savaşta zarar görmemesi vardır. Savaştıkları zaman bile arkalarına bakmadan giderler.. Aynı bizim gibi... Korkusuzdurlar.. Ben bunu kastetmişim sen nelerden söz ediyorsun?? Amerika da nerden çıktı adı batasıca merak ediyorum nasıl çıkardın orayı?? Ahh ahh bu yazdıklarımı okuyanlar anlıyorlar ne mal olduğunu ve olduğumu....

Tarih bilgin ne kadar kitmis senin. Oku su linki de biraz tarih ogren http://tr.wikipedia.org/wiki/2.D%C3%...va%C5%9F%C4%B1

Ben hemen soyleyeyim. Orada 2 dunya savasini almanyanin opolonyaya saldirmasi ila basladigi yaziyor.

Herşey göründüğü gibi değildir. Aynı senin gibidir yani.. Benim tarih bilgim kıt olsa konuşmayı keserdim.. Ben o linki okuyalı aylar ya da yıllar olmuştur belki.. Sen orada nasıl bölsem bu ülkeyi diye düşünürken ben onları okuyordum. Tavsiyemdir bak sana biraz belgesel izle Discovery Channel,Discovery Science falan.. İngilizcen varsa izle yoksa bulaşma anlamazsın bişey yabancı bu işe yarıyor ülke bölmeye değil.
Aaaa Almanya başlatmış 2. Dünya Savaşı'nı bilmiyordummm vah vaahhhh ne yazık.. Kızıl Ordu'yu benden iyi bilirsin sen şimdi.. Nasıl komunizm diyipte ceset yaktıklarınıda bilirsin dimi..

Hala oradan buradan alıntı yapıp bilmen lazım diyorsun. Hitler bir subaydı!! Bunu bastıra bastıra söylüyorum! Ve sen sadece oradan okuduğunla konuşuyorsun bense araştırmam,görsellik ve duyusallıkla bunları söyliyebiliyorum arada çokk fark var anlatabiliyor muyum?

Hic bu ulkenin basindayim demedi mi? Kendisi Büyük bir propaganda faaliyeti yürüterek ve olağanüstü hitabet ve ikna kabiliyetini kullanarak bütün Alman halkını Nazi bayrağı altında birleştirdi. Kendisini, Almanların yanılmaz büyük lideri ilan etti ve halkı da buna inandırdı.

'' Dünya'ya öyle bir lider gelicek ki bu lider diğer 2 lider gibi Yahudi düşmanı olacaktır. Onları öldürecek.. Milleti için herşeyi göze alıcaktır.. '' (Nostradamus)

Tarih kitaplarına bakılınca bunlardan birinin Napolyon olduğu,birinin Hitler olduğunu 3. şahısın hale ortaya çıkmadığını belirtmeliyim.

Nostradamus Belgeselini izlemeni tavsiye ederim forumda mevcut arama butonunu kullanarak bulabilirsin. Orada Hitler'in,Napolyon'un hayatından da bahsediyor. Bak yazdığı gibi Almanların yanılmaz lideri...! Yani Nazi diye nitelendirilen acımasız kesimin lideri olarak görülüyordu Almanya'da ben ise o kendisini böyle görmüyor dedim..!

Elde var 2.. Ben miyim yalancı,çarpıştırarak laf söyleyen yoksa sen misin görelim hep birlikte..

Kendi topragindaki dusmani 11 milyon kisiyi katlederek mi atti? Kuzey Afrika Almanyada'mi? Biraz cografya dersi al istersen. kuzey afrika'da isi ne eger tek istedigi almanyayi dusmandan kurtarmaksa?

11 Milyon kişiyi nerede katlettiği orada daha iyi yazıyor sanırım?? Ben okumuştum ama sen okumamışsın galiba? Ben hangi zaman dilimden bahsediyorum sen hangi zaman diliminden bahsediyorsun??
Teknolojik ol biraz bence oyun oynamayı öğretebilirim '' Historical Strategy '' şeklinde belki işine yararlar? Mesela Westwood firmasının neden kapatıldığı bunun gibi Commandos oyunlarının neden bazı ülkelerde yasaklandığı veya çok satıldığını ben söylemeliyim? O oyunda Alman Imparatorluğuna sokulmuş Casusları harfiyen ismi ismine sen yönetiyorsun bunu inkar eden birtek sensin neden acaba? Haklı çıkmak istiyorsan ben bırakayım yazmayı..

Ben 2 yil almanya'da bulundum. Elin almani bile yaptik diyor, bizim ulkuculer yapmadilar diyor. Ne alman sevgisi varmis sizde yaa!

Bende Alman sevgisi yokki senin savunduğun kişilere düşmanlık var ve sadece bu damarlarımda akan kanda bir Türk sevdası var olmayada devam edicektir.. Elin Almanı dediğin hangi kesim acaba merak ettim yapmadık diyende çokkkkk,yaptık diyende..! (Discovery Channell)

Kurtulus savasini ben mi attim ortaya? sen vermedin mi ornek olarak? kurtulus savasinin basindaki kisi kim? Ataturk. O zaman ne diye konuya katmadim diyorsun?

?? Nerede vermişim Kurtuluş Savaşı'nı örnek Kurtuluş Savaşı diye geçicek o yazdıklarım görmek istiyorum harfiyennn göster bana mesajlarım orada duruyo.. :goz:

Ve son olarak;

Iste en buyuk yanilginiz. PKK ile savas daga 19-20 yasindaki gencleri 3 ay egitim verip olume yollamak degildir. PKK ile savas PKK'ya katilimi engellemekten gecer. Bu da kurtlere haklarini vermekten gecer. MHP ve fikirdaslari bu ulkede yillarca Kurtce konusmayi kurtce muzigi yasakladi. Bir halkin dilini yasaklamak ne demektir haberiniz var mi? Merkel okullarda turkceyi yasaklayinca bas bas bagirmasini bilirsiniz ama.

Dostum limonata içmiyoruz burada baş başa yemekte yemiyoruz!
Ben bu foruma üye olduqumdan beri yalan söylemedim söylememde bunu o zincir ile kuyuya inilen kafana sok!! Beni ağır sözlere maruz bırakma !!! Anladın mı beni !!

Kurtuluş Savaşı'ndan konu içi söz etmeme rağmen hala Kurtuluş Savaşı'nı ortaya sen attın diyorsun sana bana küfür mü ediyorsun? Yoksa gerisi geriye iade mi istiyorsun? Yani illa sert dille mi konuşmamız gerekiyor!
Bak şimdide lanse ettiğin mod Amerikan sevdalısı kusura bakma ama insan tanımadıqı hakkında konuşmamalı ama sen konuşuyorsun Amerikanın bu dönemde bin türlü düşmanından sadece biriyim ben bunu o kafana sokarsın önce belgelerini önüne koyarsın öyle ötersin bana!! Benim sözlerimide bana yutturmak sana düşmez Allah'tan başka ..!!!!
Sen hala propoganda faliyetleri ile ilgilen ve bana o canı cehenneme,kahrolası pislik olan vatan bölücülerini savun böyle devam et!! Hala bu topraklarda hakkı var demeyi biliyorsun!! Ve bende bas bas bağırıyorum ki banada yapılsın aynısı bende katlederim adamı!! Hemde karşıma senin gibiler çıkarsa zincir ile boğmasını bile bilirim! Beni konuşturma! Ben artık susuyorum sen hayallerinle meşgul ol ..! Belki bizi Nazi yaparsın,bizi Cehennem Zebani si diye tanıtırsın etrafa devam et.. Neyi savunduqun ortada,ne yapmaya çalıştığında geçmişsin karşıma ona buna katil,MHP ye katil,ona zanlı şuna manlı muhamelesi yapıyorsun savunduğun insanlar melekler dimi! Terbiyesiz!! Alıntı yapmakla,oradan buradan kesip yapıştırmakla olmuyor tartışmalar dostum kendi cümlelerini kur biraz özgür ol çok özgürlükçüsün ya..!
Biliyoruz kimin ne olduğunu..! Utanmadan bide yalancı diyorsun bana ben yalancı olsam üyelerin taktiri ile burada bırak yönetici olmayı,üye bile olamazdım ama buna kafan basmıyor tabi senin o ayrı!
Seninle tartışmaya girende kabahat.. Adam sandık aldık karşımıza tartışalım dedik ama foss çıktın..
İyi akşamlar !

Bunlarda kanıtları hiç bir cümleye dokunulmamımıştır!

What Started WW2

The question "How did World War 2 start?" or "What started World War 2?" can be considered distinct from "What caused World War 2?" For the latter, see the Related Question link to the right.

There are many views on exactly when and where World War 2 started, and what started it.

The War in Europe

One view is that there was only one world war. It started in 1914 and finished in 1945, with a break from 1918-1939 while the Germans regrouped. (Kaiser Wilhelm was very similar to Hitler: a hate-filled expansionist with visions of world domination.)

More commonly, people believe World War 2 started in 1939. On August 31, 1939, Hitler and the Nazis staged a Polish attack on a minor German radio station in order to justify a German invasion of Poland. On September 1, Hitler declared war on Poland stating one of his reasons for the invasion was because of "the attack by regular Polish troops on the Gleiwitz transmitter."

France and Britain had a defensive pact with Poland. This forced France and Britian to declare war on Germany, which they did on September 3.

The War in the Pacific

Some say World War 2 started in late 1931 with the Japanese invasion of Manchuria. This is sometimes referred to as the Mukden Incident. The major invasion of China by Japan was in 1937.

Japan had long been coveting mainland resources, invading China and (en route) Korea for centuries. Under the guise of The Co-Prosperity Sphere (8-Lands Under One Umbrella), Japan plotted an imperial takeover of Asia and the Pacific in the style of Western imperialism less than a century earlier.

The US opposed this movement and placed embargoes on Japan. Searching for supplies and rebelling against US intervention, Japan embarked on its Oriental conquest. Hoping to keep the US Air Force out of Japan's way, Admiral Yamamoto led the attack on Pearl Harbor. Unfortunatley they opened fire 30 minutes before the proclamation of war was officially delivered, so many viewed it as a violation of military convention (Adm. Yamamoto regretted this fact; he admired Western military practices).

Note that one reason many people say WWII started in 1939 by Hitler's invasion of Poland instead of by Japan in 1937 is because the former is the moment when the first main Allied nation declared war on an Axis nation (Britain declares war on Germany). Rather than be specific and say the first shots of origin started with Japan's invasion, it is pointed out that no main Allied nation had declared war at that time.

The War in Africa

Some people consider the war in Africa as starting with the 1935 invasion of Ethiopia by Italy.

Here's more from WikiAnswers contributors:

* For the European Theater it began witGermany's attack on Poland which
drew England and France into the fray. Pearl Harbor marked the start of
the Pacific Theater. Germany's decleration of war against the US folded
them together into a world wide conflict.

* It began when Britain and France declared war on Germany in response to Germany's invasion of Poland.

* For the European Theater it began witGermany's attack on Poland which
drew England and France into the fray. Pearl Harbor marked the start of
the Pacific Theater. Germany's decleration of war against the US folded
them together into a world wide conflict.

Burada yazanlara göre ve avrupada insanların düşündüklerine göre II Dünya Savaşı Polonların Alman işgali sırasısında Almanya'nın iç bölgelerine saldırmasıyla başlıyor? Ben mi yanlış okuyorum yoksa ne?? Neyi tartıştığımızı bilelim öyle konuşalım dimi?

: acaba neden öldürdü bunu yargılamak lazım beni niye öldürmüyorlar.....

İnsanlar her zaman hata yapabilirler ona bakarsan tayippinde hapis cezası wardı onu soyleyin asıl mhpyle ugraşmayın!!!!!!

Ülkücülük= Vatanını,tarihini , milletini ve onun değerlerini yüceltip korumaktır . Bu tanıma uyan herkes , benin için , MHP ye oy versin vermesin ülkücü kardeşimdir.

ülkücü olmayanları ne diye tanımlıyorsunuz?

adam öldürenler,öldürüp sabun yapanlar,bunları sawunanlar..ötesi yoktur heralde

İnsanlar her zaman hata yapabilirler ona bakarsan tayippinde hapis cezası wardı onu soyleyin asıl mhpyle ugraşmayın!!!!!!

evet cumhurbaskanı için aday bile yapılıyordu az kalsın..düşünün rezilliği

bırak cumhurbaşkanı yaptırmayı adamlar ATATÜRK ilke ve inkilaplarına ters düşen apdullah gülü cumhurbaşkanı seçtirdiler,görün rezilliği işte cumhuriyet mitinglerine katılan bir öğretmeni bile gözaltına alıyorlar,okuldan atıyorlar.cumhuriyete,laikliğe sahip çıkmak bile suç sayılıyo bu ülkede.ülkücü olmaktansa ATATÜRKÇÜ olurum.bu ülkeye sadece mhpliler sahip çıkmıyor.o kadar

Geri