Mhp'de Katİl Mİlletvekİlİ..

dtp yi bu meclise sokanların ''demokratik hakları''diyenlere neden birşey denmiyor..şehitlere kelle diyenden hesap soranlara ters gidip sindirmeye çalışanlaradn neden hesap sorulamıyor.o ana zamanında hesabını sormuş ki hukuk cezasını vermiş.''ne ugruna öldügü belli olmayan'' ı ben açıklayayım bircok ülkücünün de dediği gibi ''dava''..mecliste hapisten cıkartılıp vekil yapılanların,1gecede 7sülalesini zengin eden lerin oldugunu varsayarsak ''bir katil cok mu'' anlayısından sıyrılmak lazım.halkın iradesi halkın iradesi..her fırsatta savunulan bu düşünceyi iş,ekmek anlamında savunsalar eminim birçok şey düzelecektir..

Ya daha konunun başında söyledim..

Şu olayları dönemine göre yargılayın diye yok yazmamak için elimden geleni yaptım ama artık dayanamıyacağım.. Şimdi şu sola geçicek taraflar bi kendilerini ayırsınlar sağdakiler masumdur onlara sözüm yoktur yani. Türkçe'yi nasıl kullandığımı hala bazı arkadaşlar 8.000 mesajımın içinden farkedememişler galiba..

Acaba ben mi yanlış biliyorum bu dilimi kullanmayı yoksa siz mi onu lastikleştiriyorsunuz??
Kimisi demiş MHP kendi pisliğini temizlesin diye...

Arkadaşım sevgili atalarım bir söz söylemişler acaba niye söylemişler.. Önce aynaya bak ondan sonra yadırga.. Bu söz ne anlama geliyor, Google amca yardımcı olsun size.
Vallahi pes doğrusu.. Tarihleri oynatmakta üstünüze yok. MHP'li milletvekilinin o malum şahsı hani şimdi öldüğü için oturup ağladığınız,ağıtlar verdiğdiniz o malum şahıs (eminim bunları yaptıklarınıza hiç şüphem yok. Hiç!) kaç yılında ölmüş?? Yanında 2007 - 2008 mi yazıyor? Yoksa başka tarih mi önce şunu bir kavrayın ondan sonra geçin karşıma bıdı bıdı mı ötersiniz,dallarını dökmüş ağaç gibi sallana sallana mı konuşursunuz işte ben onu bilemem..

Şu devirde bile sağcı - solcu olaylarından onlarca kişi öldürülüyor. Sen şimdi bugün ölmüş bir adama 1980 - 1990 da öldü diyebilir misin? Önce bunu bana mantıklı olarak bir cevapla ondan sonra konuşsun her kimse konuşacaksa. Ama sakın ola olayı şahsıma çarptırmayın bana bilardo oynattırmayın haberiniz olsun..

Hadi kolay gele. Matematiği olmayanlara yardımcı olabilirim yani hesaplama falan yapıcaksınız ya toplama - çıkarma :goz::goz:

neler görüyoruz ve daha neler göreceğiz kimbilir...müebbete mahkum olup milletvekili secilenler,cezaevindeyken dokunulmazlık hakkı kazanıp meclise girenler,yolsuzluklar..

pkk sempatizanları solcu geçinselerdi chp doguda oy alırdı..dtp meclise giremezdi.biraz mantık lutfen..

son dönem dışında pkk dan pardon doğudan iyi oy alıyordu

Sol görüşlü kimse sebepsiz yere oldurulmez bunu unutmayın

Vatan İÇİn Kan DÖkmem Gerekİyorsa,dÜnyanin Şah Damarini Keserİm !.. Bİr ÜlkÜsÜz Olup İmparator Olmakdansa;onur Sahİbİ Bİr HİÇ Olmayi Tercİh Ederİm

:bow
fenerli sana diyorumki:önce kendimi tanıtayım

ben ne ülkücü nede komünist bir insanım.sadece atatürkçü ve laik bir türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ayrıca atatürkün kurduğu partiyi destekleyen chpliyim.atatürk ilke ve inkilaplarına karşı çıkan devircilere komünistlere bende senin gibi karşıyım arkadaşım.peki atatürkün kurduğu cumhuriyetçilik ilkesine mhp partisi türbanı yani bi bakımada akpyi destekleyerek cumhuriyetçiliğe ve laikliğe ters düşmüyormu arkadaşım.siz ülkücüler atatürkçüyüm diyorsunuz akp gibi düşünüyorsunuz.ülkemiz zaten pkk belasıyla uğraşıyo yani tehlike içinde birde laiklilk ve cumhuriyet tehlikeside artık sınıra dayandı.ülkücü arkadaşım sen hiç eline atatük resmini ve türk bayrağını alıp cumhuriyet mitinglerinde yürüyüş yaptınmı ?ben yaptım.milyonlar sokağa döküldüğünde sen nerdeydin arkadaşım.?merak ettiğim için sordum.ben meydandaydım.

pes birader ;bunları okuyanda atatürk din karşıtıydı başörtüüne karşıydı diye fikir yürütecek,ALLAH bu milleti sizin gibi atatürkçülerden korusun ne diyeyim başka,:bow

Vatan İÇİn Kan DÖkmem Gerekİyorsa,dÜnyanin Şah Damarini Keserİm !..
Zuhaha bu lafa çok güldüm yav.Transformers misin sen bakim?:durdurun

Böyle boş lafları senelerden beri duyuyoruz.Ve sizin gibiler oldukçada duyacağımız kesin:victory

Zuhaha bu lafa çok güldüm yav.Transformers misin sen bakim?:durdurun

Böyle boş lafları senelerden beri duyuyoruz.Ve sizin gibiler oldukçada duyacağımız kesin:victory

açta bir yerine gül çakal!!!

yabancı kelimeler kullanmakta üstünüze yokve hiçbirşey anlaşılmıyor!!

işte gavura kızanlar onlar gibi olmaya başladı. konuşma yazma derken eş paylaşma gay ilikşkiler ve daha nler göreceğiz. bu lafım şu forumda Türkçe'yi yabancı kelimelerle katledenlere.

soru kurtuluş mücadelesinde cepheye mermi taşıyan o kadınlar vardı ya hani. sırtında çocuğu olan. acaba başında ne vardı.
kimi karşı verdik bu mücadeleyi: gavurlara. fransıza almana ingilize italyana vs
şimdi bakıyoruz o ülkelerde türban yasağı diye bir yasak yok. bizim ülkemizde var.

demek ki kurtuluş mücadelesi döneminde verilen mücadele içimizdeki gavurlara imiş
Atatürk laiklik ilkesini dini ve devleti korumak için getirmiştir daha doğrusu koymuştur.
laiklik dinsizlik değildir. devletin dini koruması içindir. din ve vicdan hürriyetinden habersiz olanların, Atatürk'ün sözlerinden bi haber olan bazı çevrelerin Atatürk'ü de içine alarak bu konuyu kendi lehlerine çekmeye çalışmaları utanç ve hayret verici bir durumdur. 7 yaşındaki bir çocuk bile artık laikliğin ne olduğunu ve amacını çok iyi biliyor

laiklik dinsizlik değil dini korumak için vardır

işte gavura kızanlar onlar gibi olmaya başladı. konuşma yazma derken eş paylaşma gay ilikşkiler ve daha nler göreceğiz. bu lafım şu forumda Türkçe'yi yabancı kelimelerle katledenlere.

soru kurtuluş mücadelesinde cepheye mermi taşıyan o kadınlar vardı ya hani. sırtında çocuğu olan. acaba başında ne vardı.
kimi karşı verdik bu mücadeleyi: gavurlara. fransıza almana ingilize italyana vs
şimdi bakıyoruz o ülkelerde türban yasağı diye bir yasak yok. bizim ülkemizde var.

demek ki kurtuluş mücadelesi döneminde verilen mücadele içimizdeki gavurlara imiş
Atatürk laiklik ilkesini dini ve devleti korumak için getirmiştir daha doğrusu koymuştur.
laiklik dinsizlik değildir. devletin dini koruması içindir. din ve vicdan hürriyetinden habersiz olanların, Atatürk'ün sözlerinden bi haber olan bazı çevrelerin Atatürk'ü de içine alarak bu konuyu kendi lehlerine çekmeye çalışmaları utanç ve hayret verici bir durumdur. 7 yaşındaki bir çocuk bile artık laikliğin ne olduğunu ve amacını çok iyi biliyor

laiklik dinsizlik değil dini korumak için vardır
Hem ''cepheye mermi taşıyan kadınlarımızın başında ne vardı'' diyosun,sonrada ''laikliklik dinsizlik değil dini korumak için vardır''.Konuşman bile kendi içinde çelişiyor.Evet Atatürk laiklik ilkesini dini ve devleti korumak için koydu;Üniversitelerde,öğretim kurumlarında başı sımsıkı örtülü olsun diye değil.Bugün Akp ve mhp nin işi bu ilkeyi bozmak ve karışıklık yaratmaktır.Eğer laiklik ilkesi bugüne kadar Üniversitelere başı kapalı olarak girilmesine izin vermiyorsa,bundan sonra bunu değiştirmek isteyenler alenen bu ilkeye karşı çıkmaya ve onu yıpratmaya ayriyettende yıkmaya çalışmak isteyen kişilerdir!

Türkiyeyi dinsizleştirmeye çalışan ismet inönü cuntasıdır.
laiklik ilkesini çok iyi bir şekilde dinsizlik olarak aktarmıştır. evet laiklik dini korumak için vardır ve Atatürk bunu bu yüzden getirmiştir. annesinin başı örtülü olan bir kişi neden türbanı yasaklasın ki. ya da İslam dinini öveni sözlerini neden söylesin ki.

akp başörtüsü konusunda çok ciddiyetsiz ve beceriksizdir. bu yerlere kadar bazı konuları suistimal ederek gelmiştir ve bu y oranını korumak için sürekli havnda su dövüyor.
şu günde Atatürk hayatta olsaydı ve bu günleri görseydi
1- dtp yi hala o mecliste oturtmazdı
2- musul kerkük çoktan Türkiye sınırları içine alınırdı
3- komünizm denen illetin yadanşları değil serbestçe gezmek bu ülkede dolaşamazlardı
maddeler çoğaltılabilir.ancak anlayana sivrisinek saz misali benden bu kadar

bu ülkede üniversitelere başörtüsüyle girilmesine engel olan sebep laiklik değil inönü cuntasıdır. Atatürk'ü yanlış anlayan ve yanlış aksetmet isteyen kişilerdir.
bazılarına laiklik ilkesini anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor olacak. üniversitelere silahla tankla tüfekle girin ama türbanla girmeyin sadece kısa bir süre için. bu sorunu MHP'nin çözeceğine yürekten inanıyorum

peki Atatürk mecliste Mhpli de olsa bir katilin vekil olmasına ne derdi?konumuza dönelim..

Atatürk olsaydı bu meclis değil,bu halde bile olmazdık bunuda düşünelim..
Hala yanlış düşünüyorsunuz biz katili savunmuyoruz burada oraya doğru siz bizi itiyorsunuz =)

Geri