Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

aynen öle dostum isterse göztepeye bile verir bonservisi fenerde bi kere bjk başkanı yanlış sölemiş bence ezik olan taraf bence onlar :D parayı biz öttürmüşüz :D biz nabarsak yaparız :D

Böyle oyuncular büyük lokma yiyip büyük konuşmamasını öğrenmesi lazım
Öğrenmiyorlarsa öğretmek lazım
Şimdi tapusu fenerde bu lafları konuştu sonu nolacak, topuzun bu konuştukları doğruysa aziz başkan onu ibreti alem için siirt köy hizmetleri spora kiralaması lazım

eger futbolcu bonservisi oldugu kulupte oynamak istemiyorsa tazminatını verip ayrılabilir fenerede vercekler tazmınatını siktiretcekler bu kadar basıt

Biz öyLe oynamam diyip oynayan cok oyuncu gördük!!!

BaLiç
fatih akyel

iLk akLıma geLenLer

Fenerbahce nin yaptıgı dogrumudur
bence yanLıstır!!!
Fenerbahce de oynamak herkese nasip oLmaz!!
AnadoLuda kac futboLcunun rüyası fenerde oynamak
sen git bjkLıyım dogustan diyen adamı aL!!
BreziLyada ne topuz Lar var verin bjk a gitsin!!!

bırakın gitsin bu karaktersiz oyuncuyu soz veriyo kendiside gorustugunu dogruluyo 3 gun sure alıyo fener yonetimi bunlardan bu son gun aksam saatlerinde kendi kafasına gore gidiyo anlasıyo bjk ile yerim boyle oyuncuyu ama aziz yıldırım alırsada iyi bir ders vermesi lazım ders vermeyecek bıraksın ne hali varsa gorsun...

Biz öyLe oynamam diyip oynayan cok oyuncu gördük!!!

BaLiç
fatih akyel

iLk akLıma geLenLer

Fenerbahce nin yaptıgı dogrumudur
bence yanLıstır!!!
Fenerbahce de oynamak herkese nasip oLmaz!!
AnadoLuda kac futboLcunun rüyası fenerde oynamak
sen git bjkLıyım dogustan diyen adamı aL!!
BreziLyada ne topuz Lar var verin bjk a gitsin!!!

Emre belezoğlu ne diyordu :)

adam her turlu beşiktaşta oynıcam diyo acıklamasında gerekirse 1sene futbol oynamamayı bile göze almıs fenerliler ümitlerini kessin mehmet topuzdan size yar olmaz o beşiktaşın.
eger bir futbolcu bonservisi oldugu külüpte oynamak istemiyorsa tazminatını verip külpten ayrılabilir fenerede tazminatını verip ayrılcak bu kadar basit.

Emre belezoğlu ne diyordu :)

O doğuştan Fenerli
:durdurun

Kim bu Topuz ya ?
Anlamadım gitti .
Sanki Xavi .
:hhmanD

iKi Takımda almasın derim .
Bu saatten sonra ikisininde işine yaramaz .

Fenerde kalsın bir Cacık olmayacağını anlasınlar .

O doğuştan Fenerli

Kim bu Topuz ya ?
Anlamadım gitti .
Sanki Xavi .
:hhmanD

iKi Takımda almasın derim .
Bu saatten sonra ikisininde işine yaramaz .

Fenerde kalsın bir Cacık olmayacağını anlasınlar .

Aziz Le demirören eL sıkıssınLar
kayseriye gitsin oynasın artis. . .
2 takım isteyince kase tavana vurdu!!!

Bu mudur "Adı konamayan büyüklük"?

news_manset_resim_4z_tpzcm1.jpg

Özümüze (!) döndük...

Sezonun sonlarına doğru esen barış rüzgarlarının geçici olduğunu düşünenler haklı çıktı.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE!
3 kulübün ve bir futbolcunun hatalar zinciri, Türk futbolunda eşine az rastlanır bir tartışmanın çıkmasına yol açtı.

Bir yanda sözleşmesi süren bir futbolcunun bonservisini almadan, oyuncuyu transfer ettiğini sanan bir kulüp...

Diğer yanda "Sizin takımınızda oynamak istemiyorum" diyen bir futbolcunun bonservisini satın alarak işi köle ticaretine çevirmeye kalkan bir kulüp...

Diğer yanda da sözleşmeli futbolcusunu, oynamak istemediği bir takıma satan bir kulüp...

Ve diğer yanda da sözleşmesi devam ederken ve bonservisi verilmemişken, transferin oldu bittiye getirilmesine alet olan bir futbolcu...

Tam bir "Al birini vur ötekine" durumu...

Hiçbiri masum olmadığından bu konuyu fazla deşmeyeceğim...

Benim derdim başka...

F.BAHÇE'NİN ONURU ZEDELENİYOR!
Bugüne kadar hiçbir yazımı Fenerbahçeliliğimle yazmadım.

Her takım taraftarından aynı miktarda övgü ve küfür almamın nedeni budur...

Ama bugün başka !.. İçimdeki Fenerbahçeli, dünden beri, bizzat gönül verdiği takımın yöneticileri yüzünden sıkıntıda...

24 saat geçti "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" açıklamasının üzerinden, hala da başka ses çıkmadı Kadıköy'den...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Böyle demişti üstad İslam Çupi...

Rahmetli, bugünleri görse ne derdi acaba?

Futbolcu, "Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Beşiktaşlıyım, Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" demesine rağmen, onun bonservisinin alınmasına yorumu ne olurdu?

"Adı konamayan büyüklüğün", belki de sırf bir inat uğruna zedelenmesine ne yorum yapardı?

İslam Çupi ne derdi bilemem elbette; ama ben, İslam Çupi'nin yazılarını okuyarak büyüyen, hatta onun eşsiz Türkçesi ile Fenerbahçe'yi daha bir çok seven ben, bu yaşananları hazmedemiyorum.

Mehmet Topuz Beşiktaş'a imza atabilirdi... Gidip Ümraniye'de idmana çıkabilirdi... Ama transfer daha bitmemişse, Fenerbahçe devreye girip Mehmet'i alırdı, kimse de buna gıkını çıkaramazdı. Tek şartla, Mehmet de Fenerbahçe'de oynamayı kabul ediyorsa...

Fakat Mehmet Topuz "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, Beşiktaş'ı istiyorum" dedikten sonra iş bitmiştir!

Ola ki Mehmet Topuz Fenerbahçe'nin elinde kalırsa; hangi Fenerbahçeli bu durumu içine sindirebilecek, hangi Fenerbahçelinin gönlü o 100 yıllık formanın zorla giydirilmesine razı olacak çok merak ediyorum.

LAF AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR!
Bazı Fenerbahçeliler diyor ki; "Mehmet Topuz bu açıklamaları Beşiktaş yönetiminin zoruyla yapıyor"

Ben öyle düşünmüyorum, Mehmet'in samimi olduğuna inanıyorum. Ama eğer doğruysa da, yani Mehmet Topuz birilerinin baskısıyla yaygara koparıyorsa; bu onun karakterinin zayıflığını gösterir. Bu durumda sadece Fenerbahçe'de değil, Beşiktaş'ta da yeri olmamalılıdır.

Bu dakikadan sonra Mehmet Topuz'dan Fenerbahçe'ye hayır gelir mi?

Ali Bilgin'den gelmiş midir?

Son maçta küme düşmeme derdindeki takım arkadaşlarına saha kenarından da olsa destek vermek varken kampı terkedip giden Ali Bilgin'i alan Fenerbahçe, ne hayır gördü bu futbolcudan?

TRANSFERDE REKABET OLUR, ZORLAMA DEĞİL!
Evet transferde pek çok şey mübahtır.

Evet futbol tarihimiz, büyük kulüplerin birbirinden adam kaçırdığı transferlerle doludur.

Hatırlarsınız, zamanında Rıdvan Dilmen'in Galatasaray'a gidecekken Fenerbahçeli oluşunu. Hatta bazılarınız bilmez belki, Rıdvan Galatasaray formasıyla poz bile vermiş, ama Fenerbahçe onu kaçırıp imza attırmıştır. Ama dikkat! Rıdvan Fenerbahçe'ye gelmeyi istemiştir.

Ya da daha 6 ay önce Yusuf'un Trabzonspor kampında antrenman programını okurken nasıl Beşiktaşlı olduğunu hepimiz hatırlıyoruz. Ama yine dikkat! Yusuf Beşiktaş'a gelmeyi istemiştir.

Transferde imza atılana kadar herkes herkese atabildiği çalımı atar; akıllı, güçlü ve hızlı olan kazanır. Lakin; kimse kimseye zorla forma giydiremez... Transfer, köle ticareti değildir !..

Daha da önemlisi, hiçbir başkan ya da yönetici, başında olduğu kulübü, bir futbolcuya muhtaçmışcasına küçük düşüremez !..

"O büyüğün formasını giymek istemiyorum, bu büyüğün formasını giyeceğim" diyen birinin hala transferine çalışıldığını görmedim.

İŞİN KOMİĞİ...
Bir de şuna değinmeden edemeyeceğim. Aziz Yıldırım daha yeni demedi mi, "Savaşan futbolcular alacağım"

Afedersiniz sayın başkan ama; zorla alacağınız bir futbolcu mu savaşarak oynayacak?

Bari bunun cevabını verin bize...

Cem Kurel

PHP:
http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=57433

Guzel bir yazi olmus bazi fenerliler bundan ders alsin

Arkadaşım bunu Beşiktaş yerine acsaydın ....

fenere gelmesini istemem daha gelmeden ortalığı karıştırdı

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Objektif Bir GözLe Bakmış Yazar oLaya.Çokta HakLı

Evet Her İki Takımda da Hata Var.
Lakin Bence Fener M.Topuz'un Peşinde DeğiL Sırf Denizi BuLandırmak İçin Taş Atıyor.

benim üzüldüğüm nokta kavga çıkarmaya değecek kadar önemli bir oyuncu olmaması ve iki büyük klubünde kalkıp buna alet olması.

~SiLenT ScЯeaM~;4362235' Alıntı:
Bizde Para Var Biz EZİK DeğiLiz Mantığı YaLnış.

Paradan ÖnemLi ŞeyLer Var Şeref,Gurur,Haysiyet Gibi ;)

Adamın Size Bi Sövmediği KaLdı HaLâ Peşinden Koşuyorsunuz Bunun Adı Hem YüzsüzLük Hemde Başkanın Dediği Gibi EZİKLİKTİR.

Mondi'nin Bonserviside Biz aLmıştık G.Saray'da KaLdı, Aydın'ın Bonservisi Bursa'daydı Beşiktaş'ta KaLdı HatırLatim.

Şeref gurur haysiyet olsa önce adamın klubüyle anlaşırdınız.Siz klubü hiçe sayıp adammla anlaşmışsınız.Koskoca klübü adam yurduna bile koymamışsınız.

Mehmet topuz 50 milyon dolar deil 5 milyon dolar bile çok sana.senin edip edeceğin 2 milyon dolardan fazla deil.Ama niye ısrarla senin peşinde koşuyo Fenerbahçe yönetimi onuda anlamıyorum.Ayrıca bonservisini aldıysak istediğin kadar oynamam de.Yollarlar paf takıma bitirirler futbol hayatını.Sonra kendini göstercem diye öyle bi oynarsınki sen bile şaşırırsın.Ayrıca 50 milyon doları görünce bırak oynamamayı klübün tuvaletlerini bile temizlersin:D

Fenerbahçeye ezik diyen başkan.Git bak bakalım takımına kaç tane Fenerli futbolcu var.Bizde artık çok almak istersen bekleriz gene.

Aziz yıldırıma gelince bu adamdan(m.topuzdan) bi b.k olmaz.O kadar yıldız adamın içinde zaten forma şansı bulamaz.O yüzden hiç uğrraşma alan hayrını görsün.Bi faydası olsa kendi takımına olurdu zaten.

2 sene önce Fener teklif götürdüğünde bi işe yaramaz diyen Beşiktaş taraftarı şimdi yeregöğe sığdıramıyo.oda ayrı bi tuhaflık..!!

eger futbolcu bonservisi oldugu kulupte oynamak istemiyorsa tazminatını verip ayrılabilir fenerede vercekler tazmınatını siktiretcekler bu kadar basıt

O tazminatı verecek paranın 3de1i yoktur o adamda.Ortega aynısını yaptı 11 milyon euro ceza geldi.Burda cezayı sadece futbolcu deil.Beşiktaş yönetimide alır.Zaten anlaşmada yapılmış.Şu satten sonra alan hayrını görsün.Fenerbahçeli olarak gelmediğine seviniyorum.Zaten bi işe yaramayacaktı.

2dhfiu0.jpg

Bundan daha güsel bi eziklik olurmu:D:D:D

Mehmet Topuz NTV de açıkla yaptı...
Fenerbahce de oynamıcakmış ne olursa olsun Beşiktaş ta oynicakmış...
Fenerbahce izin vermediği sürece ßu adam takımdan ayrılamaz...

Dip Not : Aziz Yıldırım daha ßu adamı satmaz ama ilk 18 e bile almayaßiLir ßelli olmaz....

Sercan YıLdırım'ı bu oyuncudan daha kaLiteLi görüyoum,
Fenerbahçe ne buLduysa bu adamda seneLerdir peşinde,Ama bence beş para etmez,
Bizim eLimizdeki Gökhan emreciksin bu adamdan daha kaLiteLidir,
AnLamıyorum,Ama sezon başLasın bir performansını göreLim bakaLım,
YanıLacağımı sanmıyorum ama =)

beşiktaşlılar ilk önce sözleşmesi süren bir oyuncu için gidip kulubüylemi görüşülür yoksa futbolcuylamı görüşülür onu öğrensinler...

Geri