Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

Aziz YıLdırım SuskunLuğunu Bozdu !.

Aziz Yıldırım suskunluğunu bozdu!

Gündemi meşgul eden Mehmet Topuz transferinde suskun olan Aziz Yıldırım da konuştu...

aziz-yildirim-avrupa-da-soz-sahibi-olduk_o.jpg

Spor medyasını günlerdir meşgul eden Mehmet Topuz transferi hakkında yorum yapmayan sadece Fenerbahçe cephesiydi. Fenerbahçe Başkanı bu suskunluğunu bozdu ve gerekli açıklamayı yaptı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mehmet Topuz transferiyle ilgili son sözü Futbol Federasyonu'nun söyleyeceğini belirtti. Yıldırım, Başkan Vekili Nihat Özdemir 2009 İlkbahar Tenis Turnuvası'nda birinciye ödülünü vermek için Ankara'daydı.

Turnuva sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ta forma giymek istediğini ancak bonservisini aldıkları futbolcu Mehmet Topuz transferiyle ilgili olarak son kararı Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.

Kaynak

Bizim federasyona kaldıysa iş iyice arap saçına döner =)

ya bız bu adama muhtac degılız kı ya
gokhan gonul bu adamı ıkıye katlar zaten
sıkıntı nedır kı yaa anlamıorum

Gereksiz PoLemik OLmasın Lütfen...

Kimsenin Ceza ALmasını İstemiyoruz...

Gereksiz MesajLar SiLinmiştir...

Fenerbahçe BöLümünde RakipLeri AşşağıLayıcı MesajLar AtıLmasın Kendinize GeLin!!!

'1 ay önce de bana Fenerliyim demişti!'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer gündemine bomba gibi düşen Mehmet Topuz olayıyla ilgili FANATİK´e çarpıcı açıklamalar yaptı: Mehmet´e, ‘Önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz´ dedim. O da bana, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğini söyledi...

21m4rx1.jpg

Beşiktaş’ın el sıkıştığı, Fenerbahçe’nin ise Kayserispor’dan bonservisini aldığı Mehmet Topuz’da dün somut bir gelişme olmazken Aziz Yıldırım, FANATİK’e çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Gelişmeleri şaşkınlıkla izliyorum” diyen Başkan, “Biz yaklaşık bir ay önce Mehmet’le görüştük. Kendisine önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz dedik. O da bize Fenerbahçe’den başka takımla görüşmeyeceğini söyledi. İşin ilginç yanı ise doğuştan Beşiktaşlı olduğunu söyleyen bu çocuk, daha bir ay önce bana da Fenerbahçeli olduğunu ifade etti” dedi. Yıldırım şöyle devam etti: “Sonuçta biz Kayserispor yönetimi ile el sıkıştık ve bu futbolcunun bonservisini aldık. Bundan sonra konuyu Futbol Federasyonu çözsün.”

‘Öyle bir orta saha kuracağız ki...’

Fenerbahçe’nin patronu, yeni sezonda sıradışı bir takım kurmak için de sistemli bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Özellikle orta saha için dünyaca ünlü isimlerle görüştüklerini vurgulayan Yıldırım, “Taraftarlara ve kongre üyelerine 3 yıl üst üste şampiyon olacak bir Fenerbahçe sözü verdik. Savaşan bir ekip yaratmak için çabalıyoruz. Öyle bir orta saha kuracağız ki, Türkiye’de üstüne başkası olmayacak. Fenerbahçeliler’in gönlü rahat olsun. Güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

kaynak:fanatik​

FazLa tahrik etmeden daLga geçmek başkadır,Ezik vs. LafLar kuLLanmak başka.
Ayırt edip rakip takımın forumuna yorumLar yazarsak hiçbir mesaj siLinmez.

Fener aLışkın ßöLe Para ZoruyLa Oyuncu oLmaya..

ßkz : Tümer Metin , Emre ßeLezoqLu.. Ama İşte aLdıkLarı AdamLar Hiç ßişey Yapmadan ParaLarını Çatır Çatır aLıp ßasıp GittiLer.. Yani Sonuç Yıne Hüsran Yıne Hüsran..

Mehmeti ßırakın Siz Topuzu Dahi aLamıcaksınız..

Ondan Mı Oyuncu 1 Gece Öncesinden BeşiktaşLa AnLaştım BeşiktaşLıyım Dediği, Beşiktaş'ında OyuncuyLa AnLaştığını Borsaya BiLdirdiği HaLde, Ertesi Gün Apar Topar, Mehmet Topuz'a Birşey SöyLemeden, Çünkü SöyLememeLerinin Sebebi SorsaLardı Mehmet Topuz Ben BeşiktaşLa AnLaştım Kusura Bakmayın Diyecekti, Bunu BiLdikLeri İçin Direk OLaydan Tam Haberdar OLmayan Kayseri'ye GittiLer Apar Topar KLüpten Bonservisi Apar Topar ALdıLar, Topuz'u Ne OLsa ZorLa BiLe OLsa Fenerbahçe'de Oynatırıx Ondan Sonraki Aşamada Diye DüşündüLer...

Neden Oyuncuya Gidipte "Dün BeşiktaşLa AnLaştığın SöyLeniyor Mehmet Topuz BunLar Doğru Mu? Beşiktaş Bunu Borsaya BiLdirmiş BunLar Doğru Mu? Diye Sorarsın, Sonra Oyuncu AnLaşmadım Yok BöyLe Bişey Derse Gider Oyuncunun Bonservisini KLübünden ALırsın Bu Yangından MaL Kaçırırcasına Bonservisi ALmakta Neyin Nesidir?"

Bana Bunu Kimse AnLatamaz...

Bırakın Bu İşLeri Herkes Herşeyi BiLiyor Bu TopLumda...

ama daha kesin bişi yokmuş heralde çünkü fedarasyonun kararına göre oyuncu istemediği bi klüpte oynayamaz.öle bi kural var..sonuçta kayseri sattı topuzda 5milyon euro istedi diyelim anlaşamadılar o zaman transfer iptal olur..benim bildiğim bu

Kardeşim adam Beşiktaşlıyım dedi. Bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşlı bir futbolcuyu istemiyorum. Bize yürekten oynayacak futbolcu lazım...

Sizce Aziz Yıldırım Mehmet Topuz u oynatıcakmı?

1-) Kaynak Fanatik..
2-) Mehmet Topuz Gißi TsL'de 300 Tane FutßoLcu Var..
Bkz. Sezer Öztürk..
3-) ße$ikta$ Yönetimi Neye Dayanarak Mehmet Topuz'u aLıyorda ßorsa'ya ßiLdiriyor??
4-) GerçeGi ßırakın Oyunda ßiLe Önce Oyuncunun KuLüßüne TekLif Yaparsın demirörenin ßu Kadar AkLı Yokmu??

Tümer Metin Çatır Çutur Oynadı Askerlik yüzünden gitti...

Emre Belezoğlunu para zorunyla almadık zaten Türkiye'ye döncekti.. Aldığımızda Sakattı

Bilmeden Saçma Sapan Konuşmayın..

Evet Mehmet Topuz Belki Bizde Gönüllü Oynamıcak

Ama Mehmet Topuz biz istemeden hiç bi yerde de oynayamıcak..

Beşiktaşlılar Şimdi Ellerinden Kaçırdılar Konuşuyorlar Arkasından..

İşte BEşiktaşlıların Gerçek Yüzü..

Laflarla olsaydı bu işler Mehmet Topuz'un bonservisi BJK'daydı :durdurun:durdurun

valla bir gs li olarak bu mehmet topuzu hiç sevmem her iki takım içinde söylüyorum (fb,bjk) bir arkadasımızın dediği gibi bundan türkiyede 300 tane var ki fenerde emre var bence topuzdan cok daha iyidir beşiktaş içinse yusuf var delgado var o mevkide

hiç sevmedigim bi oyuncudur bu topuz denen her Fenerbahçe maçında çirkeflik ve pislik yapmıştır ama gs ve bjk ye karşı hep sakin oynamıştır bu yüzden nefret ederdim hep bu son olaylarlardan sonra iyice tiksindim bu ezikten ama konu eger kimin haklı olduguysa burda sakin gelip konuşmasın bjkliler komik olur çünkü siz ilk once gidin iş bilmez başkanınıza neden kulubuyle anlaşmadın diye sorun sonra konuşun ilk once oyuncuyla degil kulubuyle anlaşılır

Geri