Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

33kf28x.jpg

Bu resim Saat 18:30'da antu.com daydı hala BJK için bu geçerli=)

Birde hala neden bjk resmi sitesi Mehmet Topuz u aldık diye açıklama yapmıyor..sadece görüşmelere başladık haberi sitede..
aldıysanız bildirin resmi sitenizden=)

Antu forumlarından :goz:

2zqslfa.jpg

"'Beşiktaşlıyım' diyen futbolcuyu almak ezikliktir" diyen Demirören'e ithafen :

2dhfiu0.jpg

Fenerbahçe Yönetimini Topuz transferi Stratejisinden dolayı kutluyorum...

yazıma başlamadan önce dün topuzun Beşiktaş'a transfer olduğu haberini duyunca hepimiz şaşırdık... bazılarımız yönetimi becereksizlikle suçladı... Bugün olan gelişmeler bazı taraftarlarımızın yönetimimize bir özür borçlu olduğu düşünüyorum gelelim stratejik hamlelere..

1. transferlerde ETİK olan yöntemler ve ETİK olmayan yöntemler vardır... yönetimimiz alacağı kulübün yöneticileriyle anlaştıktan sonra futbolcuya yönelmeleri etiktir...Ancak futbolcuyu bağlarız forma giydidiririz manajerinide ayarladıkmı maliyetini düşürürüz tilkiliği burada başarılı olmayacaktır... belki TOPUZ Beşiktaş'a gidecektir ama bunun maddi yönünü çekeceklerdir.

2. Başkanımızı bir kez daha kutluyorum hiç bir futbolcunun ayağına gitmediği ve Fenerbahçe başkanının koltuğunu büyüklüğünü gösterdiği için... Beşiktaş başkanı kendine yakışanı yapmış ve futbocunun ayağına gitmiştir. kimbilir herzaman maçlarda ağlarken gördüğüm demirören oradadamı duygulandı.

3. beşiktaş yönetimimi mehmet topuz ve manajeri üst üste açıklama yapıyor bizi tahrik etmeye çalışırken yönetim sessiz kalarak bonservis bende boşuna konuşmayını ima ediyor galiba.... elbetteki yönetim yeri geldiğinde cevapları vereceklerdir ama çok konuşan boş konuşur etkisiz konuşur EZİKLİĞİN psikolojisi çok konuşturur.

4. şuan bonservis bedeli tam belli değil bir futbolcu vereceğiz oda belli değil...buda bir stratejidir... mehmet topuz geçici lisansla oynayabilir... şahsen burada ben olsam kayseri yönetimiyle anlaşır 20 milyon euro bonservis + 5 milyon euroluk futbolcu verdim bu işten zararım 25 milyon euro derim FİFA da zararı Beşiktaş'a karşılattırır... bu işten stratejik olarak karlı çıkarım. demekki eski usul otel odalarında fuıtbolcu kaçırma devirleri bitmiş olur.

5. yönetimde taraftarın mehmet topuzu istemediğini biliyor... belki bu yüzden oda istemeyecek ama burada yönetim bir ders vermiştir... futbolcuya forma giydirerek veya onları yönlenmiş röportajlar verdirerek transfer yapamazsın ve taraftarına da bizi boşuna eleştirmeyin biz herşeyi hukuki çerçevede yapıyoruz çalışıyoruz... işte dün herkes istiyordu bugün istediğiniz adamın yüzünü gördünüz... bizde kargalara verecez ama onlarada gerekli dersi verecez bir taşla iki kuş vurdu hem Beşiktaşlılar'a ders verdi hem bazı taraftara...

kısacası yönetim bu transfer stratejisiyle sınıfı geçmiştir. artık topuz gelmesede birçok kişi üzülmeyecek tersini sevinecektir. dünkü havayı dağıttı Beşiktaşlılar'a gerekli dersi verdi onurlu duruşunu korudu... TEBRİKLER...

Alıntıdır.

Alıntı yaptığım konuda geçen anti ifadeleri düzeltmiş bulunuyorum.Sadece ''EZİKLİĞİN'' kelimesini kaldırmadım,malum Demirören'in demeçleri üzerine.Eğer yine de kurallara aykırıysa o kelimeyi kaldırmanızı rica ediyorum.

Ayrıca bu strateji ile ezeli rakibimiz Galatasaray'ın ''olağanüstü'' teknik direktör transferini de gölgelemiş bulunuyoruz.Sanırım yukarıdaki yazının da tek eksiği bu.

Ben de yönetimimizi tebrik ediyorum ve transfer yapmaktan bihaber bir başkana sahip olan Beşiktaşlı arkadaşlarımın acısını paylaşıyorum.

fnebra.jpg

Topuz Fenerde Oynarsa Fener Bunu Nasıl Hazmedecek :sigara:​

yha ne kadar önemli bir adammış bütün klüpler onun için birbiriyle kapışıyor. bna göre hiçte iyi bir oyuncu değil...

Siz M.Topuza sadece fotomontaj ile forma giydirirsiniz zaten.
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

mehmet topuz ntvspor da yayınlanan basın toplantısında kesinlikle ve kesinlikle fenerbahçe ile sözleşme imzalamayacağını açıkladı....

Demirören yine seviyesizliğini gösterdi,kayseri kulubü açıklama yapıyor, fenerle görüşüyoruz diye, futbolcuyu çağırıp antalya ya görüşüp anlaşıyor, sonra da "ezik " diyor, bu adam yüzünden ne bjk ye ne çarşıya zerre kadar sempatim kalmadı... yazık

topuzu fenerle gorusmeye gelirken beşiktaş yolda kapmış :d
doturmüz imzayı attırmıs siz hala haber yapıyonuz :):)

kayseri yönetimi topuz artık Fenerbahçenin malı bjk çok istiyosa gelsin 12 milyon euro (devre arasında topuza verdikleri bonservis) versin alsınlar...

bonservisini almış fener beşiktaşta oynasa ne olucak :D ezik olan taraf bjk bence demirören bence yanlış sölemiş çünki biz istersek bjk de oynar heuheuheuh

amma değerli oyuncuymuş be
şuna bak takımlar birbirine girdi
sanki messi mübarek

bu nasıl iş anlamadım bier fener bi beşiktaş.......

bonservisini almış fener beşiktaşta oynasa ne olucak :D ezik olan taraf bjk bence demirören bence yanlış sölemiş çünki biz istersek bjk de oynar heuheuheuh

Topuz efendide laf konuşmuş 50 milyon dolar erseler fenere gitmem diye
Fener alır bonservisini paf takımda oynatır koçum topuz

adam her turlu beşiktaşta oynıcam diyo acıklamasında gerekirse 1sene fotbol oynamamayı bile göze almıs fenerliler ümitlerini kessin mehmet topuzdan size yar olmaz o beşiktaşın

Mehmet Topuz bir misal Acıların futbolcusu gibi oldu ..

Beşiktaşlıyım diye bas bas bağırıyor ama :D
Fener çoktann..

Topuz efendide laf konuşmuş 50 milyon dolar erseler fenere gitmem diye
Fener alır bonservisini paf takımda oynatır koçum topuz

aynen öle dostum isterse göztepeye bile verir bonservisi fenerde bi kere bjk başkanı yanlış sölemiş bence ezik olan taraf bence onlar :D parayı biz öttürmüşüz :D biz nabarsak yaparız :D

Bizde Para Var Biz EZİK DeğiLiz Mantığı YaLnış.

Paradan ÖnemLi ŞeyLer Var Şeref,Gurur,Haysiyet Gibi ;)

Adamın Size Bi Sövmediği KaLdı HaLâ Peşinden Koşuyorsunuz Bunun Adı Hem YüzsüzLük Hemde Başkanın Dediği Gibi EZİKLİKTİR.

Mondi'nin Bonserviside Biz aLmıştık G.Saray'da KaLdı, Aydın'ın Bonservisi Bursa'daydı Beşiktaş'ta KaLdı HatırLatim.

Geri