Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

İyi döktürmüşsün de kardeş zaten Mehmet Fb filan ortada yokken gitmiş konuşmuş Kayseri Başkanıyla, Demiş ki görevimi tamamladım başka bi takıma gitmek istiyorum B u da Beşiktaş olsun demiş bu konuda yardımcı olmalarını istemiş. O da tamam yardımcı oluruz dedikten sonra görüşülmüş. Ama emin Beşiktaş fifa kurallarını senden daha iyi biliyodur. Bi adım atmadan önce ikinci adımı düşünerek atmışlardır merak etme. sonra o kadar döktürmüşsün de Fb nin yaptığı çok mu etik adam bi gün önceden tv ye çıkıp bağıra bağıra Beşiktaştan başka takımda oynamam diyo ama sanki köle alıyolar aldığı adamın fikrini sormuyolar istedikleri kadar anlaşsın Kayseri kulübüyle Fb Mehmet Topuz istemedikten sonra kimse zorla oynatamaz. Aynısı bizim başımıza geldi Aydın karabulutu ysuf transferşne karşılık verdik aydın gitmedi. Naptı Beşiktaşta kaldı mecbur paf takımla çıktı çalışmalara. Yani diyeceğim şu son söz Topuzun

Amma uzatmışlar yaa.Alsınlar hayrını görsünler.o paraya daha güsel futbolcu alınır.

Çekemeyen anten taksın yahut soda içsin.

Beşiktaşlıyım diyen M.Topuz'u almak istiyorsanız verin 11 milyon euro sizin olsun :goz:

Biz Topuz'un gelmesine değil Bjk'ye atılan çalıma bakarız.Siz bizim yedeklerimizi alırsınız biz sizin taptıklarınızı :durdurun

4514_113784856322_641311322_3176849_1413011_n.jpg

Angutbahçeyi bilmiyorum ama burda bi angut var oda beşiktaş.Adamın klubüyle anlaşmadan futbolcuya imza attırıyolar.Sizinkisi tapusuz arsaya gecekondu yapmaya benziyo.Bonservisi Fenerbahçedeyse elinde top gibi oynatır o adamı.İstediği kadar forma giyip poz versin.Bende Barcelona forması giyip poz veriyim benide Barcelona alsın o zaman:D

Ayrıca Aziz başkanda 7milyon euroyu bu adama niye veriyo onu anlamış değilim.bu paraya bunun 2 misli daha iyi futbolcu alınır.

Fenerbahçe YaLan HaberLere BiLe Resmi Sitesinden AçıkLama Yaparken MiLLete FutboL AhLakını Öğretirken Şu Yaptığı İşe.
Yazık ya VaLLahi Yazık Bizim Başkan BiLe Yüzünüzü Kızartamadıysa Siz Daha İfLah oLmazsınız Anten, Çanak TakıLın

Tabi Herşeyden Önce İnsan da Biraz Gurur oLması Lazım =)

haber dogru fakat mehmetin aciklamasi beşiktaştan yana zorla kimse kimseyi istemedegini takimda oynatamaz topuz 1 sene oynamaz sonra yine gelir adam beşiktaş dio başka bişey demio .

Gerekirse ocak ayını beklerim

Mehmet Topuz'un transferinde bir şok gelime daha!

Mehmet Topuz'un transferinde bir şok gelime daha! Antalya'da tatilini sürdüren Mehmet Topuz verdiği röportajda transferinin belirsizliğinden dolayı büyük sıkıntı içinde olduğunu söyledi.

Topuz, "ben Beşiktaş forması giymek istiyorum. Kesinlikle Fenerbahçe forması giymeyeceğim, gerekirse ocak ayını bekleyip çok sevdiğim Beşiktaşım'a kavuşurum" dedi.

Daı şimdi bu adam resmen Fenerbahçenin malı deyilmi.Yani bonservisi Fenerbahçede ama Fenerbahçede oynamak istemiyo yapacak bişey yok.Örneğin orteganın da bonservisi Fenerbahçedeydi ama kaçtı gitti.Ve 1-2 sene top oynayamadı ve fenerbahçeye para ödemek zorunda kaldı.Eğer M.topuz idmanları bile çıkmadığı takdirde.Fenerbahçe yönetimi Bu futbolcuyu Uefaya Şikayet ettiği zaman ceza alacakdır.Ama ben bir Fenerbahçeli olarak bunu kendime yediremiyorum.

Iyide adam nasil fenerin mali oluyor fener kayseri yonetimiyle anlasti ama Mehmet Topuzla anlasmadiki benim bildigim hic kimse bir oyunucuya zorla imza atiramas sonucta Mehmet Topuz fenere gitmek istemiyorsa gitmez ama Kayseri yonetimi de Besiktasa vermek istemiyorsa vermez boylece Topuz bir yil daha kayseride kalabilir ama fenerin mali olamaz

arkadaşlar ben fenerli olarak topuzu zaten istemiordum bi bjk li olduu için devşirme futbolcuyla savaşan takım olmaz adam açık açık dio bjk liyim die ve ntv sporda geçen alt yazıda fenere asla imza atmam demiş çok ta iyi olmuş

Iyide adam nasil fenerin mali oluyor fener kayseri yonetimiyle anlasti ama Mehmet Topuzla anlasmadiki benim bildigim hic kimse bir oyunucuya zorla imza atiramas sonucta Mehmet Topuz fenere gitmek istemiyorsa gitmez ama Kayseri yonetimi de Besiktasa vermek istemiyorsa vermez boylece Topuz bir yil daha kayseride kalabilir ama fenerin mali olamaz

Bonservisini alırsa olur.Fenerbahçede oynamam derse Fenerbahçe FİFA'ya başvurması halinde yüklü tazminatta alır.Yada Beşiktaş Fenerbahçenin istediği parayı verip bu futbolcunun bonservisini alır ki öyle birşeydede çok astronomik bi rakam isteyecektir Fenerbahçe.

Beşiktaş yönetimi sadece futbolcuyla anlaşmış.Klüble konuşulmamış bile.Yani burda bi nevi Kayserispor hiçe sayılmış.Yani beşiktaş bi ev almış ama tapusuz kaçak bi ev almış.E haliyle ya evi yıkarlar yada elinden alırlar ikisinden biri.

Hadi herşeyi geçtimde.
Beşiktaş forması giyen,Beşiktaşıyım diyen
Futbolcuyu nasıl takımınızda barındırmayı düşünüyorsunuz.

Hadi herşeyi geçtimde.
Beşiktaş forması giyen,Beşiktaşıyım diyen
Futbolcuyu nasıl takımınızda barındırmayı düşünüyorsunuz.

İşin o kısmı başka tabi.Adam oynamak istemezse kimse birşey diyemez.Ama Beşiktaş önce klüple anlaşacaktı sonra futbolcuyla.Tam tersini yapmış.Fenerbahçede önce klüple anlaşmaya varmış.Zaten daha pazartesi sonuçlanacakmış.Yani herkez kavga ediyo ama adam daha kayserisporun futbolcusu ve bir yıllık sözleşmesi var:D

Bonservisini alırsa olur.Fenerbahçede oynamam derse Fenerbahçe FİFA'ya başvurması halinde yüklü tazminatta alır.Yada Beşiktaş Fenerbahçenin istediği parayı verip bu futbolcunun bonservisini alır ki öyle birşeydede çok astronomik bi rakam isteyecektir Fenerbahçe.

Beşiktaş yönetimi sadece futbolcuyla anlaşmış.Klüble konuşulmamış bile.Yani burda bi nevi Kayserispor hiçe sayılmış.Yani beşiktaş bi ev almış ama tapusuz kaçak bi ev almış.E haliyle ya evi yıkarlar yada elinden alırlar ikisinden biri.

http://www.kayserispor.org/suleyman-...transferi.html
bu linkte verdigin videoda kayserili yonetici eger Topuz fenerle anlasirsa fenerin oyuncusu olur diyor, ama yok eger anlasamasa bir yil daha Kayseride oynar
yani Topuz fenerin mali degil
ama benim anlamadigim baska bisey var fenerlilier bjkye koyduk falan diyor
iyide besiktasin kaybedecegi bisey yok ki topuz gelirse gelir gelmese baska oyuncu mu yok ama fener topuzu alirsa sadece basina sorun almis olur ve verdigi paralar bosa gider

http://www.kayserispor.org/suleyman-...transferi.html
bu linkte verdigin videoda kayserili yonetici eger Topuz fenerle anlasirsa fenerin oyuncusu olur diyor, ama yok eger anlasamasa bir yil daha Kayseride oynar
yani Topuz fenerin mali degil
ama benim anlamadigim baska bisey var fenerlilier bjkye koyduk falan diyor
iyide besiktasin kaybedecegi bisey yok ki topuz gelirse gelir gelmese baska oyuncu mu yok ama fener topuzu alirsa sadece basina sorun almis olur ve verdigi paralar bosa gider

Başına sorun almaz arkadaşım.Çünkü Fenerbahçe klüple anlaşmış bu futbolcu için söz almış ve pazartesiye kadar süre istemiş.Beşiktaş klüple hiçbi konuşma yapmamış anlaşmamış sadece futbolcu Beşiktaşta oynamak istiyorum demiş futbolcuyla anlaşmış.Hepsi bu kadar.Bu durumda Fenerbahçe başına bela almaz çünkü klübün rızasıyla bonservisini alıyo.Beşiktaş yatsın kalksın Kayserispora dua etsin adamlar FİFA ya başvurmadı.Aynısını Roma takımı yaptı 2 sene transfer yapmama ve 6 milyon isviçre frangı ceza ödedi.
buda Fifanın yazılı maddesi:

Bir oyuncun sözleşmesi devam ettiği takdirde başka bir klübün bahsi geçen oyuncu ile görüşmesi tamamen yasaktır.Aralarında yapacakları anlaşma kesinlikle bir değer teşkil etmeyecektir.Eğer oyuncu klüpten ayrılmak istiyorsa bunu mevcut klüp yönetimine iletir,yönetim kendi takdiri ve insiyatifi doğrultusunda bunu değerlendir ve oyuncuyu satış listesine koyar.Oyuncuyla ilgilenmek isteyen diğer klüpler mevcut klüple oyuncunun satışı için anlaşmaya çalışır.Anlaşıncada transfer gerçekleşir.Aksi durumda başka bir klüp sözleşmeli bir oyuncuyla klübünden habersiz görüşme yaparsa ve bu görüşme tespit edilirse söz konusu klüp tüm yasal yollarla her türlü cezayı almayı peşinen kabul etmiş sayılır...

Transfer yapmayı bilmeyen Bjk yönetimi yüzünden oluyor bütün bunlar.

Sözleşmesi devam eden oyuncuyla klübünden habersiz anlaşmak ahlaklılık oluyor,Kayseri ile Fenerbahçe klubünün anlaşması ahlaksızlık oluyor...

Geri