Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

ya burda herkes birbirine suçu atıyor ve işin kötüsü kimsede kendi suçunu inkar edemiyor
bu olayda Fenerbahçe külubü suçludur bu olayda Bjk suçludur bu olayda Kayserispor suçludur ve bu olayda Mehmet topuz suçludur
şimdi burda kimse kimseye aman bu etik mi aman şu da yapılır mı demesin çünkü malesef bu olayın 4 tarafıda olması gereken şeylerin dışında hareketlerde bulunmuşlardır hani vardır ya meşhur bi değnek bu olay aynı o durumdur
şu ana kadar yapılanların hepsinin hata olduğu gözler önündedir müim olan bu saatten sonra ne yapılıcağıdır
sanırım en akla yatkını Fenerbahçenin oyunucunun bonservisini Beşiktaşa vermesidir ama ; sanırım burdada maddi anlaşmazlıklar çıkması muhtemeldir
önümüzdeki günlerde izleyip görücez nolucağını ancak kimse kimseye dediğim gibi suçu atmazsa ortam gerilmezse daha iyi olur çünkü suçlu tarafların birbirlerini suçlaması birazcık komik oluyor...

sanki messi için kapışıolar. annamadımki nedir mehmet topuzun olayı. gelince nolcak adam beşiktaşda oynamak istiomş bizimkiler hırs yapmış. beşiktaşda hatalı koskocaman şampiyon klüpsün transferin nerden başlıcağını örenememişsin. mehmet topuzda hatalı böle ben beşiktaşlıyım başka klüpte oynamam die demeç vermesi profesyonel futbolculuğa çok yannş. En büyük hata ama fenerbahçemde ne yazıkki. böle açıklamalar yapmış bi futbolcuyu almak mantık sınırlarını zorluo her sezon transfere saçma sapan paralar harcaya klüp şimdide takıma hiç bi faydası olmayacak bu adamı kadroya dahil etmeye çalışıyo. sen bu adama 5 milyon euro vericeine aurelio'ya hakettiği parayı verseydin takıma daha fazla katkısı olurdu. bence bu iş köle ticareti gibi olmş. 5 milyon euro'yu sokağa atmak istemioysak bence alsn beşitaş gitsin boşuna gündemi böle saçma transfer haberleriyle bulandırmaya gerek yok açıkçası benim fenerbahçeden görmek istediğim transfer değil mehmet topuz.

Mehmet Topuz NTV de açıkla yaptı...
Fenerbahce de oynamıcakmış ne olursa olsun Beşiktaş ta oynicakmış...
Fenerbahce izin vermediği sürece ßu adam takımdan ayrılamaz...

Dip Not : Aziz Yıldırım daha ßu adamı satmaz ama ilk 18 e bile almayaßiLir ßelli olmaz....

Fenerbahce ister izin versin ister vermesin bu oyuncu fenerde oynamaz
Belki Besitkasa gidemiyicek ama Kayserili yoneticiler de soyledi
Onlar Fenerle anlastilar ve simdi de fenerin Topuzla anlasmasi gerek, yok eger anlasamassa Topuz bir yil daha Kayseriye doner, yani bu oyuncuyu fenerin mali gibi gostermeyin

Sercan YıLdırım'ı bu oyuncudan daha kaLiteLi görüyoum,
Fenerbahçe ne buLduysa bu adamda seneLerdir peşinde,Ama bence beş para etmez,
Bizim eLimizdeki Gökhan emreciksin bu adamdan daha kaLiteLidir,
AnLamıyorum,Ama sezon başLasın bir performansını göreLim bakaLım,
YanıLacağımı sanmıyorum ama =)

bende yanılıcağını sanmıyorum balon transfer bu işte buna o kadar parayı verene kadar aurelio'ya birazdaha para werselerdi böle bi transfere gerek kalmıcaktı

Toupuzun transferindeki gerçekler ve Beşiktaşın ezikliği ve oynadığı oyun....

Topuz’ un Transferindeki gerçekler

Fenerbahçe bu transfer için iki yıldır çaba harcıyordu.
İki yıl önceki transfer sezonunda Fenerbahçe Kayserispor Kulübüne başvurdu ve görüşmek istedi. Recep Mamur, bu ortamda görüşmenin uygun olmayacağını, çünkü Topuz’ u satmayacaklarını söyledi. Sohbetimizin bir yerinde Başkan Recep Mamur, “İstersem 10 milyon Euro’ yu 10 dakikada bulurum, para mühim değil” dedikten sonra önemli olanın futbolcunun burada oynamak istemesi ve prensipler olduğunu söyledi.

Günümüze geldiğimizde…
Fenerbahçe ve Kayserispor etik prensipler ve Federasyon Kuralları doğrultusunda iki haftadır yoğun bir şekilde bu konuda etik ve olağan görüşmelerde bulunuyordu. Bu sırada BJK Kayserispor Kulübünü muhatap almayıp görüşmelerini Topuz’ un menajerleri ile yapmaya devam etti ve sonunda Topuz meşhur açıklamasını yaptı. Buradaki olaylar BJK’ nin ne kadar kötü yönetildiğini gösteren olaylar. BJK’ nin buradaki en büyük hatası ise karşısındaki kulübün Denizlispor değil Kayserispor olduğunu unutmasıdır.

Topuz’ un “BJK’ liyim” beyanları…
Topuz‚ doğuştan Kayserispor´ ludur. Bunu tüm röportajlarında belirtmiştir.

Sportif´ e verdiği beyanat:

"HAYALİNE KAVUŞMUŞ BİRİSİ OLARAK ÇOCUKKEN HANGİ TAKIMI TUTARDIN ?
İnanın ben çocukken de şimdi de Kayserisporluyum. Benim ağabeyim taraftarlar derneğinin üyesiydi ve Kayserispor maçlarını asla kaçırmazdı. Bende yalvar-yakar onun yanında maçlara girer ve avazım çıktığı kadar bağırırdım. Susmak bilmezdim. 90 dakika bittiğinde bende ses soluk kalmazdı. Kayserispor diye bağırır dururdum. O zamanlardan bana sorarlardı hangi takımlısın diye de ben Kayserispor derdim. Şimdi de aynısını diyorum. Yarın öbür gün bir başka kulübe gitsem yine diyeceğim takımın adı Kayserispor olacak..."

Link: http://issuu.com/ayhan1967/docs/sportif01

Topuz´ un televizyonlara yaptığı "Beşiktaş´ lıyım" açıklaması sırasında yanında BJK´ li Yöneticiler ve menejerleri var. Televizyona yaptığı tüm açıklamalar kelime kelime aynı. Farklı bir soru sorulduğunda duraksıyor ve arkadan sesler geliyor‚ ne söyleyeceği ona anlatılıyor.
Videolar:
http://www.kayserispor.org/topuzun-transferindeki-gercekler-serdar-erbasi.html

BJK sınıfta kaldı:
Burada BJK´ nin etik dışı hareketlerinin nedeni bonservisi düşürme çabası. Zaten Topuz cahil bir yetenek. Ancak unuttukları BJK´ nin karşısında Denizli yok. Olay sonrası Kayserispor Başkanı ile Fenerbahçe Başkanı arasında geçen görüşmeler sonrası Kayserispor Kulübünün açıklamaları geliyor. Açıklamanın anlamı net: Kayserispor Topuz’ u satarsa sadece Fenerbahçe Kulübüne satar. Kayserispor’ u muhatap almayan bir zihniyet çökmeye mahkumdur. Burada Kayserispor ile görüşmeleri sürdürerek doğru iş yapan Fenerbahçe gibi Kaysersipor da aynı çizgide duracak ve sözünü tutacaktır. Kesinlikle fiyat artırmak gibi bir niyeti yoktur.

Sonuçta Topuz Fenerbahçe´ nin oyuncusu olmuştur.
Recep Mamur yada Aziz Yıldırım ile inatlaşmak hiç bir futbolcunun yada kulübün harcı değildir. Yapılan etik dışı hareketler karşılığını bulmuştur. Benim tanıdığım Recep Mamur bu konuda sözünü tutar yada Topuz’ u bir yıl boyunca PAF takımının antrenmanlarında seyreder.

Topuz’ a kızmamak lazım.
Topuz burada kötü niyetinden çok cahillik etmiştir. Kendisi adına hesaplar yapan şahsiyetlerin hatalarına kurban olmuştur. Futbolculuk hayatının bu ilk günlerindeki ders ona hep önderlik edecektir.

Topuz Fenerbahçe’ de oynar.
Fenerbahçe’ nin ihtiyacı olan oyuncu tam olarak Topuz’ dur. Hırsı ve istikrarlılığı ile aranan bir oyuncudur. Fenerbahçe iki yıldır o mevkie hiçbir oyuncu bulamamıştır. Tümer ve hatta Emre’ yi bile bağrına basan Fenerbahçe Taraftarı Topuz’ u mutlaka benimseyecek ve sevecektir. İşin en acı yanı ise Mehmet Topuz ileride Kayserisporlu Mehmet Topuz olarak değil, Fenerbahçeli Mehmet Topuz olarak hatırlanacaktır.

Bonservis ne kadar?
Arkadaşlar bonservisin 5 milyon + Emreciksin olduğu açıklandı ya; inanmayın. Görüşmeler tamamlanmadan önce Fenerbahçe’ nin 8 milyon euro teklifi masadaydı ve Kaysersipor bunu kabul etmiyordu. Artık gerisini siz düşünün…

Topuz’ un Paf Takımındaki antrenmanlarda çürümesi ihtimalini düşünmek istemiyorum. Bu açıdan Kaptanımızın Fenerbahçe’ ye transferi tüm taraflara hayırlı olsun.

Hayırlı olsun...

Kaynak:http://www.kayserispor.org/topuzun-transferindeki-gercekler-serdar-erbasi.html

Şimdi Fenerbahçeye ezik diyen zihniyetin yaptığı sizce ne?

~SiLenT ScЯeaM~;4363046' Alıntı:
http://video.ntvmsnbc.com/Default.a...364303358735865305364303330738665243681544772

Gerekirse Ocak Ayına Kadar BekLer Yine İmzaLar Kafanızı Yormayın Bu Kadar.

Bu Arada Başkanın SözLeri Sizi Bayağı Kırmış oLmaLı.

Kafa yoracak bişey yok.Kafamız zaten rahat.Ben gelmediğine seviniyorum.Gelse zaten bu satte sonra bi işe yaramaz.Ama bi futbolcuyu almak içinde öle arkasından ne söliyeceğini anlatmalar felan.Bu kadarda küçünülmezki.

мυѕтαƒαƒв;4363054' Alıntı:
Dai M.Topuz Önemsiz Diyordun..?

Mehmet Topuz Sence Beşiktaş'ta ki Takım Oyununa Ayak UydurabiLir mi?
Ben Pek ÜmitLi DeğiLim.Dün BunLarı Göz Önünde BuLundurarak Yorum Yaptım.
Lakin Yaptığı AçıkLamaLardan Sonra Benim GönLümü aLdı.
BöyLe Bir Duruş Gösteren Her FutboLcu Taraftarın GönLünü Fetheder.

Artık Topuz'u İstemiyoruz!!

Her Ne Kadar Konuda ßiz HakLı oLsakta..
ßu FutßoLcu iLLa ße$ikta$ta Oynicam Diyosa ßırakın Oynasın..
Sende Onu ALmayıp Onun Fiyatının 2 Katına Onun 2 Katı ßi Adam ALıp Onu yenceksin..
Artık ßu Transfer HaßerLerinden SıkıLdım..
ALın Topuz'unuzu..
Artık Oynatırmısınız Oynatmazmısınız Sizin ßiLeceGiniz i$..
Ama Kadıköy'de OynayamayacaGı Kesin..
Fenerbahçe O Kadar ßüyük ßir KuLüptür ki..
Kendine HaksızLık YapıLdıGı HaLde ßir $ikayet Etmemi$tir..
Öte Yandan YıLdırım Demirören (Tüpçü) : ße$ikta$LıYım Diyen ße$ikta$ta Oynar Fenerßahçe Eziktir Demesini İyi ßiLir..
Aziz YıLdırım GetireceĞi YıLdızLa ße$ikta$'ıda Tüpçüyüde Topuz'uda Yerin Dißine Sokmayı ßiLir!!

ben Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam 8 - 10 M Euroya satarım Beşiktaş'a...... Madem bu kadar çok istiyorlar madem bu kadar kıymetli birisi Bjk için o zaman bedelini de ödemeleri lazım.....

Bu yazımda ki amacım ise bugün Fenerbahçe'ye yapan yarın gelir Galatasaray'a yapar sonra gider Trabzon'a yapar.... Kurallar açık ve net sözleşmesi olan futbolcuyla transfer görüşmesi yapmak için önce klübünden izin alınması lazım...

ben Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam 8 - 10 M Euroya satarım Beşiktaş'a...... Madem bu kadar çok istiyorlar madem bu kadar kıymetli birisi Bjk için o zaman bedelini de ödemeleri lazım.....

Dai ßırak Geri VersinLer Kayseri'ye Ya..
Ondan Sonra Demirören 3M € Mu VeriYo 5M € Mu Veriyo Ne Veriyorsa Versin..

edit : eRCe

мυѕтαƒαƒв;4363325' Alıntı:
Her Ne Kadar Konuda ßiz HakLı oLsakta..
ßu FutßoLcu iLLa ße$ikta$ta Oynicam Diyosa ßırakın Oynasın..
Sende Onu ALmayıp Onun Fiyatının 2 Katına Onun 2 Katı ßi Adam ALıp Onu yenceksin..
Artık ßu Transfer HaßerLerinden SıkıLdım..
ALın Topuz'unuzu..
Artık Oynatırmısınız Oynatmazmısınız Sizin ßiLeceGiniz i$..
Ama Kadıköy'de OynayamayacaGı Kesin..
Fenerbahçe O Kadar ßüyük ßir KuLüptür ki..
Kendine HaksızLık YapıLdıGı HaLde ßir $ikayet Etmemi$tir..
Öte Yandan YıLdırım Demirören (Tüpçü) : ße$ikta$LıYım Diyen ße$ikta$ta Oynar Fenerßahçe Eziktir Demesini İyi ßiLir..
Aziz YıLdırım GetireceĞi YıLdızLa ße$ikta$'ıda Tüpçüyüde Topuz'uda Yerin Dißine Sokmayı ßiLir!!

fenerbahçe gelmek istemeyen bir oyuncuyu almadığı zaman büyüklük yapmış olur..
gerçektende beşiktaşlıyım diyen oyuncu beşiktaşta oynar..
senin de yıldırım demirören e tüpçü diye hitap etmen yanlış, bu da küçüklüktür..
ben bi beşiktaşlı olmama rağmen aziz yıldırım hiç bir zaman hakaret etmedim, saygı duyulması gereken bi insan olduğunu biliyorum çünkü ve aziz yıldırım mehmet topuz olayını çözücektir..

Şu mehmet bize topuzu size Lafını bir daha kuLLanırsan LeeChenWoo
ceza aLıcaksın!!

KonuLar birLeştiriLdi. . .
Mehmet Topuz oLayı tam oLarak netLeşmeden acıLan tüm konuLar
bu başLıkLa birLeştiriLecek. . .

Mehmet Topuz Show

"Topuz doğuştan G.Saraylı!"
Beşiktaş'ın kendisiyle, Fenerbahçe kulübüyle anlaştı.. "Beşiktaşlıyım" dedi gemileri yaktı! Transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz için çarpıcı bir açıklama da Galatasaray eski yöneticisi Fatih Gökşen'den geldi.. Gökşen, "Benim bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı" dedi..

Radyospor'da yayınlanan "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Gökşen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için çekiştiği Mehmet Topuz'un "Doğuştan Galatasaraylı" olduğunu ifade etti.

Gökşen, şunları söyledi:
"2004 yılında Ergun Gürsoy ile birlikte Mehmet'i kadromuza katmak için Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve Mehmet Topuz ile görüşmüştük. Anlaşma noktasına geldiğimiz transfer son onda gerçekleşmemişti. Bugün ilginç olan Mehmet Topuz'un açıklamaları. Mehmet, doğuştan Galatasaraylı olduğunu söylemişti. Benimde bildiğim Mehmet Topuz, doğuştan Galatasaraylı."

Radyospor

Geri