Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

bjk li arkadaşlar kedi ciğer muhabbetine başlamış bile

Iyide ben bu isten bi b.k anlamadim
Topuz Besiktasla anlastim diyor
Yonetim Fenere verdik diyor

aldığımıza sevindim ama bu adam ben 8taşlıyım dedi.Şmdi içim elvermiyor boyle bir adamı takımda görmeye.Bakalm ilerde neler olucak

Birdaha 8taş f5 f9 f6 f19 gibi lakapLarLa mesaj yazarsan ceza aLman için eLimden geLeni yapıcam.
Pm yerine burdan uyarmak istedim !!
Kafandaki yorumLarı yazmak başka isimLeri çarpıtıp miLLeti gaLyana getirmek başka..Dogru düzgün mesajLar yaz isimLeri birdaha çarptırsan o tarzda gördüğüm her mesajını siLicem haberin oLa.
Hadi iyi forumLar

yaw arkadaş gelmesin Fenerbahçeye böle kişiliği zayıf adaam gelmesinnnnnnnnnnnnnnnnnn

7 milyon euro yapmaz bu adam yaaw

adam dün daha ben bjk liyim dedi

Topuza hayırrrrrr

~SiLenT ScЯeaM~;4360269' Alıntı:
Bu Tür Haysiyetsiz,Dönek FutboLcuLar Beşiktaş'ıma Yakışmaz Zaten.

Önce Adam oLması Lazım Bizde Top KoşturabiLmesi İçin.

Kendine Yakıştıran Yakıştırsın, Sonra da Bu KamiL'i aLdık Diye Sevinsin.

Futbolcumuza hakaret etmeyelim lütfen :durdurun

aldıkmı böyle alırız beşiktaşlılarda avuçlarını yalasın artık burda transfere 50 milyon $ ayıran bir klüp var transferde kimle yarışıcaklar...

~SiLenT ScЯeaM~;4360269' Alıntı:
Bu Tür Haysiyetsiz,Dönek FutboLcuLar Beşiktaş'ıma Yakışmaz Zaten.

Önce Adam oLması Lazım Bizde Top KoşturabiLmesi İçin.

Kendine Yakıştıran Yakıştırsın, Sonra da Bu KamiL'i aLdık Diye Sevinsin.

ee iyi hoş da hocam yusuf da son dk çalımı diil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum şimdi gayette herkes yusufu kabullenmiş durumda aynı zamanda burda olayların muhattabı topuz diil kulübüdür
olayların iç yüzü nedir ne diildir tam anlamıyla bilmeden insanları haysiyetsiz dönek olarak adlandırmak ''birazcık'' ayıp olmuş sanki...

hayır benim anlamadığım nokta neden bjk lilerin ve gs lilerin sürekli fb nin bölümüne girdiği çok meraklıysanız gelin fenerli yapalım sizi bizden çok siz giriyorsunuz :D:D

Yusuf Nerde Çıkmış Demiş Ben FenerLe, GaLatasarayLa AnLaştım Diye?

Takmayın Kafanıza Bu Kadar Yahu Tümer'i Hazmettiniz Zamanında Topuz'da Kim?

Sen şu Topuz transferini bi hazmet bakayım.Bir soda iç kendine gel

Bir laf vardır ; ''Siz bizim yedeklerimizi alırsınız,biz sizin taptıklarınızı'' anladın sen onu :goz:

hayır benim anlamadığım nokta neden bjk lilerin ve gs lilerin sürekli fb nin bölümüne girdiği çok meraklıysanız gelin fenerli yapalım sizi bizden çok siz giriyorsunuz :D:D

ne alaka burası fenerbahçe sitesi değil ki forum sitesinin fenerbahce bölümü herkes birbirine saygılı olduktan sonra isteyen istediği yere girer :goz:

мυѕтαƒαƒв;4360549' Alıntı:
Kendi KaLesinede Armı$ oLaßiLir Dai :hhmanD

tabi bu daha mantıklı :clap:clap

sağlık olsun yapacak bişey yok. Topuz olmazsa başkası olur bu medyayı da alkışlamak lazım milleti fena galeyana getiriyolar. yarın da gs alır topuzu en son trabzonda kalır.

Geri