Mehmet Topuz Resmen Fener'de!!! [Tek BaşLık]

harbiden topuz dıye dıye aldık be topuzu :D ınsallah faydası olur

Fenere GeLdiğine Hiç Memnun OLmadım.VerimLi OLabiLeceğini Hiç Sanmıyorum. İnşaaLLah YanıLırım.

Bu Arada Beşiktaş İçin HayırLı OLsun Mesajımıza, Biz İstediğimiz ALırız, Biz Beşiktaşız Diye Büyük PutoLarLa YazanLarada SeLam OLsun

мυѕтαƒαƒв;4360574' Alıntı:
OLmazsa Yedek ßekLer Dai Canını sıkma :hhmanD

bence yedek beklemez nabar ne eder kendini gösterir biliosunuz ki tuncayda böleydi ilk zamanlar sonra fenerde parladı şimdi nerelerde topuzda o kapasite var büyük klüpte oynamak bazen futbolcuyu ateşliyor bekleyip görücez...

Walla onu bunu bilmiyorum delikanlı adamsa gelir Beşiktaşa Önce Beşiktaşlıyım dedi şimdi fenere giderse bedava da verseler istemiyoruz. ha yok derseki fenere geldim ama bu benim dışımda gelişen olay menejerler anlaşmış Ben hala Beşiktaşlıyım derse orası da ayrı. BAğrımıza basarız. Biz fenerden Beşiktaşa gelen adamları da bağrımıza bastık zaten bkz. nobre ,rüştü.

ßencede Yedek ßekLemez..
Ama oLduda Oynamıyor..
Yedekte KaLiteLi Skoru Dei$tireßiLen ßi FutßoLcumuz oLmu$ oLur. =D

Fenerden ße$ikta$a geLenLeri Taßi ßaGrınıza ßastınız. . .
Peki Ya ße$ikta$tan Fenere GidenLer ÖnemLi oLan onLar??

ßkz. Tümer

Sonuncu Kardeşim M.Topuz Benim Umurumda DeğiL Gir Bizim BöLüme "Yorum BiLe" Yapmadım Ortada HazmediLecek Birşey Varsa Bu Benim Görevim DeğiL.

Hani Bi Ara Kazım MeseLesi Vardı Ne Demiştiniz HatırLayaLım;
"Eğer bu doğruysa, sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile bu şekilde bir görüşme yapmanın 'ayartma' olarak nitelendirileceğinin Sayın Berk tarafından da bilinmesi gerekmektedir"

Bu Adam Çıkıp BeşiktaşLa AnLaştım Demedi mi?
Bu Kadar SaygıLı,ŞerefLi Camia NasıL BöyLe Bir İşe KaLkıştı?
Ben Bunun Peşindeyim.

мυѕтαƒαƒв;4360589' Alıntı:
Fenerden ße$ikta$a geLenLeri Taßi ßaGrınıza ßastınız. . .
Peki Ya ße$ikta$tan Fenere GidenLer ÖnemLi oLan onLar??

ßkz. Tümer

Bizdeki çürük elmaları da siz alıyosunuz işte hayrınız da gördünüz.

мυѕтαƒαƒв;4360602' Alıntı:
ßizdeki Taze (!) ELmaLarı aLdınız ßir Sene $ampiyon oLdunuz ßu Senede ßekLeriz..

İşte transfer dediğin de böyle yapılır. Ego tatmini için gidip de "Ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş' ta oynamak istiyorum" diyen adam alınmaz. adamı yedekte oturtup ziyan edeceksiniz.

bence ısterse yedek oturmaz ole bı futbolcu hafıfe almamak lazım ...

bence 1 sene bu takımda kalır vede ole istikrarlı bı sene geçirmez gibi gelio ama yinede onemli oyuncu..

Geri