Kaç KişiyLe Çıktınız??

Kaç KişiyLe Çıktınız??

• Kendimi Hazır Hissetmiyorum ( Daha MiLLi OLamadık :P)

Kullanılan: 16 10.8%
  • 1-3 Arası Bişhey (mutevazi)

Kullanılan: 33 22.3%
  • 4-7 Arası ( Fena SayıLmaz :) )

Kullanılan: 30 20.3%
  • 7-9 Arası (Bayağı HızLı )

Kullanılan: 14 9.5%
  • 10 ve üstü ( yorumsuz )

Kullanılan: 55 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    148
7 yada 8 kişiyle çıktım bugüne kadar.
1 kişiyi sevdim oda zaten gitti :)
bu sene kısmetim açık (maşallah)
gerçi şuan kimseyle ıkmıyorum ama neysee:D
en uzun ilişkim 3 ay en kısası 2 gün
yarışmaya izmirden katılıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :)

Ne desem az olur ancak 3 haneli rakamlarda epeyi yol aldım.

yaw tam konuya girdim bişi yaziyim geyik olsun dedim toparladım aklımda millet birbirine girmiş.. yok yani küfre yaklaşan arkadaş var tamam haksız ama kavgadada üstümüze yok yani dimiii... kavga etçek yada mesaj atcak yermi arıyoruz sankim:)
1000 i aşar benimkisi, abdal507 desöylemeye çekiniyo onunda 3haneli rakamlarda :):):):):)
(şaka haa :))

abdal507' Alıntı:
abi baksana en coşkun biz çıktık ne iş :) 2 haneli rakam söleyen nadiren çıkıyo bizde mi bi gariplik var :)
olum insan bizim gibi olunca n'apsın bea..
sen bilion msn listemi kahretmesin:cool:

benımkıde sızınkı kadar dert etmeyın :D yaslandık heralde :)

iSpiYonCu' Alıntı:
benımkıde sızınkı kadar dert etmeyın :D yaslandık heralde :)
yok be isa abi, yaş 19 :) abdal 18 :)

olum wala sayamadım:D:D

bu arada esmer avatar çok hoş olmuş:D

YÜRÜYÜN BE HACKHELL ASLANLARI SİZDE DOĞRU YOLU BULACAKSINIZ TEK GECELİK AŞKLARIN ADAMIYIZ YÜKSEK RAKAMLAR YAZANLARI GENELLİKLE ROMANTİZM BÖLÜMÜNDE GÖRMÜYORUM DİMİ:d:d:d:d:d:):):):)

freemitnick' Alıntı:
yok be isa abi, yaş 19 :) abdal 18 :)

o zaman yazın güneye inin misafirim olun alem yapalım nasıLsa ben yaz okuluna kaldım sizi misafir edeyim free seni sewerim bilirsin.. cidden bak ;)

:) valla saymadım ama kafadan 200 u gecmiştir hayatım cok canlıydı ama sonunda hüsran asık olduk takıldık brine 2 yıldır birlikteyiz :)

iSpiYonCu' Alıntı:
o zaman yazın güneye inin misafirim olun alem yapalım nasıLsa ben yaz okuluna kaldım sizi misafir edeyim free seni sewerim bilirsin.. cidden bak ;)
bende seni bea ispik:)
yaz okulumu niye o :) (not: inşallahben kalmam bea, baya kötü gelio notlar :()
güneye inermiyiz bilmiorm abdal ne dion hee:) yatay geçiş yapalımmı lem güneyde bi yere :) saolasın abi aynen senide bekleris ege ye :)

lan nooluyor partimi var yazın...:cool:
bende gelicem bana da yer var mı ispiyoncu kardeşim...:D:D

lam ben denizlideyim bilion ;) marmaris fethıye ada didim antayla en uzak yer 3 saat ona göre söledim güney diye :D :D,

edit : la logan senı cagırmaya bıle gerek yok bilion ;)

Bende geldım Grup mu var:D

iSpiYonCu' Alıntı:
lam ben denizlideyim bilion ;) marmaris fethıye ada didim antayla en uzak yer 3 saat ona göre söledim güney diye :D :D,

edit : la logan senı cagırmaya bıle gerek yok bilion ;)
eheheh yaw dalgmlgma geldi senle bi baskasini karistirdim, bende yazin hep Aydın da oluorm bea:)
didim- daha çok kuşadası :)
by captain kapsa yat ı gelse kuşadasına iyi grup olur ha :) devil nerde devil :) grup babası :) des de oldumu tamamdır:)

aydın ada fılan basit is zaten captanın yanına ugruom burdan bı grup ayarladım oda tekne ayarlıcak tamamdır iş ;)

Geri