DureX' Alıntı:Bole adı konmamıs ılısqılerde dahılmı (geceLıq) eger ole ıse Dılım varmıor
AressKruger' Alıntı:Durex Sana Katılıyorum Onları Sayarsak 200 Hatta 300 ü Belkide Daha Fazlasını Aşmışımdır... Malum İşimiz Turuzim.. Türk Olarak Aynı Anda 9 Kızla Cıktım ( Hepsi Aynı Okul Farklı Sınıftaydılar ) Su An Çıktıgım Kız Sayısı 9 ( Not : Başka Ülkelerde Olanlarda Var.. Bulundugum Yerde 1 Tane Onuda Aksamdan Aksam Görüyorum ):ban:
alish' Alıntı:Sana MadaLya Vermek Lasım
AressKruger' Alıntı:Durex Sana Katılıyorum Onları Sayarsak 200 Hatta 300 ü Belkide Daha Fazlasını Aşmışımdır... Malum İşimiz Turuzim.. Türk Olarak Aynı Anda 9 Kızla Cıktım ( Hepsi Aynı Okul Farklı Sınıftaydılar ) Su An Çıktıgım Kız Sayısı 9 ( Not : Başka Ülkelerde Olanlarda Var.. Bulundugum Yerde 1 Tane Onuda Aksamdan Aksam Görüyorum ):ban:
KAZANOVAYIM KARDEŞ BİRDAHAKİ BU HACKHELL YAKIŞIKLISI YARIŞMASINDA ADAYLIĞIMI KOYAMDA GÖR BAKALIM AYRICA 1 ŞİİR YARIŞMASINDA OLSUN ONDADA GÖR BU 2 Sİ BİRLEŞİNCE ANNENİ BİLE.....DeathMatch' Alıntı:10 tane anca oldu bazi arkadaşlara ibretle bakıyorumm 17 yaşinda 100 tane olum sen nesin kaznovamisin nesinn sicti caver bez getirrr
kocero' Alıntı:baba biraz fazla fazla çıktık ayıptır söylemesi biraz yakışıklı sayılırız ama artık durulduk çünkü evlendim ve baba oluyorum darısı herkesin başına
GREAT İDEA' Alıntı:KAZANOVAYIM KARDEŞ BİRDAHAKİ BU HACKHELL YAKIŞIKLISI YARIŞMASINDA ADAYLIĞIMI KOYAMDA GÖR BAKALIM AYRICA 1 ŞİİR YARIŞMASINDA OLSUN ONDADA GÖR BU 2 Sİ BİRLEŞİNCE ANNENİ BİLE.....
aSLihaN' Alıntı:sna Çü$$h!! desem anlarmısın?!
GREAT İDEA' Alıntı:BANA Çü$$h!! DERSEHN BENDE SANA BAŞKA BİŞİ DERİM
GREAT İDEA' Alıntı:KAZANOVAYIM KARDEŞ BİRDAHAKİ BU HACKHELL YAKIŞIKLISI YARIŞMASINDA ADAYLIĞIMI KOYAMDA GÖR BAKALIM AYRICA 1 ŞİİR YARIŞMASINDA OLSUN ONDADA GÖR BU 2 Sİ BİRLEŞİNCE ANNENİ BİLE.....
GREAT İDEA' Alıntı:BANA Çü$$h!! DERSEHN BENDE SANA BAŞKA BİŞİ DERİM
+GREAT İDEA' Alıntı:KAZANOVAYIM KARDEŞ BİRDAHAKİ BU HACKHELL YAKIŞIKLISI YARIŞMASINDA ADAYLIĞIMI KOYAMDA GÖR BAKALIM AYRICA 1 ŞİİR YARIŞMASINDA OLSUN ONDADA GÖR BU 2 Sİ BİRLEŞİNCE ANNENİ BİLE.....
aSLihaN' Alıntı:burda kimsenin annesine tek 1 laf bile edemzsin!!!
Ama anlayabilecek snde kapasite oldugunu sanmıOrm (!)
GREAT İDEA' Alıntı:aslıhancım canım benim benim için normal olan şeyler senin için imkansız gibi gözükebilir neden bizi yalancı durumuna düşürmek istiyorsun bak sende izmirlimişsin bir gün buluşuruz istersen nothing is impossible olduğunu hatırlatırım snaa
O BANA ÇÜŞŞ DİYİNCE BİŞİ YOK BEN ONA BENDE SANA BAŞKA BİŞİ DERİM DERSEM BİŞİ WAR YOK YAW NEDİR BU MUAMELECİ TAVIRLARINIZ SANAL ALEMDEDE ARTİSLİK BİR BAŞKA OLUYOR SİZİN İÇİN AREESS YAZIN KEMERDE TAKILIRIM BERABER TAKILALIM OLMAZSA:hhman:AressKruger' Alıntı:J@CK@L Nerdesin Yawww Al Şunu Aşagı Herif Aştı Kendınii ........ GREAT O BİZİM ABLAMIZ BACIMIZ AZICIK SAYGI GOSTER.... KELİMELERİNİ DOĞRU SEÇERSEN SEVİNİRİM EGER BASKA BİŞİ ARIYORSAN BİR SÜRÜ ARKDASLIK SİTESİ VAR BURASI FORUM!