Kaç KişiyLe Çıktınız??

Kaç KişiyLe Çıktınız??

• Kendimi Hazır Hissetmiyorum ( Daha MiLLi OLamadık :P)

Kullanılan: 16 10.8%
  • 1-3 Arası Bişhey (mutevazi)

Kullanılan: 33 22.3%
  • 4-7 Arası ( Fena SayıLmaz :) )

Kullanılan: 30 20.3%
  • 7-9 Arası (Bayağı HızLı )

Kullanılan: 14 9.5%
  • 10 ve üstü ( yorumsuz )

Kullanılan: 55 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    148
7856 tane oldu sanırm yanlış saymadıysam..!

:D:D:D:D:D:D

Aşık oldugum sadece 1kişi var halada dewam edio..

1 tane oldu onuda deli gibi seviyordum uğruna canı fena bile ediyordum neredeyse ama olmadı ayırdılar şimdi de okul olduğu için pek öyle bi düşüncem falan yok ama olursa ve yanlızlığımı paylaşacak ve beni anlayacak birisi hemen evet derim :)

ifrit' Alıntı:
bence burada boyle yuksek rakamlar cikmasi hic de hos degil, bu kadar yozlasmamis olmamiz lazimdi bizim :(

keske herkezin en fazla 5 ciksa...

Ülen Defe.. :D
Sen solemishdin dicem ama ayıp olcaq.. Sewmein olm Sewmein Chıqın Ama sewmein.. S0nra fena oluo..!!

BU sewgiyi icad edeninde seweninde.. taa ... nyse ishde sewmein.. :eek:ut:

şimdi çıkmak ne demek :eek: rakamlar az bence. sallayacak olan sallasın ama 10 ne ki :eek:

yengenize 3 dedim ama aslında bir hayli fazla :)

önemli olan aşık olabilmek degilmi

valla ciddi ciddi 6 kişi:angel: yanii ama dalgasına oluysa bilmiomm hiç saymadım:eek: bi ara sayim sölerim inş:uyku:

didem' Alıntı:
valla ciddi ciddi 6 kişi:angel: yanii ama dalgasına oluysa bilmiomm hiç saymadım:eek: bi ara sayim sölerim inş:uyku:

MaşaLLah MaşaLLah :)

ne ondan öncesi ne ondan sonrası onunla başladı onunla bitti :(

şu çıkma lafına çok pert oluorm merdiwen çıkma giibi kötü bi söleyiş

playboy olmak zor iş :E

yarısından çoğu sallıyo :) ßen 3 :) $u an yalnızım :) en sonuncusunu hala seviyorum unutamadım ona a$ık oldum harßidende:)

Yine Sallayan Sallayana ...delikanli Adam çikma Mikma Bilmez..kadin Olur O Kadar

10 tane anca oldu bazi arkadaşlara ibretle bakıyorumm 17 yaşinda 100 tane olum sen nesin kaznovamisin nesinn sicti caver bez getirrr:D:D

hehhehe yavrum beni 10 ve üstü olcak tabi aslında 50 ve üzeri desen yeri... çıkmak derken sinemaya gitmek de sayılıyorsa bir kere olsa... o zaman 50 ve üsütü ideal olur... gel gör biz mutevaziyiz heheheheheheheh :(

Geri