arkadaşlar benim inandığım, insan ne kadar çok kişiyle çıkarsa okadar kalitesi düşer.. ve en güseli de, her teklife evet demeyip kaliteni koruman.. ben şuana kadar 2 kızla çıktım, 2 si de aşık olduğum içindi... doru aşkı bulmak içinde karşındakini çok ii tanıyıp çıkmak lasım ki ilerde üsülen taraf olmayasınıs.. aşk uçuruma benzer.. bir adım attın mı geri dönüşü yoktur.. kendinisi güsellere tanımadan kaptırmayın hemen.. çok çekersinis.. siz gerçek aşkı bulmaya bakın tanıyarak, sonra çıkın ve bırakmayın derim ben.. çünkü gerçek aşk bulunamıcak hal aldı bu zamanda.. ilerisini düşünmek bile istemiorum.. siz siz olun, aşkın peşinde olun.. gerçek aşk okadar değerli ki, bulunamaycak kadar az kişide saklanmış.. ben hep aşk için yaşadım, ve aşk için ölücem..
sizlere söyliiceğim, arkdaşlar kısların aşkı kaybetmesi, onu aldatan erkekler yüsünden güven kaybetmesi, hayatın bosulmasına neden.. o nedenle 3 4 kısla çıkmak marifet diil derim.. kısları kötü yola itenlerde erkekler.. umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.. saygılar..