Kaç KişiyLe Çıktınız??

Kaç KişiyLe Çıktınız??

• Kendimi Hazır Hissetmiyorum ( Daha MiLLi OLamadık :P)

Kullanılan: 16 10.8%
  • 1-3 Arası Bişhey (mutevazi)

Kullanılan: 33 22.3%
  • 4-7 Arası ( Fena SayıLmaz :) )

Kullanılan: 30 20.3%
  • 7-9 Arası (Bayağı HızLı )

Kullanılan: 14 9.5%
  • 10 ve üstü ( yorumsuz )

Kullanılan: 55 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    148
cogumuz sallıyoruz bence

özellikle 17 yaşında 100 kişiyle çıkan arkadaş gibi :)

fazlay çıkmak bi şey degil önemli olan icraatta bulunmak

Ben Bİ Çıkmaya BaşLAdım haLa Çıkıom ZirVeye VarAmadım :)

Bi gün inerSEm yenisine Çıkmam :Sopa

ne işiniz var yahu eski çıktıklarınızla? Boşverinn.. insan hayatı sürprizlerle dolu kimse üzülmesin neden çok fazla çıktığım olmadı veya yok diye.. Çünkü Mağrifet değil benim düşünceme göre arkadaşlar.. yalnız güzel bir yönü daha var her biri birer deneyim..bir sonrakinde ne istediğinize dair ipuçları bunlar. İnsan mutlaka en sonunda Doğru insanı buluyordur. Daha benim karşıma çıkmadı o doğru insan ama umudumuda kaybetmiş değilim. Mutlaka Çıkacaktır. Reklam Repliği olmuş bu konu ayrıca.. Egosunu tatmin etmek isteyen kişilerle dolmuş ama hoşuma gitti matrak yani :)

cok kişiyle cıktım cok kişiy iaynı anda idare ettim yani guvenilmez bi adamım.

ama bunu bile bile hala benimle cıkanlar var onlarında aklına sasıyorum ben tabi:):)

Ya Beyler Bana Yalanci Diyolar Hiç Bişeyi Ispatlamak Zorunda Değilim Ama Beni Destekleyecek Irileri Yomu Yaw

GREAT İDEA' Alıntı:
Ya Beyler Bana Yalanci Diyolar Hiç Bişeyi Ispatlamak Zorunda Değilim Ama Beni Destekleyecek Irileri Yomu Yaw

Yok Gibi Görünüyo :eek:ut:

valla saymadım :)

bazılarının adını bile hatırlamıom :):)

aga bırakın kolpaları 100 müş 1000 miş yok a.q 10000 :D

arkadaşlar benim inandığım, insan ne kadar çok kişiyle çıkarsa okadar kalitesi düşer.. ve en güseli de, her teklife evet demeyip kaliteni koruman.. ben şuana kadar 2 kızla çıktım, 2 si de aşık olduğum içindi... doru aşkı bulmak içinde karşındakini çok ii tanıyıp çıkmak lasım ki ilerde üsülen taraf olmayasınıs.. aşk uçuruma benzer.. bir adım attın mı geri dönüşü yoktur.. kendinisi güsellere tanımadan kaptırmayın hemen.. çok çekersinis.. siz gerçek aşkı bulmaya bakın tanıyarak, sonra çıkın ve bırakmayın derim ben.. çünkü gerçek aşk bulunamıcak hal aldı bu zamanda.. ilerisini düşünmek bile istemiorum.. siz siz olun, aşkın peşinde olun.. gerçek aşk okadar değerli ki, bulunamaycak kadar az kişide saklanmış.. ben hep aşk için yaşadım, ve aşk için ölücem..

sizlere söyliiceğim, arkdaşlar kısların aşkı kaybetmesi, onu aldatan erkekler yüsünden güven kaybetmesi, hayatın bosulmasına neden.. o nedenle 3 4 kısla çıkmak marifet diil derim.. kısları kötü yola itenlerde erkekler.. umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.. saygılar..

üstümdeki kardeşime katılıyorum bende çok kişiyle çıkmadım 4-7 arası ama ilk aşkımı hala unutamıyorum (kim unutur ki) çok sevmiştim deli gibi aşık olmuştum ne tel.faturaları ödedim o paralarla şimdi bi ferrarim olmuştu :) gerçek aşkı bulmak önemli bence de

GREAT İDEA' Alıntı:
Bence Herkes Kaç Kişiyle çiktiğini Değil Ayni Anda Kaç Kişiyle çiktiğini Yazsin Ben 6 Kişiyle 5,ü Izmir Aydin 1 Köyden
4'ü geçemedim hepside istanbuldandı..

ben 3 kişiyle çıktım ilkinin ismi özge 2 numara gamze 3 numar türken ve suan hayla çıkıyorum onu çook seviyorum

Geri