Kaç KişiyLe Çıktınız??

Kaç KişiyLe Çıktınız??

• Kendimi Hazır Hissetmiyorum ( Daha MiLLi OLamadık :P)

Kullanılan: 16 10.8%
  • 1-3 Arası Bişhey (mutevazi)

Kullanılan: 33 22.3%
  • 4-7 Arası ( Fena SayıLmaz :) )

Kullanılan: 30 20.3%
  • 7-9 Arası (Bayağı HızLı )

Kullanılan: 14 9.5%
  • 10 ve üstü ( yorumsuz )

Kullanılan: 55 37.2%

• Kullanılan toplam oy
    148
Lan sen kimin anasına küfür ediyon ? Küfür eden adam olabilirmi ? Sokakta görsen yolunu değiştirirsin burda küfür ediyon.Bak burda binlerce insan var senin gibi küfür etmiyolar ki hep birden küfür etsek anana mutlu olacan heralde?

Adam ol İnsan ol

GREAT İDEA' Alıntı:
O BANA ÇÜŞŞ DİYİNCE BİŞİ YOK BEN ONA BENDE SANA BAŞKA BİŞİ DERİM DERSEM BİŞİ WAR YOK YAW NEDİR BU MUAMELECİ TAVIRLARINIZ SANAL ALEMDEDE ARTİSLİK BİR BAŞKA OLUYOR SİZİN İÇİN AREESS YAZIN KEMERDE TAKILIRIM BERABER TAKILALIM OLMAZSA:hhman:

O Sana Çüş Demeden Önce Sen Başka Bi Arkadaşımıza Ne Demiştin?
Bende Sana Bunu HatırLatırım..

Ulan bıraz saygınız olsun be bır bayana karsı sız bole yaparakmı kızların gonlunu calısıyorsunuz yazık beeeee

O Çüşş Dedi Ama sen Onun Namusuna Dil Uzatıyorsun..... Ayıptır.. ben Seviyesiz İnsanlarla Takılma Kusura Bakma .......

GREAT İDEA' Alıntı:
O BANA ÇÜŞŞ DİYİNCE BİŞİ YOK BEN ONA BENDE SANA BAŞKA BİŞİ DERİM DERSEM BİŞİ WAR YOK YAW NEDİR BU MUAMELECİ TAVIRLARINIZ SANAL ALEMDEDE ARTİSLİK BİR BAŞKA OLUYOR SİZİN İÇİN AREESS YAZIN KEMERDE TAKILIRIM BERABER TAKILALIM OLMAZSA:hhman:

ben sna neden çü$$ dedim e bi bak bakalım
1 önceki msJda ne yazdıgına !
o çü$h az bile sana!!

aSi' Alıntı:
Lan sen kimin anasına küfür ediyon ? Küfür eden adam olabilirmi ? Sokakta görsen yolunu değiştirirsin burda küfür ediyon.Bak burda binlerce insan var senin gibi küfür etmiyolar ki hep birden küfür etsek anana mutlu olacan heralde?

Adam ol İnsan ol

BANA YALANCI DEDİ BENCE BU KÜFÜRDEN DAHA AĞIR BİR İTHAM SİZDE AKILLI OLUN

Great Bunca İnsan Haksız Sen Haklısın OyLemı? Senden Forum u Terketmenı Rica Ediyorum Bu Gunluk Yeter Saçmaladıgın

great ıdea senı uayrıyorum konusmalarına dıkkat et burda
kımse kımseye kufur edemez.
Küfür etmeden yazmaya calıs yoksa banlanacaksın.

GREAT İDEA' Alıntı:
BANA YALANCI DEDİ BENCE BU KÜFÜRDEN DAHA AĞIR BİR İTHAM SİZDE AKILLI OLUN
Halen artıstık pesındesın adam gıbı ozurunu dıle karsındakı bır bayan bızım bacımız sayılırrr terbıyesız

5-6 diyebilirim ama hiç aşık olmadım desem yeridir. :)) sonuncusu için bişi diyemem henüz erken eheiehei

Jackal Abi Senden özür Diliyorum Sonuçta Sadece Sana Karşi Bi Sorumululuk Hissediyorum Hayatta En Nefret Ettiğim şey Nedir Biliyormusunuz Bazi Erkekler Wardir örn Benim Bazi Arkadaşlarim Kiz Gördüğünde Birden Havalara Binmeler Kendini Dünyayi Kurtaran Adam Sayanlar Buradada öleleri çok Yarasi Olan Gocunur Kimse üstüne Alinmasin

miss_kiss:
aaaaaaaaaaaaaaaa
miss_kiss:
anlashdı
 -   :::дяεگگ::::
Ne anladın ?
miss_kiss:
sen ozgurluyı sersen
EfeT
miss_kiss:
guzel yanı

EfeT Gel Bir Gece SenLe Birlikte Cıkaralım Özgürlügün Tadını
miss_kiss:

miss_kiss:
yerın varmı

Gövde Gösterisi :) 301

AressKruger' Alıntı:
miss_kiss:
aaaaaaaaaaaaaaaa
miss_kiss:
anlashdı
Ne anladın ?
miss_kiss:
sen ozgurluyı sersen
EfeT
miss_kiss:
guzel yanı

EfeT Gel Bir Gece SenLe Birlikte Cıkaralım Özgürlügün Tadını
miss_kiss:

miss_kiss:
yerın varmı

Gövde Gösterisi :) 301
heheheheheh muhahaha zuhahaha
ulennnn aresss alemsın yaw ehhe
banu alkan: naser askımmmmm
naser: defol gıt kadın basımdan :D

hatırlamıyorum daha çok küçüktüm, bilerek yapmadım o yaptırdı, valla önce hep onlar asıldı bende kendimi bırakvermişiimdee:cool:

yawas tosunum yerler kaygan..... beyler ne acık sallama yerımı burası...

bu arada herkez sewıyesını korusun...

ben bi kızın karşısına geçince dilim tutuluyo(seviyosam) sevmedimlede çıkama zaten

iSpiYonCu' Alıntı:
yawas tosunum yerler kaygan..... beyler ne acık sallama yerımı burası...

bu arada herkez sewıyesını korusun...

ispiyoncu .. Madem Sen Yapamıyorsun Yapanıda Yargılama.... Biz Pısırık Digiliz Herkez Gibi...

Diyorsak Yapmısız Demektir.... Yargılayacaksan Avatarıma Bak Ole Yargıla

O Avatar Sana Bazı Seyleri Acıklar:ban:

AressKruger' Alıntı:
ispiyoncu .. Madem Sen Yapamıyorsun Yapanıda Yargılama.... Biz Pısırık Digiliz Herkez Gibi...

Diyorsak Yapmısız Demektir.... Yargılayacaksan Avatarıma Bak Ole Yargıla

O Avatar Sana Bazı Seyleri Acıklar:ban:
niye üstüne alınıyosun bu 1

2 cisi sen beni hic gördünmu muhabbet ettin mi gördün mu bazı seyleri bilen bilir dert etme hanı yapmıyosun filan deme yani :)

3. su ben bu lafları etmeden öncede senın avatarını gördüm yani dert etme sen ;)

Geri