Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

ne o öle ya bu araplar kadar pis insan tanımadım ben her türlü şeriat onlarda bide müslüman bu a.g

direk kesseler daha iyi ya.

garibim kangren olup gidecek.

ne olursa olsun yapılmamalı yaa.Çok kötü bir şey böyle ceza mı olur ağlıycam şimdi yaaa.:(

para kazanmak için insan herşeyi yapar abi eğer bu dünyada herşey paraysa bu gayet doğal bir görüntü... ayrıca arap değiil ve cezada değil bu adam gösteri yapıyor ve hindistanda...

aslinda suc ne cocukta nede anne babasinda
suc yillar yili islam adina yapilan ahmak ve cahilce uygulamalar ile bati dunyasina satilan degerlerin yerine getirilen mcdonals ve mtv furyasindan baska birsey degildir
cocugun kopan kolu batida ve o ulkelerde ki yalaklarin koluna birer tane daha altin bilezik olacaktir
islam ve seriat cezalandirmanin ve yasin sinirlarini kati suretle cizmistir
saptirmanin alemi yok.....
burda uygulanan islam degil ahmakliktir

yaptığı kötü ama cezası böyle olmamalı

Şimdi düşünüyorsun bi bakıma güzel bi bakıma kötü.

arkadaşlar olay iran'da olmuştur. televizyonlar bangır bangır vermişti bu haberi. işlenen suç ne olursa olsun, verilen ceza insanlık dışı olmamalı. idama karşı değilim. tamam bu çocuğun kollarını kes diyelim ama bunu bu şekil insanlık dışı şeylerle yapma. bu ibretlik bir olaymı lanet edilesi bir olaymı sorarım size.

cok agır bı ceza yazık cocuk kucucuk daha aklı sarmaz yaptıgı ısın cezası bole olmamalı:(

şerefsizler o cocuga yaptıranı bulup cezasını cektırmezler.ufacık cocuga ceza verırler yada kadınları rencıde ederler.bunların yapçasığda işmi be arkdaslar.

Bence yapmamsı için güzel bi yöntem. Cahillik değil bu. Bizde 6 aylık bebeğe tecavüz eden adama bile müebbet yapmak için ugrasıyoruz. İçerdede yasıyo. Direk şeyini kesip ağzına vermemiz gerekirken.

Bu ne yaff...
Muhakkak Hırsızlık falan yapmştır..Çünkü Yapanlara böyle bir ceza veriyorlar

yaw islamda hırsızlığın cezası elini kesmek. Ama bu ergenlik çağını geçmiş olgun insanlar için. Küçücük cocuğa böyle bir ceza hiç bir yerde yazmıyor. Yazıklar olsun. O kadar insan var küçücük cocuğu mu? buldunuz. Hesabını nasıl vericekler merak ediyorum. :(

adı üstünde çocuk bu insanlara dicek bişey yok önce kendi kafalrını terbiye etsinler tabiki lastiğin altına koyarak :(:(

Geri