Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

iranda olan bir olay sözde..ne kadar kaynagi saglam bilmiyorum...daha evvelde verilmisti..bir kac kisi hemen cocugun elinin ezilmesine hükmediyorlar...

Yok walla bence en iyisi bu ben yandaşıyım her ne kadar şiddet yanlısı olmasamda caydırıcı olacağını düşündüğüm bir ceza keşke ülkemizde daraağacı kalkmasaydı bu kadar sorunumuz kapkaçı hırsızlığı katilliği sapıklığımız olmazdı biraz adam gibi takılırdık dışarda ama şimdi sokağa çıkdığımız zaman insanlar acaba die düşünmekden muhabbet edemez selam weremez oldu birbirine ben yandaşıyım bu tür cezalar ve idamlar ancak adam eder insanları

E zaten çocuklara yaptırıyorlar bunları kendilerinde yapacak g.t yokki

Kendileri yapamazki zaten çocuğa yaptırtabilirler onlarda yapacak g.t yokki... Eminim konuyu okuyan aile babaları anneleride wardır sizlerden tek isteğim çocuklarınıza sahip çıkın we daima dinleyin yoksa kendilerine mutluluğu dost sandığı yabancılarda bulup bu türden kötü yollara düşecekdir lütfen çocuklarınıza sahip çıkın we kulak werin

Daha KÜÇÜcÜk Çocuk Bu!!!!!

ARKADASLAR BU COCUK HANGI ULKE OLDUGUNU BILMIORM AMA HIRSIZLIK YAPTIGI ICIN BU CEZAYA ÇARPTIRIYOLAR..HIRSIZLIGI HANGI ELIYLE YAPTIYSA O ELININ USTUNDEN ARABA GECIRIYOLAR..AMA DAHA COK KUCUK BU NE KADAR BI HATA YAPMIS OLSADA BU KADAR DESIFRE EDILEREK SU SEKILDE BI CEZA VERILMEZZ....

2ymxeo0.jpg

48yc0md.jpg

454zgbm.jpg

4brjhog.jpg

2u4sb2r.jpg

Ulan Boyle Bisey Nasil Sokarsin Buraya Sen Turkmusun

o adamın kafasını aynı şekilde ezmek isterdim

Geri