Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

cocuklara böyle işgence yapan dunyada ne kadar ınsan varsa te amına koayım sızlerden cok ozurdılerım arkadaslar cok hassaım bu konuda benımde ıkı oglum var

bencede yaptığı hiç hoş bi davranış değiL ama bu şekiLde de ceza oLmaz..
hadi büyük biri yapmış oLsa yine eyvaLLah diycem de, o çocuğun akLından ne oLacak..
ALLah büyükLerine akıL fikir versin

belkide, hem ibret hemde küçük çocugu görüp acısınlar, para versinler diyedir...

Uzunefe' Alıntı:
arap ülkelerinde böyledir arkadaşım o yüzden kimsenin hırsızlık yapmaya g*tü yemez . bu çocuk da sadece ounu hırsızlığa alıştıranların kurbanı
arkadaşım arap ülkeleri şeriatla yönetiliyo ama şeriyatta böle vahşet bulamassın,cünkü şeriat Allahın kanunları.öle anlatıldıgı gibi kötü deyil şeriat

ya siz bu olayın ne oldugunu bilmeden yazmıssınız bu bir iranda yapılan gosteri adamın elinde mikrofon war kormusunuz cocugn kemikleri kırık zaten bilmeden yorum yazmıssınız lutfen arastırın bisey yapmadan onceki millet kor kutuk inanmasın tesekkur ederim kibakın...

{ $eRiat=iRan=WaH$et=AcımasızLık=CahiLLik }

ya bırakın ya bu cocuga bu ceza verılrmı ya yazık gunah dımı ya olm bole seyya seriatde bı yeyr kadr bu dupeduz cahıllık yazık yaw

bence görüntülere iyi bakın bu bir gösteri. adam mikrofonla konuşuyor.bilemiyorum fotografa nasıl bakıyorsunuz

yahu ne safsiniz be, adam para karsiliginda shov yaptiriyor...adamin tipine baksaniza kendisi hirsiz gibi duruyor...

cocuklar suc ışlemezler bu toplum suçudur arkadaslar.

Nasıl bır dunyada yasıyoruz ey allahım ...

Ya onlarında evlatları var.Hiç vicdan diye bişi yokmu onlarda yaw.Ben burda resme bakarken vicdanım sızladı.Onlar oırda canlı canlı sesini duyup birde bu işkenceyi yapıyorlarsa onlarda kalp yok derim.Onlar boşuna yaşıyor derim.Bu benim düşüncem..!

Ya tamam çocuk kötü birşey yapmış olabilir daha yetişkin de değil dediğim gibi çocuk, hırsızlığın yaşı olmaz ama cezasının genede böyle olmaması lazım arkadaşlar göya laik bi ülkede yaşıyoruz bu ülkede adelet mahkeme var ama bence bu olaydan sonra böyle birşeye kalkışacağını sanmıyorum ve son olarak nerde adalet arkadaşlar bu işler böyle yürürse vay dünyanın haline....!!!

Geri