Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

bu olay iranda olmuş,resimlerin altında iran yazıor arkadaşlar...böyle zihniyetin ben ta .............................................................

inanılmaz bişii.demek çocuklara da yapıolar.hemde küçücük çocuklara:angry

birileri bişi yapmalı......

edit:lam nuretin :angry ne dion olum sen ?

Arkadaslar dogruda.
yanliz bunu belli ediyorsa milletin önünde yapiyor. Bidaha kimse böyle bi olay yapmaz. Tabiki bize sor geliyor ama dinimizde bille calinsa eli keserler bu sadece böyle bir olay hic ve kimseden gerceklesmez daha. Kendine iyi bakin. hayata hic calmayin.
Saygilar

yazik ya böylede yapilmazki allah korkusu yokmu bunlarda hic

ya bunların hiç birinde vicdan yokki ne arıyosun ki bunlardan...

Aslan25' Alıntı:
Arkadaslar dogruda.
yanliz bunu belli ediyorsa milletin önünde yapiyor. Bidaha kimse böyle bi olay yapmaz. Tabiki bize sor geliyor ama dinimizde bille calinsa eli keserler bu sadece böyle bir olay hic ve kimseden gerceklesmez daha. Kendine iyi bakin. hayata hic calmayin.
Saygilar

:saskin ben pek dindar deilim...dinimizde böyle mi gerçekten:saskin

biliorum şeriat diye bişii var...''şeriatın kestiği parmak acımaz'' diye bi söz var...

bunlar eski çağ şeyleri deil mi:saskin ....tamam bunu yapanlar geri kalmış ülkelerin cani insanları...ama sen bu dinimizde de var diosun ve normal bişii miş gibi söölemişsin...

cezanlandırılan insan yetişkin olsa neyse de...bu çocuk 4 ya da 5 yaşında..:melek

eğer bu dinimizin gereğiyse...ben kabul etmiourum bööle bişeyi:vur

ya küçüçük çocuk neyin doru neyin yanlış oldunu nerden blsin allah aşkına yha geri zihniyetli insan gördüm ama ultra geri zekalıları ilk defa görüyorum kusuruma bakmayın olmaz bu kadarıda yha yasık bu dünya'ya yasık onun yerine o çocuğa bişeyleri öğretinde çocuk neyin doru neyin yaanlış oldunu örensin yuh artık ya akşam akşam sinirlendm

pori' Alıntı:
:saskin ben pek dindar deilim...dinimizde böyle mi gerçekten:saskin

biliorum şeriat diye bişii var...''şeriatın kestiği parmak acımaz'' diye bi söz var...

bunlar eski çağ şeyleri deil mi:saskin ....tamam bunu yapanlar geri kalmış ülkelerin cani insanları...ama sen bu dinimizde de var diosun ve normal bişii miş gibi söölemişsin...

cezanlandırılan insan yetişkin olsa neyse de...bu çocuk 4 ya da 5 yaşında..:melek

eğer bu dinimizin gereğiyse...ben kabul etmiourum bööle bişeyi:vur
dinimizde çocuklar belli bir yaşa girene kadar günah yazılmaz... buna ek olarakta,bu cahillikten başka bişi deil..
çocuğun elini kıracaklarına çocuga doğruyu yanlışı ögretseler ya... dinimizde en büyük sevplardandır doğruyu güzeli öğretmek... yazık...

Aslında hangi eli ile çalarsa hırsız o elini kesiolar da bu çocuk diye acıyıp böle bişey yapmışlar. Acımışlarmışmışmış :mad: :mad: :mad: çocuk o çocuk

Cok Ezık Bır Sey Cok Gerı Bır Zıhnıyet Zeka Sevıyesı Bır Balıgın Kı gIbı

yazık yaa :S

arabanın plakasına dikkatli bakıldığında yazı arapça gibi.gibi diyorum çünkü arapçaya benzer başka bir dilde de yazılmış olabilir.o konuda tam bir bilgim yok.nasıl insanlık bu yaa anlamak mümkün değil!
Allah'ım bu adamlar şeriat şeriat diye bas bas bağırırlarken,ne yazıkki,Sen'in istediğinin bu olduğunu sanıyorlar.onlara akıl fikir ver ya Rab'im...

yazık ya küçücük çocuk ne anlasın daha yaw insan 21. yüzyılda yaşadığına inanamıyor bunları görünce :(

Myz' Alıntı:
o adamın kafasını aynı şekilde ezmek isterdim

sarıyerli kardesim 3-1 yenmişiz beya:)nese konumuzla ilgisi yokta:biggrin

allahtan kolunun altına yastık koymayı akıl etmısler yok böyle bi zihniyet

ulan varya toplıycan hepsini bi yere dokucen benzini yakıcan serefsizleri:mad: :mad: :mad: ufacık cocuga yapılmaz yaa :mad: resimlere bakarken kolum huylandı bole bi sey oldu...allah daha beter etsin boyle kahpelik yapanları:mad:

Geri