Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

yazık be kardeşim küçücük çocuk be

s..... bole kuralları yawww

Allah belanızı versin e mi!!! Sizin şeriat diyerek yüzyıllardır insanlara ettiginiz işkencelerin sonunda değilmi ki, elin gavuru dünyanın en şerefli ve en sevgili kuluna bile dil uzatıp alaya alabiliyor?? Bu arap milleti zaten insanlıktan nasibini alsaydı, Sevgili Efendimiz o kıtaya o ırka gönderilmezdi... Tamam, ceza caydırıcı olmalı ki, gör bi daha suç işleniyor mu? Ama tahammül edemedigim nokta şudur; O resimdeki çocugun yaşı kaç, akil-baali mi? En güzel yorumu çakmelo yazmış, o çocukcagızı suça salanların arkasına kazıgı sokacaksın ki, bi daha gönderebiliyorlar mı küçücük sabileri...

tam hırsızlık yapmış olabilir ama ne malüm anasının babasının zoruyla yapmadı bide çocuğu bu şekilde cezalandırmaları çhok kötüü

çocuğa bu işi yaptıranı kazığa oturt bakalım bi daha oluyor mu?

allah belasını versin inşallah cocugunu şiksin 100000 kişi :)

şerefsizlik yapıyolsr ya o çocugun ne suçu var

:clap :clap :clap yazik ya neyse nede olsa gelecegin piskosuuuuuuuuuuuu:clap

bence yapılan cok yanlıs bişe viçdan sahibi bi insan kucucuk cocoga onu yapamas

yanlız arkadaslar yanıldıgınız bi konu war ben bu konuyu arastırdım o cocuk kolunu oraya sokarak ceza cektirilmiyo yani bu aslında bi show ilk fotodaki elinde mikrofon olan adamda onun babası ve organizasyonu o düzenliyo ve bu sayede para kazanıyolar...

walla yaptıgı hatayı boyle bır cezayla odemesı bıraz fazla :(

böyle insanlar yüzünden kendi insanlığımdan utanıyorum bir insana bu zulüm nasıl yapılır yaptığı ne olursa olsun hiçbir insan bunu haketmez

Böyle şerefsizlik olur mu be kardeşim at herifler...

ozamn çocuga para versedınız de yapmasaydı bole bıısı

bence pek cezalandırmaya benzemiyo dikkatli bakarsanız adamın elinde mikrofon var ve herkesde etrafta toplanmış gösteri gibi birşey herhalde

:sigara: :victory :victory ben bunu daha önce görmüştüm bu ceza degil baba çocuna böyle gösteri yapyırıp para kazanıyormuş :victory

Geri