Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

yazık yavrucağıza gözlerim yaşardı ah ulan ah bide kuran rehberimiz derler kuran tazecik çocuklara böyle şerefsizce cezamı verin diyor.... şeytanın cahil orduları

çok fena oldum ya çocuğun kolu ezildikçe elimi sıktım walla çok kötü ya bi daaa hırsızlık yapmaz ama ceza böle olmamalı o kçcük bi çocuk

oyastakı cocugun su ne ya asıl ona bunu yaptıranları ezmek lazım!

hırsızlığın cezası eger sabitse ve değeri haizse, el bilekten kesilir üzerinden araba geçirilmez. Çocuklar için her hangi bir ceza islamda söz konusu değildir, Resimler dikatli bir şekilde incelenirse, Bu resimde kolun zarar gormemesi için kol altına havlu konulmuştur, madem kol kırılacak, havlunun o kol altında işi ne??

Son olarak ve en can alıcı nokta da şudur, Bu resimdeki olay bir sokak gösterisidir, ve resimin devamı da aşağıda:

http://www.snopes.com/photos/gruesome/crushboy.asp

lütfen açtığınız konuları biraz daha araştırın konularınız tek burda durmuyor, burdan başka birsürü sitelere gidyor...

sözüm kesinlikle sizze değil, bu fotoları çekip de konuların sapıtılmasına neden olanlara...

yerde para bile bulsa almaz diyorsun biraz salaklık yapıyorsun kusura bakma ama özür dilerim o cocuk senin kardesin olsa yine böyle dermisin acaba

inanılmaz görüntüler.İnsanlık dışı.

nasıl müslümanlar bunlar yaa kücük bi cocugun sucu bu kadar büyük olurmu...paylasım için eline saglık dostum...

Bugun onu calan yarın daha buyugunu yapar hem ıyı hem kotu bısey

kararsızım valla

Bunun ne islamla nede şeriatla uzaktan yakından alakası yok.
Bu düpedüz şerefsizlik.Eğer gerçekten şeriat uygulanıyo olsaydı ceza çocuğa değil ailesine verilirdi.islamda ergenliğe ulaşmamış çocuğa ceza verilmez çünkü:mad: :mad:

bu konu tartışılmadı mı ben öle hatırlıyorum ve karara bağlandı daha neden acıyorsunuz konuyu

sen her hırsızlık yapan çocuğu 1 saat karakolda tut sal;o da bi daha hırsızlık yapmasın öle mi:eek:
hiç acımadım vala,ii yapmışlar,bazı şeylerden taviz vermessek bunları engelleyemeiz...

çok kötü cahil insanlar. küçücük bir çocuk bu ceza böylemi veriliyo ya

evet hırsızlık yaptığı için bu şekilde cezalandırılıyor böyle bi ceza kabullenemez o daha küçücük bir çocuk etkisinden nasıl kurtulcak bu olayın tamam belki caydırıcı bi ceza ama gerek yok bence böyle bir cezaya daha önce forumda görmüştüm

Geri