Küçüq Ya$taqi Çocuga Yaptıqlarına Baqın...!

baqın arkdaşlar tamam o küçük çocuga yapılan şey vahşice.....

ama bizdede böyle kanun olması gerekiyıor artık hırsızlıgın önüne geçilmeli o küçücük ççocuk ne yaptıgının farkında olamayabilir bi yaş sınırı konulup yapılması gerekir.......

bence yalan cunku arab dunyasında bile olsa kucuk cocuklara ne suç işlerlerse işlersinler boyle bir ceza vermezler ki çocuk en fazla 6 yaşında .. ceza alması için akıl bali yani 15 yaşından buyuk olması lazımdır...eger boyle bişey varsa bunlarda insan diildir..

bence sadece wahşettir bu ...
baska bi acıklaması olamaz...

bence caydırıcı bi sistem bilemicem fazla da yorum yapıp polemiğe girmeye gerek yok

işte arkadaşlar şeriat böyle bişey çok güzel .burdada öyle olsaydı ceza evleri öyle tıka basa olmazdı

Böyle bir ceza olamaz çünkü adı çocuk

Ben İnanamadım Açıkçası! Garip Biraz

Uzunefe' Alıntı:
arap ülkelerinde böyledir arkadaşım o yüzden kimsenin hırsızlık yapmaya g*tü yemez . bu çocuk da sadece unu hırsızlığa alıştıranların kurbanı

katılıyorum,aslında bazı şeylerin önüne geçmek için güzel demiyorum ama iyi bir sistem

çocuk o bu şekilde ceza vermek ömür boyu ruh sağlığını etgiler daha kötü suçlara teşvik eder bence çok yanlış kınıyorum emeğine teş arkadasım

insanlıklı mı!!!!!!!!!!!!!!!!
onuda para satın aldı

cani insan dedikleri bu olsa gerek

bizde adam kaç çocuğa tecavüz ediyo sonra ab yasalarıyla mahkemeye çıkıyo en fazla 30 yıl yiyecek . arap ülkesinde olsaydı böyle bi durum . iş aletini kesip eline verirlerdi . daha sonra da başı kesilr yada asılırdı meydanda

bunu yapanların Allah belalarını versın

Geri