israiL'in GörüLmesini istemedigi ResimLer

Bunları yapan Hanqi TÜr yaratıq.?

Kanı bozuk bu herıflerın abd yapsa kınıyorlar ısraıle laf atamıolar boyle bır adaletsız dunyada yasıyoruz..

bunları yapan lara dıyecek soz yok ...

onlara yaptıklarının hesabını soracak olan yuce Yaradandır.

acı verici bir gerçek .gercek dünya da yaşıyoruz. herkezin hesabı ahirette sorulacak. ve bunlar hiç affedelmiyecekler.

Bunlar Dünyanın Baş Belası Lanetli ırk

İsrail'deki tüm herkes Türk toplumunu sevdiği ve çok saygı duyduğu bir toplum olarak görmektedir.Bi olay aktarayım size Sınır geçişi sırasında benim arkadaşımın ufak birkaç sorunu çıkar geçişle ilgili. İsrail'li yetkililer ise şunu söyler... "Biz Türklerin ne kadar çok güvenilir olduğunu biliriz buyrun devam edin yolunuza"
Aynı olay S.Arabistan'da da yaşanmış. Tam 1,5 gün bekletilmişler. Hatta köpek muamelesi yapmışlar, nezaketten yoksun davranmışlar.

Zaten Araplar en nefret edilen ırktır... Peygamber efendimiz onları hale yola sokmak için gönderilmiştir, ama görüldüğü gibi aynı tas aynı hamam...

yahudiler'in genelinin türkiye'ye olan sempatileri tarihle alakalıdır.. osmanlı zamanında yanlış hatırlamıyorsam ispanyol yahudileri'ne (seferat) sahip çıkmıştı..

bunun yanında israfiloğulları'nın tarih boyunca çok acı çektikleri doğrudur.. ama zamanında kendilerine yapılanların aynısını bugün filistin arapları'na yapmak istemeleri, daha doğrusu yapmaları da acı bir ironidir..

israilin ta......
küfür etmek istiyorum bu adilere
bunlar nasıl insanlar ya

bunalrı nasıl o hale getırmısler tahmını kımyasal sılah kullanmıslar serefsızler

Allah abdnin de israilinde belasını verecek yakındır ama şunu iyi bilin araplar OSMAN lıya yaptıkları hainliklerin bedelini ödüyor ama biz yine onlar gibi olmayıp sesiz kalmayalım

ÇOK HAKLISIN DÜŞÜNCENE KATILIYORUM:clap

şüpesizki ALLAH ın gazabı çetin olur bunların intikamı alınacak kafirlerden. ALLAH tüm müslümanların yardımcısı olsun.

ellerine sağlık

kuran da lanetlenmiş bir kavim olduğunu biliyoruz yanılmıyorsam kendilerine tebliğe gelmiş kendi kavimlerinden 2 yda 3 peygamberin bile kanına girmiş bir millet bunlar. bunlardan beslenen yerli yabancı tüm şer ocaklarına lanet olsun.. eline sağlık..arada bu resimleri göz önüne getirelim isterim..

iki dünya da da allah onları kahretsin inşallah..............

Geri