israiL'in GörüLmesini istemedigi ResimLer

ilahi adalet ergeç tecelli edicek en kısa zamanda olması dileğiyle...Allah belalarını versin bu
........

Bir gün gelecek Yüce Allah onlara bu dünyaya dar edecek..( Amin )

5 para etmez haysiyetsiiz şerefsiz herifler sonunuz yaptıklarınızdan beter olur inşallah (ama şuda var demekki allah böle istiyor artık ne için bilemeyiz tabiki dilese israel i ab ortadan kaldırır ama demekki ibret olsu mu diye nedir artık orasını bilemeyiz...)

kardeşlerim hepinizin dediği gibi elbet bu siyonistlerin,onların uşaklarının ve başlarının elbet sonu gelecek.ve ben buna ALLAHa iman ettiğim gibi inanıyorum.çünkü bunu kitabımız bira ayetinde söylüyor(şuara-son ayet).kardeşlerim durum böyleyken bizim burdan yapabileceğimiz en büyük ve en etkili yardım önce duamızdır.arapları hain olarak gören din kardeşime diğeceğim şu ki: arapların üstlerindekiler bu şerefsizliği yaparken asla halkına sormadı.emir - komuta zinciri kolay kırılmaz.bu durum bizim 12 eylül darbemizdede yaşandı.hangimiz bu mezalimi istedik ki..yani sözün özü bir kirli katreyle derya kirlenmez...

resimleri sunanarak bir daha silkinmemize vesile olan "oldness07" kardeşimden ALLAH razı olsun...

arkadaşlar tamam iğrenç ve insanlık dışı resiler ama sadece israile amerikaya bela okuyarak bunların önüne geçemeyiz mutlaka bir şeyler yapılmalıdır bunuda araplar deil sadece ve sadece türkler yapabilir bunun gerekçeside bir hadistir islam dinini kabul eden ilk beyaz ırk islamın askeridir ve onlar size dokunmadıkça siz onlara dokunmayın...

söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum Allah bunu yapanlara hem dünyada hem ahirette kat kat aci cektirsin

Allah abd ninde israil inde belasını verir en kısa sürede insaallah

kardeşim bunlar ne zevk alıyo insanlara eziyet etmekten anlamıyorum ki öldürmenin d bi adabı war çekersin wurursun ama bu ne ya yazıktır walla

lem ben ne diyim bu kansızlara

Allah tüm islam alemini zalimlerin şerrinden korusun !!!
zaLimLer için yaşasın cehennem

bu yapılanlar hristiyan dünyasının ne kadar iki yüzlü ve güvenilmez olduğunun göstergesidir,bizim hükümetlerimize ab yasaları diye yasalar çıkartmaları için direten bu insanlar alkollu bayan sürücünün üstüne yüzlerce mermiyi atan bu zihniyet, haçlı sseferini başlatan bu zihniyet bizlere gösteriyor ki kendilerine medeni diyen avrupalılaraslınmda halen orta çağdalar,dinler arası diyalog diyenler görün işte diyaloğu,eyy islam alemi ata sı dedesi müslüman olanlar artık uyanın çalışın atatürkün dediği medeniyeti yakalayın ki aynı duruma düşmeyin

Bunlari Bu Hale Getİrenlerİde Allah Tez Zamanda Ayni Hale Sokar Tek Temennİm

hiç bir insan oglu bunu yapamaz allah hepsinin belasını versinnnn

gungelir devran doner ebet cezalarını yaradan verır kımsenın supesı olmasın kımsenın yaptıgı yanına kalmaz

gungelir devran doner elbet cezalarını yaradan verır kımsenın supesı olmasın kımsenın yaptıgı yanına kalmaz

üstad ellerine sağlık,çakal'ın ini olmaz derler.. ama bu çkalların ini,yuvası ve hizmetkarı çakalları var,allah hepsinin belasını versin......

Söylenecek söz bulamıyor insan bunlara. Hani nerden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi...

Geri