israiL'in GörüLmesini istemedigi ResimLer

orospu çuçukları ne şerefsizi şerefsizde bi yere kadar şerefsizliq yapar vicdansızlar allah belalarını versin amiNNnn!!

kimseler görmese de, duymasa da emin olabilirsiniz Yaradan bunları çok iyi görüyor ve elbet lanetlediği bu toplumu sonunda tahmin bile edemeyeceğimiz bir şekilde cezalandıracak...

Allah hepsinin binbir tülü belasını versin.İnsanlıktan yoksun şerefsiz köpekler

şerefsizler.......

bunlara söylenecek çok laf varda bukadarı yeter ŞEREFSİZLER!!!

bunlara bizimde seyirci kalmamamız lazım.aşağılıkların eleştirdiği osmanlı imp böyle şeylere seyirci kalmayıp hadlerini bildiriyordu.

bunlar yapanları alcan onlara nasıl davrandılarsa onlarada aynsını yapcan

tek ßir açıklması war
ßir insan ßaşka ßir insana ßunu yapamaz!!!!

hitlere olan sevgim israili tanıdıktan sonra başladı.
dünya bir gün 39-45 arasını tekrar yaşayacak. şayet ömrüm yeterse ben de gönüllü kasap olacağım!

bence çok yanılıyorsunuz taraflı bakmaayın derim ..belki zor bir durum ama deneyin derim ..kuzudan ayrılanı kurt kapar lafının üzerinden bir daha düşünün derim

bırakın allah aşkına ya bunlae kediyle köpek gibiler ...al birini vur ötekine ...

Allah abdnin de israilinde belasını verecek yakındır ama şunu iyi bilin araplar OSMAN lıya yaptıkları hainliklerin bedelini ödüyor ama biz yine onlar gibi olmayıp sesiz kalmayalım

çok güzel yazmışsın sana katılıyorum

Allah belalarını versin inş...

Allah abdnin de israilinde belasını verecek yakındır ama şunu iyi bilin araplar OSMAN lıya yaptıkları hainliklerin bedelini ödüyor ama biz yine onlar gibi olmayıp sesiz kalmayalım

ewet Bedelini Hemde Çok ağır ödüyolar ama BirLik Beraberlik Kardeşlik içinde olsaK ŞöyLe biR TürK-isLam BirliĞi AmeriKa RUsya İsrail Birleşsse Baş Edemez Biz TürkLerle....

Şu amerika ve israile oLan nefretim her geçen gün Kat Kat Artıyor...

Geri