israiL'in GörüLmesini istemedigi ResimLer

israil serefsızlıkleri

arkadaslar su an elım ayagım tıtrıyor

ALLAH BELALARINI VERSIN BUNLARIN BUNLAR INSAN DEGILLER YA BIDE BIZE BARBAR DIYOLAR HICBIR MILLET BIZIM TIRNAGIMIZ KADAR OLAMAZ

NE MUTLU TURKUM DIYENE..!

iran sonlarını getirecek inş...

bunları insan yapmıs olamaz olsa olsa israil yapmıstır

ALLAH ' IN sopası yoktur ama ne zaman vuracağını bilir.ALLAH onları nasıl bilirse öyle yapsın

Onlarda yakın akibetlerini elleri ile hazırlıyorlar Allah cezalarını verecek hemde bu şeref bize nasip olacak....şerefsiz israil....

Yahudi köpekler ulan bu hitlere hak veriyorum keşke bıraksaydılarda gebertseydi hepsini zamanında bu şerefsizleri hitlerden korumakla en büyük hatayı atalarımız yapmış anlaşılan şimdi tek tek müslümanları yok etmeyi planlayan hayvan bile diyemeyeceğimiz yahudi köpekleri işte bunlar.

bunların bedelini eryada geç ödeyecekler emin olun buna

beterin beteri vardır vakti zamanında osmanlıyı arkadan vurmanın bedelini ödüyorlar

öbür tarafta yatacak yeriniz yoqq nan allah belanızı versinnn vicdansız şerefsizler !!!!!

zulüm zulümü getirir.ancak biz müslümanlar zulmetmeyiz.ancak Allaha sığınırız.Bunları yapanları yüce Allaha havale ediyorum.Bu kareleri yayınladığın için sağol...tşk.ler....

arkadaslar ne kadar bende kendımı tutmakta zorluk ceksemde kufur etmemeye calısıyorum.
lutfen sızler de kullandıgınız kelımelere az cok ozen gosterın .

arkadaşlar işte bu ve bunun gibi binlerce resimler bizlere ibret olsun.Ülkemizide getirmek istedikleri durum bu. ama bilinçli bir toplumla bunu başaramayacaklar

Geri