Hikaye oluşturma

Zıtlıklarla dolu bir dünyada yaşıyoruz.Herşeyımız zıt.Hatta Atasözlerimiz bile.Biri ak derken diğeri kara diyor aynı seye.Sacma Aslında o şey gri hem siyah hemde beyazı barındırıyor içinde.Hiç birşey karşısındakını onaylamıyor.hep zıt hep zıt.Bazen ınsan o kadar bunalıyor kı bu zıtlıklardan son nefesını verıyomus hıssıne kapılıyor.Size bir onerı herseyı duymamak gerek bu dunyada..Ben yaptım sızde yapın...

Apla
Can Sıkıntısı
Eğlence
Kardeş
Gülümseme

kelimeler harika secilmiş
ablasının canınn sıkıldıgını farkeden selim onu eglendirmek için ve ufacık bi gülümseme gormek için
ablasına yardım etmeye ugrasıomuş ama ablasını canı acaip sıkkınmış felaketmiş hiçbir eglence onu kurtaramazmış...
acı
hayat
kopru
yanlız
süzülmek

kebapçıda acılı adana yedikten sonra beş parasız kalan saftirik,hayatın nekadar acımasız olduğunu ve bu hayatta nekadar yalnız olduğunu farkeder,129t'ye biner boğaz köprüsünde inen bu saf boğaza uzun uzun baktıktan sonra intihar etmek düşüncesi aklından silinir hayatın güzel olduğunu sanır(saf işte) sonraayağı kayar nasıl bi kayışsa artık yerden 2 metre yükselip boğazdan aşağı süzülür!..salak lan bu!..

asansör
sigara
tırt
bisiklet
ıspanak

annem ıspanak isteyınce bisikletime bindim yola cıktım ıspanağı istedim parasını verecektım hay ALLAH paramın olmadıgını farketim muhtemelen asansorde düşmüştü .geri donüp bakayım dedim hasan amca al feryalcim daha sonra bırakırsın dedi aldım donuyodum sigara içen bi genc gördüm ve içmedigimi için bi kez daha şükrettım ALLAH ıma bide aklımı iki gündür kurcalay bi soru vardı tıtr ne demekti ki acaba
benlik
sezgi
utanc
oturmak
istemek

Son bır ıkı haftadır benliğimi kaybetmıs durumdayım...Sokaklarda bır hayalet mısalı dolanıp dururken ıcıme hep o sözler oturur.Sureklı kulagımda o sozler yankılanır oldu.Herseyı gerıde bırakıp o utanç dolu anı unutmak ıstıyorum..Sezgilerim benı yanıltmıyorsa bu utançla bır omur yasıyacagım...

Sevmek
Göz
Tebessüm
Rüya
Dünya

rüyamda görmüştüm onu rüyamda sevmiştim ghersey bir rüyaydı ..
bana ufak bir tebbesum ettiren o işte rüyamdakii sadece ruymdaydı
gösleri oylesine maviydi ki dunyadan deildi rüyalarımdaydı işte
herşey harika olsa da bu sadece bi rüyaydı ve sonunda uyanmak vardı......
gün
gelmek
yürümek
daglar
sehir

İki ayrı şehir varmıs..Bu ıkı sehrın arasında da aşılması zor zahmetlı daglar varmıs.ıkı sehır arasındakı baglantı tek bır yoldan saglanıyormus.bu yol cok dolanbaclıymıs.Bu ıkı sehırde de bırbırıne sevdalı Selim ile Begum varmıs..Bır gun bu yol kapanmıs.O gunde Begum'u ailesi baska sehre okumaya gondercekmıs.Selim buna engel olmak ıcın baslamıs yurumeye...saatlerce yurumus.basından turlu turlu aksılıkler gecmıs ama Selım yılmamıs..En sonunda kızın şehrine geldıgınde anlamıskı bu bır sakaymıs....
Not:Ustumdekı mesajı gordukten sora yazmak haddimize dusmez ama yazdık artık...

Romantizm
Anlaşmak
Komedi
Yıldız
Sıcak

hepsi boyle baslar aslında
romantizmin dorugunda oldugu zanneden iki genc ki( salak derim bolelirine) ayrıldıklarında da yıldızları barışmamış olur farkedemezler nasılsa en basında nasıl yıldızsa bu yıldızlar ??
bence soguk kış gunlerinde sıcak bi komediidr yasananlar anlaşmak önemli deildir ki aslında o ilişkiler de kı m kımı e kadar kandıracak bunu test ederler
kalk
korku
sökmek
yeşil
el

O gece etrafta korku vardı..Herkes evlerıne kacmıs ısıkları kapatmıstı..Bır tek ben vardım ayakta olan.İçimdekı ses kalk diyordu..İçimden onun ciğerini sökmek geçiyordu..Yeşil ameliyat eldivenlerimi elime taktım ve basladım ciğerini sökmeye... :D

Son
Uyku
Saat
İyi olmak
Keyifler

Martılar vapurdaki insanlara simit atmaya başlayınca diğer kuşlar bizde artık koşmak istiyoruz deyü kazan kaldırdılar.
Feryal baybay...

Haber
Kulak
Şarkı
Fındık
Hercai

radyodan gelen sese kulagı takıldı
kalbimm ellerım kadar küçük değil diyordu radyodaki ses
elindeki fındık tabagını yere düşüren nazlı böyle şarkılar dinlemeyecegine dair
kendine söz vermişti ve hemen bi haber programı actı..
hercai bi ruzgar girdi pencereden içeri kulakkesldi nzlı ve rüzagrın sesini dinleyerek uyumak istedii...
rüzgarun busesi ile daldı ıuykuya..
yangın
göz
feryad
ağlamak
sessizlik

ya gecen yıl basket macına gidelim dedik ama gidemedk taraflar aslanla kanarya olunca kavga cıkar düşüncesi ile vazgectik
en iyisi
bu kış gununde evde sobanın üstünde kestane patlatıp ardından da şöyle güsel köpüklü bi türk kahvesi içeriz dedik nitekım oyl yaptık bu arada aklımda cevabını bekleyen sürüüsne soru vardı ........
kalp
uyuyan
ezan
aşina
garip

Kalbim onu unutmaya çalışırken; gecenin karanlığında rahat rahat uyuyan, sesine aşina olduğum insanları düşünürken, birden garip bir ses duyduğumu farkettim;oysa ki gelen ses ezan sesiydi;evet bir gece daha sabahlamıştım...

sevgi
aşk
nefret
umut
vefasız

anatomi dersinde kurbaga ya biopsi yapıoz iyicee midm bulanmıştı sabah içtgim naneli caya bakan kankam
:kanka biz kurbagayı sıcak suya abtırsak aynı renk olur mu sence demişti? bioloji dersinde sen bunu bi düşün diyip midemi bulandırma girişimlerine devam ediyordu
eve gelmiştim evde de naneli yogurt corbası yapılmıştı
kurbagayı gözümün önune getirdim akrdeşimin halı saha rahatlıgıya evi saha gibi kullanmasını es gecmiş olacaktım ki tam corbayı içerken attıgı top once corbaya girdi oradan da antene gitti tv de bozulmuştu artık pehh olamdı ama neyse :D
koklamak
arastırma
benim
simit
torun

Benim tarafımdan yapılan araştırma sonunda sıze sonucunu acıklıyorum...Koklamak sadece hayvanlar arasında deıl ınsanlar arasında da yaygın bır anlasma yontemı..Bu arastırma gözlemlere dayanarak yapılmıstır...Bir gözlemde Dedesi torununa simit verdıkten sora ensesını opup koklamıstır.Torun bunun uzerıne dedesının yanagından opmustur..bu bıze gosterıyorkı ınsanlarda koklasarak anlasabılır....

Çay
Dünya
Dans
Sinir(lenmek)
Altın

sinirlendiginizde dans edin demişti rahmetli kendisi buzda dans ederdi..
bu dünyadan jilet kesigi ile göç etmek bi ona bide müslüm baba dineleyenlere nasip olurdu..
işte dünya için özel biri olmuştu..
bu pasajı gazete okuyan ahmet bunun üserine altın saatını cayının içine düşürmüştü etkilendi garibim altın saat takıomuş ıyy
kro
akıl
sacmak
koşmak
boşluk

Boşlukta koşan kendını bılmez kro mıllete akıl saçıyordu..Ama farkında deıldı kı asıl akla ıhtıyacı olan bu adamın antı_kro dernegıne uye bırısının karsında oldugunun...

Saçmalamak
Halı saha
Hadi
Soğuk
Ses

Geri