Hikaye oluşturma

Damdaki kemancı aslında karısının dırdrından kaçmak için elektrik direğine tırmanarak dama çıkmıştır.
Gece geç saatlere kadar damda keman çalar raks edermiş.
Bir gün köy halkı bir sergi açmaya karar vermişler.Damdaki kemancı sergiye karşı olduğunu eğer açarlarsa damdan atlayacağı tehdidini savurmuş.Köylüler önce tırsmışlar sonra kemancının dırdırcı karısı araya girmiş ve sergiyi açtırtmış.Kemancı damdan atlamış tabii.Ama ev tek katlı olunca ayağı burkulmuş sadece.Karısı 7 gün 7 gece adamın kafasını ütülemiş.

Kitap
Kanun
Eflatun
Sema
Urfa

eflatunun egitim için soledikleri bircokalrından cokc ok iyi hatta j.deweyden bile daha iyi
eflatun ogrencii bir birey olarak gormuştur soledikleri kanunlaşmaya kadar gitmiştir.
severim ya ben eflatunu ren olarak da güsel:D işte ögretmenlik okuyunca biinsan yazdıgı hikaye de onun üzerine oluyor kitaplar kalın kalaın kitaplar oku ve bitir....
bazen kafamı semaya kaldırıyorum ve bırak okulu feryal urfaya git cigkofte yogur falan diyorum sonra da sacmalama feryal diyorum :D
kolej
atama
seyis
battaniye
veli efendi:D:D:D

yangın çıkan kolejde söndürme çalışmaları devam ediyordu yangının kaynağı müderenin sakarlığından dolayıymış müdüreyi başka bir okula atamaya çalışan Milli eğitim bakanı bir seyise rastlar ve dertlerini anlatmaya başlar bu arada kolejdeki yangını söndürmeye çalışanlar battaniye atmaya devam ediyorlardı bunların başında veli efendi qelmektedir

efsane
son perde
akıllı
hayal
kabus

efsane geri dondu ....
fenerbahce mi diye sormayın tabi ki deil ben....
yıllar once jübile yaparak bıraktıgım tiyaroya tekrar donmuştum kabuslarımda hayallerımde hep o anı yasatıyordum artık ...
aklıllıca bir davranışla hayalımı oyunun son perdesinde gercekleştirmye karra veridm
ama olmadı cünkü hayat denen bu oyunun son perdesi yokmuşş pehh
gercek
sanat
kırmızı
kasvet
almak

Kırmızı elbiseli,kasvetli kadın gerçek sanattan zevk almak için hergün farklı yerlere giderdi.Kırmızı elbiseli,kasvetli kadın bir gün tiyatroya gıtmıstı.Kırmızı elbiseli,kasvetli kadın yanında oturan sısman adamdan oturu rahatsız oldu ve yerını deıstırdı.Kırmızı elbiseli,kasvetli kadın bir ıkı sıra ondekı bos yere oturdugu zaman nerden bılebılırdı kı hayatının askını orda bulacagını.Kırmızı elbiseli,kasvetli kadın yıllar sora o gunu torunlarına anlatırken gozlerı dolardı..
Matematik
Para
Üzüm
Bulaşık
Bayram

bulaşık yıkarken aklına gelmişti....
matematık dersi verebilirdi boylece koşeyi doner sevdigi kızla da evlenebilirdi..
onun işi değildi üüzm bagında calışıp asma bag işi falan yapmak o üzümden en fazla içmeyi düşünebilirdi:...
ve o dediki hemen matemeatık dersi vermeye baslayıp bayrama kadar parayı toplarım o parayla baslık deil baslık bahcesi satın alablirim ve züleyhaya da kavuşabilirim diyerekk bir A4 kagıdına matematik dersi verilir yazdııı cama astı
tadavül
sah damarı
darphane
itü
ayrılık

İşte kitapta bir bilinmeyen kelime daha "tedavül" neydi acaba bu kelime?? Ogrenci bu kelimeyi bilememekle ogretmenin sah damarina basmıstı adeta. Fakat okul darphane yanındaydı. Bu arada okulun adıda itü fakat tam bu sırada zil calmisti hocayla ögrencisinin ayrılık zamanı gelmişti.
peştemal
urgan
mantı
metal
torba
:D Aklıma gelenler bunlar k.gelsin.

İtüden mezun olduktan sora adam akıllı bir işe giremeyen Orçhun en sonunda darphanede tedavülden kalkan paraları yok ederken buldu kendını..Can sıkıntısından ne yapıcagını bılemeyen Orçhun bir gün kağıt paralardan uçak yapıp yapıp atarken müdür tarafından yakalanınca işten ayrılması gerekti.Annesi yine dırdır etmeye baslamıstı evde...Annesı artık şah damarına basmaya baslamıstı..Ve o gun yemın etmıstı kendıne Türkiye'nin en iyi uçak muhendısı olucam die..Ve sımdı Onun bır uçak fabrıkası var ve hala paralardan uçak yapıyor.tek fark var paravalar tedavulden kalkmıs deıl Yenı yenı gıcır gıcır Dolarlardan...
Dünya
Erkek
Şans
Bencillik
Porselen

şu fani DÜNYA da ERKEKlerden yana ŞANS hiç yüzüme gülmedi.belki bende biraz BENCİLLİK yapıyo olabilirim ama o PORSELEN tabakları da kafasına geçirmeye mecbur etti beni.

öfke
telefon
numara
hamsi
aşk

Total nedir diye düşünürken halı sahada yaptığım maçlar geldi aklıma.
Sonuçta evlilik aşkı öldürüyor, sevgi en güzel heyecan.

Dil
Yatak
Böbrek
Abanoz
Çıkmaz

bir gun bobregının agrısı ile yataktan kalakamıştı yaşlı adm.. e tabi bunda hiç susmayan düşük dilinin de etkisi yok deildi.artık bir cıkmaz içindeydi nereye gitse bi koşeye carpıor cıkış yolunu bulamıordu bobrek agrısı yetmioırmuş gibi en son bir abanoz kafasına düşmüş ve iyice yataklık olmuştu :D:D:D::D aa kotu senaryo
kasnak
cember
ev işi :D
yardım
japonya

amcamla bi gun kasnakta otururken gitgide cemberin daraldığının fark etttkik :D sonra aklımıza ev işlerinin yarım kaldığı bu yuzdende yardımcı olması için amcamı japonyaya hizmetçi kız bulmaya gonderdim :D

gamze
sevgi
turşu
ekmek kadayıfı
çatal

banu ekmek kadayıfı alalım diyo gokhan tursu alalım diyo bu bole bir sure devam etti
ensonunda iisini de aldılar tursuyu bole akıta akıta elleriyle yedi orgusuz gokhan .banu bak gokhan sevgiden de gectim ama biraz gorgulu ol en azından bi catal kulanabilirdin dese de gokhan homurdanarak ekmek kadayıfını da ib gusel yedii
banuı benım bole gusel gamselrim varken hiç boşuna bunla ugrasmııyım bana gokhan m ı yok dedi ve insnalıktan bi ahber gokhanı orda oylece bırakıp terketti
:D
ohhhhhhhh canıma deysin medeniyet ogrensınler biraz
materyal
ordu
kalas
neyzen
cavus

öğğ yha

orduda materyal avına cıkan kalas can ve neyzen su birşey bulamadıkalrına usulurken karşılarına bir casus cıkıp siz kardeşsiniz der :d

alp
turgay
deri
plastik
bornoz

plastik dunyanın naylon delikanlıları diyordu tv deki ses
alp ile turgay deri bornoz fikrini cok sevmişlerdi cok iş getirirdi para edrdi diye düşündüler ve okulu bırakıp deri bornoz işine girdilr:D
kazan
mevlüt
zıkkım
cevap
abide

mevlüt(babamın adı) ustanın kazan abidesisine zıkkımının dibini gör die cvp verdi

vantiratör
hurma
avusturalya
yeni zellanda
kokoreç

Avusturalya ve Yeni Zellandadan Türkiye ye kalkıp gelen Anzakların torunları..Canakkale de kokorec nedır nasıl bı seydır dıye bı tatmak ıstemısler..cokta hoslarına gıden kokorecı ulkelerıne goturup bunlar bızım yıceklerımız demeye karar vermısler..GEcerken Arabıstana ugrayıp bı kılo hurmada alallım demısler.Carsıda dolasırken sıcaktan bunalan Anzak torunları cıkarmıslar cantalarından pılle calısan mını vantiratörleri serınlemeye baslamıslar..Nese almıslar bır ıkı kılo hurma ve ulkelerıne donmusler.Ulkelerınde getırdıklerı yıceklerı ahanda bız yaptık bıızm atalarımız bulmus hadı hemen patentını alalım dıye gırısımlerde bulunmuslar.....(sacma macma yazdık)

Fizik
Priz
Zil
Can
Kibrit

can kibritle çalışan priz projesini okula goturduunde hojası ona aferim daha verimli bişi yapamadın mı demiş :D

fakulte
koro
yoldaş
dana
kol

fakülteyi de bırakıcam gidicem buralardan danaların koyunların oldugu kuzuların meledigi bi yere yolda bulurum bi yoldaş koro halinde mutluluğun sarkısını solerdık daha sonrada gözlerimi kapamak istiyorum dunyaya istediğim hiç bişi yok bu dunyadan kolalrım yorgun artık kaldırmaıorum
son nefes
hiç birşey
duymamak
zıt
sacma

Geri