Hikaye oluşturma

Mutfakta aşçılık yapan Vahap Pırasaları doğramaya başladı.O sırada dışarıda bardaktan boşalırcasına yağmur yapıyordu.Küllükten sigarasını aldı ve derin bir nefes çekti tekrar bıraktı.Canı sıkılmıştı biraz dışarıyı seyretmek istedi.Ellerini yıkadı ve kolonyalı mendil ile sildi.Cam kenarındaki saksıda geçen sene ektiği çiçekler rengarenk açmıştı.Onları seyretti, onlarla konuştu.

Şişe
Kumanda
Efkar
Biblo
Salak

elinde kumandasıyla televizyonda salak gibi kanal değiştirirken yanındaki şişenin farkındad bile değildi bir anda şişeyi fırlattı bibloyu devirdi.Bundan sonra en sevdiği biblosu yoktu efkarlanmıştı..

horoz
deve
kurban
kutlu
kokoreç :saskin

Kurban bayramında deve mi horoz mu keseyim deme kokoreçi shampiyondan başka yerde yeme...
Bayramınız kutlu ossun...

Halay
Dünya
İnsan
Bebek
Kadın

her zaman kı gıbı bakkala SEKER alamaya gıderken mahallenın en sevılen en kabadayı abısını gordum gercekten MANGAL gıbı yuregı vardı ama ezilmıs ve garibanlara karsı YUFKA yureklı ıdı...gozlerı kapkara KOMUR gıbıydı uzun boyluydu hapıshaneden yenı cıkmıstı....hapıshanede kumar oynatan bır adama kızınca sıcak suyu ustunden boca ettıgı ıcın lakabı HAŞLAMAYA cıkmıstı.....(devam edece :goz: )

yolların sonu

kımsesız

gulecek

ordularla yenılmez

kanımda

bütün yolların sonu kimsesizler yurdunda geçirdiğim o esrarengiz geceye çıkmaktaydı. karanlıkdan gelen ses adeta kanımdaki hemoglobini bile dondurmuştu. "ya selçuk " dedi. " osmanlı orduları yenilmez.çünkü ölüme bile gülecek kadar imanlıylıdılar."

webcam
kurufasulye
meyan kökü
fayans
zabıta

webcamı fayansa atıp bin parçaya bölünce satıcı da haliyle zabıtayı çağırdı ama zabıtanın bilmediği bişey vardı karşısındaki adam yemek yiyordu hem de kuru fasulyenin içine meyan kökü atmıştı :saskin

türbülans
trafik
yeşil yol
kaldırım
televizyon

ucak TÜRBÜLANS a gırmek uzereydı hostes uyarılarını yapıyordu ben ıse acaba ne zaman havada karadakıler gıbı TRAFIK ısıgı olur dıye dusunmekteydım hele hele yemYESIL YOLlar agaclı....kenarlarda KALDIRIMLAR .........bırden TELEVIZYON dakı spıkerın sesı ıle uyandımmm.
---Isparta hava alanına ınmeye calısan ATLAS JET fırmanın ucagı dusmustu.........ruyadaymısım :goz:

O 220 volt muydu len....

hayat kısametraj bır fılm

ne kadar sallarsan salla benım olacan sonunda...

uslanmaz42

entrıka

annesi bagirıyordu
uslanmaz 42 kez soledim sana coraplarını aynı yerde cıkar diye biri salondan digheri antreden cıoyor bu şekılde kendimi yapboz yapar gibi hissedyorum zaten hayat entrikalarla dolu bi de sen basıma iş cıkarma diyodu ....
annesi garip bi kadındı akşamalrı kurtlar vadisinin eski bolumlerini dvd den izler sabahları hasan yılmazın ne kadar sallarsan salla benım olucan sonunda sözleriyle kalkmayı severdi..
uslanmaz cocuk ise annesinden cok farklı olmamakla beraber
elektirik devrelrıne merak salmıştı
iyi bir cocuktu özünde ama biraz sakardı
bir keressınde kibrit coplerınden yaptıgı oyuncak sürtünmeden alev almış ve evi yakmıştı zavallınınkaderiydi belki de bu zaten en son sözü
o 220 voltmuydu olmuştu hayat her ne kadar kısa mnetrajlı bir film olsada uslanmaz cocuk için için biraz fazla kısa metrajlı olmuştu ....
annesi ise artık normal davranmayı ögrenmişti.......
misafir
hasret
dogu_batı
psikolog
huzurevi

her zaman kı gıbıydı sakındı HUZUR EVI adı ustundeydı huzur evı nedense ınsanlar sessızlı hep huzurlu bulmuslardı ama ınsan buradakı sessızlıgı gordukten sonra huzurun aslında sessızlık olmadıgını anlıyordu. Burada tek ses acı cıglıklar atan yaslı ınsanların sesı ıdı...sonsuz sezsızlıgı bozan acı cıglıklar.....

rafi bey kımseyle konusmuyordu gercı konusabılecegı kımse de yoktu sadece ve sadece huzur evının PSİKOLOG u dısında oda hep aynı seylerı tekrarlıyordu hayattan kopmayın yenı ugraslar kesfedın falan filan.......onun ıcın soylemesı cok kolaydı cocuklarına ve torunlarına HASRET olan o degıldı kı burnunda tutuyordu cocukları ozellıklede sırın mısırın 3 torunu gozlerı yollardaydı ama tam 12 yıldır kımse ugramıyordu bu yasamını yıyen adına huzur eve dedıklerı canavara.....

14 yıl once yerlesmıstı buraya rafı bey buranın eskılerınden sayılırdı artık kıdemlılerınden......yerlestıkten sonra ılk yıllar fazlaydı MİSAFİRLERİ....her gelen rahatsın burda dunya telası yok kıtap bıle yazarsın artık hep hayallerınde kı kıtabı.....9 yıldır yazıyordu artık onuda bıtırmıs dunyadakı tek ugrasını fazla yasamam artık dıyordu rafı bey keske son kezde olsa gorebılseydı cocuklarını ve torunlarını oysa soz de vermıslerdı ama bayramın 3 gunu hala ses seda yoktu cocuklarından....psıkologu her zamankı gıbı yenısını yaz sporla ugras gıbı zırvalıkları sacmalamaya devam edıyordu anlamıyordu kı dunyada yapayalnız kalmanın ne demek oldugunu

hey gıdı koca raıf bey kım derdı kı herkesın onunde saygıyla egıldıgı bır dedıgı 2. kez tekrarlanmayan koca kurt kımder dıkı bu hallere dusecegını.........

hemsıre raıf bey ılac saatı dıye seslen dı

raif bey naz etmeyın hadı ama bakın zıyaretcılerınız var.....

raıf beyden cevap yoktu kıtabı elınden dusmustu........kalemı ıse hala elınde

buyuk olu halit baba dıye seslendı baba dıye bıldı boguk bır sesle......

en kucuk torunu merve 6 yasındaydı raif bey hıc gormemıstı onu anne dedı dedem nıye kıtabı yere atmıs dedemın ısıne yaramazsa ben alabılırmıyım??????

halıt bey kıtabı mervenın elınden almıstı

bu kıtap cocukları ıle arasına kusak farkı gıren kenara ıtılmıs gerı kafalı damgası babalar ıcındır...

DOGU--BATI ve cocuklarım

RAİF TAN.
------------------------------------------------------------------SON---------------------------------------
UZAY BOSLUGU

KETCAP

USLANMAZ42

DARISI BASINA

HEY GIDI HEYY

birgn uzaya çıkmaya karar verdim snra bir pazar günü işe koyuldum birde baktımkii uzay boşluğundayım ne yapacağımı şaşrdım etrafa bakındım birde ne greym hh'den uslanmaz ilk orda tanıştık snra baya hh'deki gnlerden konuştuk heyy gidi heyyy eskii günlerrrr ne güzeldiii snra ben dedim hadi dünyaya dönelim oda tamam dedi gittik hh'den dğer arkadşlrn evine onlarda makarna partisi yapıolrmş otrdk ketçap istedk vermedler bzde bakkaldn aldk bakkalada borç yaptk onlara uzayda yaşadklrmzı anlattk ve darısı başınıza dedk inşllh dedler birde uyndmkii hepsii rüyaymışşşşşş

spmkk...
kebap...
elbise
yarış
deprem...

ne zaman kederlensem asker olduguma bakmadan temel reisi izler ıspanak yerdim aslında görevim de fena sayılmazdı yazıcı olarak devam ediyordum bir gun komutan eni gordu ve
_"rıfkı ne yapacagız seninle hadi temel reisi gectim habire ıspanak yiyorsun ,demir zehirlenmesinden gideceksin" dedi .
o gunden sonra ebni alıp mutfaga yerleştirdi
ama ben kendimi alamıor devamlı su içiordum kendi kendime düşündüm komutan beni gorse acaba
olum rıfat hidrojen oksijen zehirlenmesinden gidiceksin en iyisi seni tuvaletleri temizleme kısmına alayaım orda bişi yiyemeszn :D:D:D:D
ama orda da nikotinden zehirlenirdim kesin sigara da bol bende malum .....

unutkan :D
hastalık
diyar diyar
sebepsiz
domates

bildiginiz gibi üni de kopya ckemek zordur ama zaman zaman ceken arkadaslrı görüyüorum konuların zorlugndan oalcakki bole bir şeye yelteniolar ama bunu yapanalrın yabanacı kokenli arkadaslar oldugunu yani istatisliğe vurulursa onalrın daha cok cektigini fark ettim
kolay d aolsa zor da olsa kopyay karşıyım insan ne kadar biliyorsa o adar not almalı bence
vizesi finali olmadı bütünlemesi var kopya işi geresiz olmaz olamaz yanii...
direk
ajan
kopyala
langırt
düşünmek

arkadaslar sızı DUSUNMEK derdınden kurtarmak ıcın soyluyorum C sap fınalın de hocanın verdıgı notları DIREK KOPYAL yapıstır yapıyoruz LANGIRT dıye program calısıyo ama sınıftakı AJAN lara dıkat edın hocaya ispiyonlaya bılırler

pis herif

anlat derdını

sıgara ver

caz yapma

hadı ıkıle

Geri