Hikaye oluşturma

hadi halı sahaya gidip sacmalayalım dedi fikret
ismet olur demişti ama hava soguk zaten bagırısak sesimiz ksılır demişti...
gittiler yenıldıler sacmaladılar sesleri kısıldı vb vb bla bla bla........
balon
tad
etekleri zil calmak
özlemek
gül

balon satan adam bir an gülümsedi.biricik aşkını özlemişti.etekleri zil çalıyordu. o anda arkdaşı mahmutttan bir dondurma alarak kalbinin sıcaklığını eritecek ve tadını çıkaracaktı.

kalem
sınav
maç
etek
babam

dur durak bilmeyen seri aktil kurbanlarınınn ellerine kırmızı bi bıçak bırakıordu ayrıca elbiselirin de kol kısmını kesior koleksıyon aypıordu ruh saglıgı iyi değildi
evinin izini sürüp videolarını bulan polisler en son bıraktıgı kısa bi notu gorduler
notta dur durak bilmeden devam edecegim yoluma ve benı asla bulamayacaksınız yazıodu.... seri psikopat katil
:D
gonca
garip
grip
gezgin
grup

Gonca garip bir kızdı...Çok değişik davranışları vardı..Beklenmedik anlarda en çılgınca şeyleri o yapardı..Bir gun arkadaslarına hadi gruplar halınde Ağrı dağına tırmanalım Maceracı gıbı bizde gezgin olalım koy koy dıyar dıyar gezelım dedı...Arkadaslarını zorda olsa İkna etmeyi başaran gonca Seyahat gunu grıbe yakalanıp yataga dusunce arkadaslarından ayrı takılamak zorunda kaldı...

Yuva
Hanım
Müdür
Film
İnsan canlısı

bu kış gununde kapadokyada ne işşin vardı bey dedi yaslı gözlerle kadın.
haid gttin hiç mi tansiyonunu düşünmedin
nasıl yersin 1,5 iskenderle arkasndan 6 tabak şkerpareyi hiç mi düşünmedn he diye içinden gecirordu...
bir daha gunesşin batışını seyredemıyecekmiyiz yani diye düşünürken imam o vazgecilmez soruyu sordu
RAHMETLİ yi nasıl bilirdinz????????????????????
ahh cok kotu yazıorum ya :D
yakala
orman
gezinti
küçük
buyurmak

dün akşam karnıyarık yerken hüzünlendim.Çünkü okul günlerimi hatırlamıştım.Eski Okul arkadaşşlarımı hatırlayınca perdeyi açıp camdan baktım.hava sisliydi.boşverrr otur hh ye gir dedim kendi kendime...

kalem
sınav
maç
etek
babam

atkımım takmış arabama gitmek uzereydim birden parmak resimlerimin karakterlerinin bnm çizgi karakterimle uyuşmadığını fark ettim

gemi
laptop
lale

çöp

Biricik aşkım Lale ile işe gitmek için gemiye bindik.gemide laptoptan hh ye takılıyorduk.deniz çöp doluydu...

pilav
nohut
ata demirer
ajdar
muz

Ebru Destanla webcamde konusurken sakallarımın baya bı uzadığını fark ettım..Bayram yarın traş olmak lazım at hırsızı gıbı dolasmayalım ortalarda bıraz adama benzıyelım dıye berbere gidiyodum kı annem yawrum nereye gıdıyosun dedı..Anne dedım berbere traşş olucam..Aa yavrum dedı basında kıbrıt copu kırıcam vallahı dedı :D

Telefon
Gitar
Fare
Bal
Düzen

ahhmet okula giderken kapıyı acık unutmuştu
annesinin kapıyı kapattıgını sanan ahmet herseyden habersiz okulna dogru yol aldı
ve tabi gigi de yeni evine dogru yeni düzenini kurmaya yol almıştı
gigi kımmıydı ahmetın yeni arkadası hatta tek dostu olacak varlıktı
yani evin yeni faresiydi....................( bi önceki fare ortamı begenmeyıp evi terk etmşti)
gigi evde kendine yeni bir düen kurmuş ahmetın yatagının altına kendine düzen belrlemişti hatta can sıkıntısında yiyecegi bir kase balı da koymayı ihmal etmemişti
zira karıncalar onun iyi arkadaslrı arasında sayılırdı
ahmet cok iiyi gitar clardı bir gune ve geldiginde gitarınınn telinin kopmş oldugunu farketti muhtemelen temizlik manyagı ablası silerken gitarı telini koparmıştı
ahmet cok üzgündü ama gigi ile tanışmanın da sevincini yasıordu
ama bir gun calan tlefeon herseyi mahvetti
arayan gigin kandavalısı bigi idi ve onun izini buldugunu en kısa zamanda bir kapana yem yapacagnı soleyıp gigi yi tehdit etmişti
nitekim bir haftya sonra
gigi içlenip kendiliğinden dunyaya gözlerni kapatmıştııı aaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrrrrrrrr
çiçek
süslemek
mehtap
vadi
ışık

Sevmek ve sevilmek...Ne kadar guzel seyler bunlar...Ne kadar şanlısıyım kı benımde bır sevdıgım vadı..Adı Begüm..Her ne kadar o mutlu günler geride kalsada hayatımın en güzel günleriydi o günler...Beraber cok mutluyduk...Ankara'da olanlar, bılenler bılır..Vadi adında bir yer vardır Ankara'da oraya giderdik genelde Begümüm'le..Güneşin ışığının sönüşünü ve mehtaba bakarak bırbırımızı ne kadar cok sevdıgımızı solerdık...Oraya gitmemizin nedeni Begumun çiçekleri cok sevmesıydı ve orada cok guzel çiçekler vardı..Tıpkı Begum gıbı..O günler her zaman hayallerimi anılarımı süsliyecek..Seni unutmıyacağım Begümüm...Seni Çoook Seviyorum... :(

Özlem
Acı
Üzüntü
Göz yaşı
Karamsarlık

bunlarının hepsini bir arada yaşıyorum zaten :(
kalbim onun özlemiyle acı ve karamsarlık içindeyken farkettim ki döktüğüm gözyaşları üzüntüden değil ona olan öfkemdendi

kavak
Müslüm Gürses
rakı
soğan
antilop

En büyük zevki kavak ağacına çıkıp Müslüm Baba eşliğinde rakısını yudumlamaktı Kemal'in.
Yanında bir de soğanın cücüğü varsa değme keyfine.Bu gün de nerden takıldıysa diline antilop antilop antilop diye söyleniyordu.Acaba anti loop mu diyesi gelmişti.Kemal bozuntuya vermeden doldurdu rakısını, ben mi kurtaracağım bu dünyayı dedi ve soğan cücüğünü yedi.3 gün de kavak ağacından inmedi.Antilop mu Antiloop mu diye düşündü.İndiğinde felsefe bölümüne yazılmaya çoktan karar vermişti.

Anahtar
Çakı
Kibrit
Askı
İrfan

irfan tam kapının önüne geldi anahtarını arıyordu ama anahtardan başka eline her şey gelmişti:çakı, kibrit,kurdele,cd,gözlük kılıfı...Sonunda içeri girdi,ceketini askıya astı...

kolonya
pırasa
küllük
saksı
yağmur

Geri