Hikaye oluşturma

suntaların üstündeki diski birleştirdikten öncesi ve sonrası çok farketmişti ab-ı hayat suyundan içmiş gibiydi ama jinekologla olan randevusuna da geç kalmıştı :saskin

grup
şurup
vitamin
soğuk
şarkılar

gurup vitamındeki gokhanı kayebttigimizde cok üzüldük elbette üzüldük cunku burada yanı basımaızda oturuyordu.artık o scak sevimli sarkılar soguk ve bir cocugun suruptan alddıgı lesset gibi itici gelmeye başladı
üzüntü yok
lokma
hayta
tuval
renk

hayta arkadaşım tuvaline çeşitli renklerle ilginç bir resim yaptı resmini yaparken bir yandan da lokmalarını çiğniyordu tuvalin adını da üzüntü yok koymuştu :saskin

şaşkın
maximus
mod
niye
nerede

maximus burda biyerde deil .
onun diger modluk yaptıgı yerler var ordan versek olmaz mı gir mesela kurtlar vadsini indir olmaz mı illaha burda mod olması mı lzım ? saskın olma niye bole oldu bilmiorum ama yengemde yeter tek basına yaf :D
niye nerede gbbi sorulara o cevap versin :D:D:D
sıkca
feryalll
okul
ılıman
japon

sıkça sorulan sorulardan ve okuldan artık bıkan feryall şimdilerde sevinçliydi bakkal gazinin açtığı ılıman konuya ilgi büyüktü çünkü yarın feryallin doğum günüydü :clap
japonyadaki japonlar bile duyacaktı nerdeyse :biggrin

kızma
sadece
merak
tabi ki
yeter

kızma birader oynayan kardeşlerden biri sinirlendi nedeni kardeşinin attıgı zardan daha fazla ilerlemsiydi.sadece bir adım fazla ilerlese de bu kardeşini oldukca sinirlendirmişti.yeter diyordu artık daha fazla mızıkcılık yapma ve oyunu kuarllarına gore oyna .merak etme bu oyunun iki sonucu var ya sen kzanırsın ya da ben ..ama tabi ki ben kazancagım diordu haince gülerkn ahhahahahahahah
ben
aaaa
nolur
söylemek
kızmadım:goz:

Ben bu aralar bunalım takılıyorum..Herseyı ıcıme atar oldum..Yıne Msnde Bole bunalı taklırken..Msne Aplacım gırdı..Iletımı gorunce..Aaa Selim noldu dedı ne bu hal..Ben basta solemek ıstemedım..Onuda mutsuz etmek ıstememıstım...Nolur Sole dıye ısrar ettı canım aplam ama ben onu uzmemek ıcın..Yok bısı dıye gecıstırdım..ama aplam tersledı benı..Sen nasıl kardessın hıc bı seyı benle paylasmıyosun dedı..O ole dıyınce benım yelkenler suya ındı tabı..Begumum'un bana yolladıgı saatlı mektuptan bahsettım aplama..Konusarak ıcımı rahatlattı..Sonra ben dedım kı Apla kızdırmadım demı senı??Aplamda kızmadım kı kardesım..İnsan kardesıne kızabılır mı hıc???
10
Trans
Aşure
Doum Gunu
Diş

evet yıne karıştı ortalık :D hemen topluyırum :D hikaye sevdalıları aynı anda toplanıoruz ne güsel degil mi şimdi üsteki on kelimeyle yazyım o zman
muhareem ayının onuyla birlikte deverye giren asure gleneksel turk tatlısı olma özlelğini hiç kaybetmmeiştir.tarıh boyunca hiç bir zman bir diş sarımsakla denenmeyen asure acaba sarımsakla nasıl olurdu bunu düşünmek hiç fena fikir değildi tabi ama sınavda düşünmesem daha ii olurdu kaldım gene ii mi yine sınava girecegim orda da asure yulaflı nası olur diye düşünürum.bugun benım dogum gunum herkes feryall dogum gunun kutlu olsun diyor ne kadar güsel ya cok mutluyum keşke hocam da bi kıyak yapsa şu son sınava girmesem dogum gunu hediyesi olarak nasıl olurdu acaba ?
ee ne demişşler hikaye oluşturmaca ben bu sacmalaıkalrı sacmalarken bunu okuyanalr transa gecmese bari
kıyafet
zorunluluk
bela
dunya
huzur

DUNYA o kadar goz boyayıcı bı yerkı..İnsanlar kendılerını bu buyulu dunyadan alamıyolarlar..Halbu kı bu kendılerını kaptırmıslık onların basına ne cok BELA getırdıgını gormuyorlar..Sankı ZORUNLULUKTAN yapıyolar butun bu davranısları..HUZUR bulmak ısterlerse ustlerındekı bu iğrenc KIYAFETLERI cıkarmalrı yeterlıdır...
Sebep
Mutluluk
Müddet
Hayat
Uzak

peki ben de gercek düşüncelerimi yazayım o halde
insanalrın mutlu olması için bir sebep gerekli değilidr her durumda insan kendini mutlu edebilmelidir.hayatta herkes olumsuz şeyler yasıyor önemli olan bu zelzeleden bu depremden en az hasarla kendini cıkarabilmek kendi kendinin meleği olabilmektir aslında...hayat bu cilveleri insanı üzer bazen cok mutlu eder belki de imtihan budur he
bildigin sorları gordugunde cevaplamak bilmediklerinde ise üzülmek .. ama asla sınavı bırakmamak herseyin bir muddetinin oldugunu gelip gecici oldugunu bilmektir hayat belkide ...belki de cok uzaktaki sevdigini hergun yanında hissetmek belki bir kafede onun için de bir bardak cay içebilmektir ama asla yıklılammaktır ....
hayata herşeye teşekkur edip yaradana sukur edebilmektir hayat
teşşkurler ALLAHIM ......................

candan seven
olur mu sole
rüzgar carpıyorsa arkanı dön
yelkenlerini acmak için ufacık bir esinitiye ihtiyacın var
fırtına,kar

candan seveni bulmuş olan var mı bulsa bile bu gerçek olur mu söyle sandalını al ve fırtına kar demeden açıl engin denizlere yelkenlerini acmak için ufacık bir esinitiye ihtiyacın var rüzgar çarpıyorsa arkanı dön güneşe yüzünü çevir ...

mutluluk
yeni
yine
tekrar
kürsü

Yine yeni ve tekrardan Mutluluktan bahsetmek her defasında benı uzsede hosuma gıdıyo ama burda ısın ustası Olan Feryal Aplam vardı..Kursuyu ona bırakıyorum...
Sus
Amac
Delikanlı
Pısırık
Dogruya dogru

pısırk durmadı hiç bir zaman delikanlı acaipti.yasıtları gibi değildi bi kere cok olgundu.amaclar araclar herseyiyle mutluluğu bulacaktı .çunku attıgı adımlar dogruya dogru gidiyordu zaten hiç yanlışta olmamıştı aslında hayatında yanlış dedn bişi olmamıştı hatalarımız vardı belki de aynı onun ki gibi susmaycaktı artık içinden geleni bagırıcaktı içindekini sayfalara satırlara dokecekti
deger mı demeye deger mi
usulca yanından gcen
el sallamaya deger vermedigi
belki de cok sevdigi
anlam karmasası
rus salatası :D

delikanlı karşısındakine "SUS"die haykırdı.Amacı belli deildi.Karşısında doğruya doğru konuşan pısırık bi çocuk vardı.

1-)FARK
2-)GENELDE
3-)VAR
4-)KIZ
5-)VE
6-)ERKEK

Evet sayın seyirciler 21 numaralı forması ile Pascal Nuoma golü atan oyuncu.. Bu golle Beşiktaş 1 - 0 öne geçiyor Fenerbahçe karşısında.. Tribünlerde Çarşı Fenerbahçeliler için hep beraber pembe bir mum yakmış durumda;ne mesaj vermek istediğini az çok kestirirsiniz... Ayrıca ilginç bir pankart daha Çarşı Tribününde ; ' Beni Bulur Musun? '..Beşiktaş'lı oyuncular bu golden sonra adeta kanatlanarak oynamaya başladılar. Maçın bitiminde Beşiktaş üstünlüğü kaybetmiyor ve galip gelen taraf oluyor..

Hikaye

Başlat

Alıntı

Çalıntı

Sil

yeni bir dönemin başladıgına sevınemeyen genc geride bıraktıgı butunlemeleri düşünüyordu ve içinden ne olur ALLAHIM berbat olmasın bu döenm diye geciriordu.. yine yine aynı cumleyi içinden tekrraladı durdu..
aslnda hep bunu düşünüyordu..
utanc
vergi
hayat
ilkyardım
oguz

Geri