Hikaye oluşturma

Başkan olmak isteyen Şahika daha defter olgusunun ne oldugunu bılmeden böyle maceralara atılmak ıstıyordu.Ama onu endıselendıren bı sey yoktu nede olsa o bıraz saftı.Etrafı onun ıcın endıselenıyordu..Selim ise iyice sacmalamıstı bu hıkaye konusunda...
Toplu
At(hayvan olan)
Çay bardağı
Soguk
Aplaaa

sahika diye bi kadın varmıs.bu kadın baskan lakaplı bakkal hüsnü bey'e hergun sepetini camdan sarkıtıp
"baskan hüsnü bey" diye sesleniyomus.bakkat husnu ondan nefret ediyor ve veresiye defterini şişiriyormus.sacma sapan olgularla beynini mesgul ediyormus =)

at
avrat
silah
Lcd
tornavida

ablasına diyordu :
_ablacım iç işte iyi gelecek cay oda soguk zaten diyordu
feryal ise mutfaga gidecek halim yok dedi anda beni burdan ince belli çay abrdagım bile kaldırmaz derken odyaa dalan at ile birden irkildi
bu hep selimin işydi altılıya yatırdıgı paralr en sonunda bize yol su ve at olarak dönmüştü
şimdi topluca babamdan azar işitebilirdik
arkadaslr bi karışıklık olmuş ben de derbederinin veridgi kelimeleri tekrar yazayım oyun tıkanmasın
tatil
sahil
kum
deniz
yağmur

Iyıce sınırlenen Selim..Evde köpürüyordu..Aklına bırden tatil fikri geldı..hemen aplası feryalı aradı..1-2 gunlugune sahıl kenarına gidelım demıstı..Aplası once ık mık ettı ama sonunda Kardeşcazını kıramadı ve kabul ettı..Kum ve denız bekleyen ıkı kardesı yagmur karsıladı..Sakınlesmeye gelen Selım ıyıce sınır olmustu...
Paylaşım
çanta
yeşil
bilim
çocuk

yesil cantalı cocuk bilim konusunda paylasım yapmıyordu =)

sistem
hack
lamer
cöp kutusu
kürdan
=)

-.-.-.-.-.-.-

Hayalet gördüğümü sanınca Çığlık attım meğer sevgili köpeğimmiş onlar, baktım ki bir köpek kaybolmuş onu bulamadım.Aklımda köpeğimle ilgili sadece umut kalmıtı.Gecenin sessizliği içinde dertlenmeye başladım.Uyudum,uyandığımda ise burnuma mis gibi bir papatya kokusu geldi.Pencereyi açık unutmuşum.Beni en çok sevindiren köpeğimin yatağımın altında olmasıydı. :goz:
1. Karanlık
2. Oks
3. Sömestr tatili
4. Fotoğraf
5. Unutmak :) bakalım neler üreteceksin

Karanlık ruyalar goruyordum uzun zamandır..Basta cok gusel bır ruya zamanla kabusum olup cıkıyodu..her gun aynı kabuss..Kabusun adını koymutum artık.Oks...Nese kı somestr tatılı gırmıstı arayada bıraz rahatlamıstım..Albumu karıstırıken bı fotograf denk geldı..Unuttugum bı fotograf..Fotografta Feryal aplamla beraber tıyatroda cekılmıstık...Ne guzeldı o gun...o gun bı karar aldım Oks denen nalet seyı atlatıcaktım...(Öss var daha hobaaaa) :D gercı gectım össden ama olsun maksat hıkaye :D

Bölüm
Silah
msn
Oyun
komedi

msnden komedi yapan selim yetmedi hhde de ablamı güldürcem diye ısrr edince feryal bölümünün tüm tekniklğini geride bıraktı ve kahkahalarla gülmeye basladılar taki feryalin hasatsı oldugu polat almdar gelip ya paranızı ya canınızı uleyn diiyip silahını cekene kadar diyerek bi komedi oyunu yazabilir miyim ?
sacmalamak
seyru sefer
yulaf
sindirim
oturmak

sacmalamakta ısrar eden Selim aplasına dedıkı..Apla hayde seyr-u Sefa yapalım...Ablası Türkçe konus dıyınce..Apla Yulaf getır borek yapalım dedım demıs..Aplası uymus bu del kardesıne..Yapmıslar ve Selim'e yedırmıs Aplası..Sindirim yollarında problem olan Selim'in yedıklerı mıdesıne oturmus...
Nescafe
Netcafe
Nicksiz
Naber
Nayır

arkadaşlarla netcafede otururken nicksiz tabir edebileceğim neydüğü belirsiz biri bize nescafe ısmarladı yanına gittim naber dedim parasını ödemeyi teklif ettim nayır dedi :D

aslı
aslan
asla
asılır
asma

nicksiz kaldım işte feryal değilim arık ben zaten adımdı o benım nickim değildi aman offf neyse nescafe varmı
netcafe de olur aslında
neyse naber millet
nayır nolamaz
net koptu
feryall
gurur
takvım
alt etmek
her gunahın tadına dünyanın batagına batacagım kadar battım

'her gunahın tadına dünyanın batagına batacagım kadar battım'Diyordu güzel gözlü minyon tipli feryall...Rüzgarlar şarkısını söylüyordu..Takvim yaprakları bir bir düserken..Bir yagmur damlası gıbıydı savrularak yere sert dusmustu feryalll.Ama gururunu alt edıp yapıcaktı o cok ıstedıgı seyı...
Disko
İğnelemek
pişman olmak
Çalmak
Belki

diskonun o dönen yuvarlağının yaydığı renkler gözümü almış ve ben de geldiğime pişman olmak üzereyken birden o çıkageldi dayanamadan ben de sürekli iğneledim onu belki kalbini çalamadım ama hevesle ve art niyetle yaklaşmamın ürününü aldım.Evet ben bi manyağım.
Selocan
patates
yetki
hidrolik
konsantre

selocan hidrolik sistemlere ughrasmaktan sıkılmıştı artık
kımya ile ugrasaktı konsantre oluup çözeltilerin konsantrasyonunu ayarlamak istiyordu.bunun için babasınından onay beliordu zira yetki sahibi babası kendine yetki devretmeliydi .
annesinin mutfagında babsına cok ii bir düşünüyordu artık işlerın basına kendisi gececek ve babasına da patates soymayı teklif edecekti
yutak borusu
kazazede
eritmek
asla
dokuz

tukendi gunler son nefese bir adım kala başa donemeyecegımn bilincndeyım artık hersey.....
durup düşünsem geri donsem gecmişime uykusuz kaldım agladım sessizce ama sonunda gelecegım yer bir adım kala anlayacagımgercekler ...
biçoğu boşş hayat bazen hiç olmadıgı kadar boşşşş
bulut
su an
gelecek
alın
lokomotif

ucakta telefonla konşması buyuk bir sacmalıktı ama konuştukları sacmalgnın en alasıydı
sabahki cayı begenemdigini ima edior karısına bagırıp cagırıor olayı bulanıklaştırıyordu.yanında oturan yolculuk arkadası adamdan cok fazla etkilenmiş olacak ki darmadagın olmuştu
önce ve sonra
sunta
ab-ı hayat
jınekolok
disk

Geri