leyla her saman masal alemine dalardi , hayaler kurardi , ruya alemine dalar ruyalarda kendini kayip ederdi, hep bir bekleyisch icindeydi , birgün belki birgün sevebilecegi erkek karsisina cikar ve kurdugu hayaller gercek olurdu diye düsünürdü hep, birgün arabasiyla giderken , birdenn bire araba cikti önünde ve takkk carpisdilar , leyla cok korkmuschdu , hatali öteki arabadaki gec erkekdi, erkek hemen arabasindan indi ve leylanin kapisini acdi , " affedersinis hanfendi istemeyelek oldu birseyinis yokya " dedi , leyla erkege bakiyordu gös göse bakisiyolardi, erkek hemen devam eti " benim ismim necmetin " elini leylaya usatiyordu , genc kiz da elini usati, ve ilk bakisda asik bu olsa gerek birbirlerine bakiyorlardi artik sadece, arabalar umurlarinda degildi, sora birden kendilerine geldiler arabalarda fasla hasar yoktu yoldan kenara cektiler, fasla bisi olmadigindan polise falan gerek yoktu, necmetin kizi bir kave icmeye davet eti, leyla da kabul eti, ve yola koyuldular,.
kavelerini icerken necmetin söze basladi " leyla hanimefendi siz ilk görüsde aska inanirmisinis ? siz inanmaya bilirsinis ama beni üyle büyülediniski galiba sise asik oldum" leyla saskin saskin ona bakiyordu, oda asik olmusdu kalbi hisli hisli carpiyordu , karar verdiler birbirlerini daha yakindan tanimaya, günler gecdi aylar gecdi hep beraber gesip tostular. birgün leyla alisveris icin disari cikmischdi yürüyordu, bi bakti aman tanrim olamasss, necmetin bir kizla dudak dudaga , leylacik beyninden vurulmuscha döndü bu nasil olurdu ilk aski ilk sevdigi erkek bir baskasinin kolarindaydi, birden heryer karardi siyah oldu, düsmemek icin leyla biyere tutunak sorunda kaldi , ve birden necmetin leylayi farketi yanindaki kizdan ayrilalak kiza kosdu ve afet sevgilim afet beni dedi, ama leyla kararliydi ve dedikine " ben beni aldatan bana ihanet eden erkegi asla afetmem hersey biti bana bunu nasil yaparsin ne istedin benden neden duygularimla oynadin ben sana ne yaptim söyle ne yaptim " dedi ve bir tokat ati ve hisli adimlariyla yürümeye basladi , evine döndügünde kendisini yataga ati ve agladi agladi herseyi biti hersey biti diye diye agladi, evet hersey bitmischdi bu bir ayrilikti geriye dönüschü yoktu, ve sesisce uykuya daldi gösyaslariyla ......
yanlizlik
seker
hain
ihanet
ihtiraz