Hikaye oluşturma

çerezlerin kabuklarını trenden aşşaı atarken iyi ve kırmızı elbiseli teyze acele et bende atcam ddi:D olmadııı:D

hasta
pasta
televizyon
mouse
başbakanD:

ayy ben 2 ci sayfaya bakmamışım pardonnnnn :D(PARdonları donda kalite) bide espri yapam ddm:D

Televizyonda akşam haberlerinde Çin başbakanını seyrertmekte olan Orhan'ın canı çikolatalı pasta çekti birden.Hasta olduğundan dışarı çıkıp pasta alamayacağını biliyordu.Hemen bilgisayarını açtı ve online olarak sipariş verdi.Siparişi onaylarken farkettiki mouse kaymış ve tam 3 adet pasta siparişi verilmişti.
Kaderine razı olan Orhan 3 gün boyunca çikolatalı pasta yedi ve hastalığı geçti.

Hırka
Servis
Saat
Tel
Mor

harika bir restoranda oturmusch genc adam ikide bir saatine bakiyordu, birini bekledigi beliydi, cok heycanliydi, birden bire telefo nu caldi, arayan bir kizdi, gecikeceni söledi, genc adam beklemeye devam eti , saatler gecdikce kiz halen ortada yoktu, ama birden bire kapidan bir kiz girdi mor elbisesiyle , elbise kiza cok yakischmisdi, butün baslar kiza doru cevirildi, genc adam saskin saskin ona bakiyordu, evet bu o olmaliydi, internetten tanisdi kiz , resimlerini görmüschdü ama bukadar güsel olacagini tahmin edemesdi, hemen ayaga kalkti selam verdi buyrun hanfendi dedi, masalarina oturduklarinda, herkes onlara bakiyordu, ve sey geldi sey ( hani ne yemek istiyorsunus derya gelirde biri iste o geldi) genc adamla genc kiza bakti, ve arsularini sordu, genc adam secimi kiza birakti, sora , seriv yapildi , ve yemeklerini yediler, ikiside birbirlerinden ho$landilar, belkide asik oldular, sora yemekleri bitiginde ciktilar deniz kenarinda yürüyüs yaptilar ve sohbet etilar , harika bir gün gecirdiler =)

internet
aaraba
aydede
yildizlar
ruzgar

Dışarda hafif bir rüzgar eserken gökyüzünde de birbirinden güzel yıldızlar parlıyordu.Hatta aydede bile yıldızlardan daha sönük kalmış gibiydi.Bütün bunları arabasından inince farketmişti.Eve geldiğinde internetin kesildiğini de farkedecekti...

masal
aşk
bekleyiş
ayrılık
siyah

leyla her saman masal alemine dalardi , hayaler kurardi , ruya alemine dalar ruyalarda kendini kayip ederdi, hep bir bekleyisch icindeydi , birgün belki birgün sevebilecegi erkek karsisina cikar ve kurdugu hayaller gercek olurdu diye düsünürdü hep, birgün arabasiyla giderken , birdenn bire araba cikti önünde ve takkk carpisdilar , leyla cok korkmuschdu , hatali öteki arabadaki gec erkekdi, erkek hemen arabasindan indi ve leylanin kapisini acdi , " affedersinis hanfendi istemeyelek oldu birseyinis yokya " dedi , leyla erkege bakiyordu gös göse bakisiyolardi, erkek hemen devam eti " benim ismim necmetin " elini leylaya usatiyordu , genc kiz da elini usati, ve ilk bakisda asik bu olsa gerek birbirlerine bakiyorlardi artik sadece, arabalar umurlarinda degildi, sora birden kendilerine geldiler arabalarda fasla hasar yoktu yoldan kenara cektiler, fasla bisi olmadigindan polise falan gerek yoktu, necmetin kizi bir kave icmeye davet eti, leyla da kabul eti, ve yola koyuldular,.
kavelerini icerken necmetin söze basladi " leyla hanimefendi siz ilk görüsde aska inanirmisinis ? siz inanmaya bilirsinis ama beni üyle büyülediniski galiba sise asik oldum" leyla saskin saskin ona bakiyordu, oda asik olmusdu kalbi hisli hisli carpiyordu , karar verdiler birbirlerini daha yakindan tanimaya, günler gecdi aylar gecdi hep beraber gesip tostular. birgün leyla alisveris icin disari cikmischdi yürüyordu, bi bakti aman tanrim olamasss, necmetin bir kizla dudak dudaga , leylacik beyninden vurulmuscha döndü bu nasil olurdu ilk aski ilk sevdigi erkek bir baskasinin kolarindaydi, birden heryer karardi siyah oldu, düsmemek icin leyla biyere tutunak sorunda kaldi , ve birden necmetin leylayi farketi yanindaki kizdan ayrilalak kiza kosdu ve afet sevgilim afet beni dedi, ama leyla kararliydi ve dedikine " ben beni aldatan bana ihanet eden erkegi asla afetmem hersey biti bana bunu nasil yaparsin ne istedin benden neden duygularimla oynadin ben sana ne yaptim söyle ne yaptim " dedi ve bir tokat ati ve hisli adimlariyla yürümeye basladi , evine döndügünde kendisini yataga ati ve agladi agladi herseyi biti hersey biti diye diye agladi, evet hersey bitmischdi bu bir ayrilikti geriye dönüschü yoktu, ve sesisce uykuya daldi gösyaslariyla ......

yanlizlik
seker
hain
ihanet
ihtiraz

ŞEKER kız candy YALNIZLIK içinde gezerken İHTİRAZlı bakışlarıyla HAİN planlar kuran tilkiye "bana sakın İHANET etme" dedi

üç
güç
suç
kuluçka
körük

Hem suçlu hem güçlü misali yangına körükle giden olay kişisi kuluçkadaki üç tavuğun hayatını kaybetmesine neden olmustur.

Eleman
Köy
Tırmık
At
Patlıcan

köyün birinde paylıcan tırmıklayan bi eleman varmış bi gun bu at almış :D

göz
dil
diş
dalak
böbrek

Sakatatcıdan böbrek, dalak alan Semiha hanım eve gider gitmez takma dişlerini törpüler.Gözleri iyi görmediğinden zorlanır tabii.Yorgunluktan dili dışarı çıkar felan filan ...

Taş
Kırmızı
Kel
Tavşan
Kılavuz

veee elinde o kırmızı kzak vardı ve anılarını canlandırdı gözünde..
en son yaş gunu ve sevdiginin ona aldıgı kazak ne güsel bir gündü diye düşündü hersey o kırmızı kazakla geçmişe gömülmüştü şimdi
ve artık yaşadıgı kent ona kasvet veriyordu oraları terk edecek kendine ufak bir yerleşim alanı sececekti
bubun için mahmutla görüştü.
mahmut saçları döküldüğü için kendisine kel diye hştap edielen bir adamdı ancak buse hiç bir zman bu terbiyesizliği ona yapmamıştı.
sadece gideceği yerle ilgili mahmutun kendisine klavuzluk etmesini istiyordu
mahmuttan olumlu cevap alan buse yola koyuldu artık onu bu devasa kente baglayan hiçbişi yoktu
ve herşeyi unutmak istiyordu buse o taşı akan giden kanı ve fıratııı artık hepsini..
mezar taşını son kez öpüp yolculuguna koyulacaktı ancak aklına bişiey takılmıştı tavsanını emanet edecek birini bulmalıydı bunun için de en uygun kişi mahmuttu
onun için bu şehir artık yoktu ancak buse yolculugu esnasında bu akybettiklerinden birini kzanacaktı
aslında bu bir kavuşmaydı
eskisi gibi fıatla buse olacaklardı bundan bihaber yola cıktı..........
körelmek
gece
klasik
sonsuz
gelincik

...O gece Cemalettinin hisleri adeta körelmişti. Etrafındaki olup bitenleri göremiyor,hiçbirşeyi hissetmiyor,hisstemek istemiyordu.. Klasik gecelerden biri olmadı o gece;çünkü Cemalettin köyünden gizlice ayrılıyordu. Sonsuz umutla başka bir şehire yol alıyordu. Ama geride bıraktığı köyünü, ahırdaki ineklerini, tavanarasındaki fareyi, tarlasında gördüğü gelinciği özleyeceğini düşünüyordu...

Köpek
Kedi
Kovalamaca
Yakalama
Dayak

adete köpegin kediyi kovalaması gibi kovalıyordu oglunu tek sucu karnesinde bi kırıgın olmasıydı oysa bilmiyordu ki yakalayıp dövdüğündeki kalp kırıkları daha önemliydi oglu için :D
pehh ne yazdım ama :D
ugurlu
sessizlik
müjde
fırtına
feryall

oradan gelen sendin kainat gibi sin güneş gibi parlarsın sen bir yıldız sın sen

+18
keyif
gavati
dolu
teşekkür

crue1-05 uyelı kullanıcının vermıs oldugu +18, keyif gavati,dolu,tesekkur kelımelerı ıle ılgılı hıc bı sey gelmedıgınden solayı aplasından azar ısıten Selım adeta hayata kusmustu...
Polis
iddia
Mal
Bölmek
karete

Geri