Hikaye oluşturma

Sabahın yaklaştığını anladı.Kalkıp abdest alması ve seccadeye yüz surmesı gerekıyordu.Namazını kıldıktan sora o pamuk ellerini semaya kaldırdı.Gözbebekleri küçüldü.Göz kapaklarını kapattı.İçinden Allah'a şükrediyordu.Göz pınarlarından suzulen yaşlar ile yanakları ıslanmıstı
Kızmak
Çağırmak
Tesekkur
Önemli
Neden

insanlar birbirlerine bagırıp cagırmasına birbirlerine kızmasına bir türlü anlam veremiyordu nedenini anlayamıordu bu insnalar neden böyleydi .... onun için hayatta daha önemli şeyler vardı bir insan teşşkur ettiğinde aldıgı zevki milyarlarca insana bagırıp cagırarak alamazdı bu onun hayat görüşüydü
kara
göz
mahmurca
dayanılmaz
çizgi

Karagöz ile Hacıvatı izlemekten cok hoslanırım..golgelerın ekranda bıraktıkları cızgıler ve o komık dıalogları dınlerken dayanılmaz bı zevk bı mutluluk kaplar ıcımı..Hele onları oynatan ustaların mahmurca bakısları..O muzaffer bakıs..Herkesı Golge oyunlarına davet edıyorum....
Gölge
Maske
Oyun
Öpücük
Ay

gölgenın ıcınde maskelı bır adam gördu........önce ürktü sonra tekrar baktı maskelı adam ona öpucuk gonderıyordu........kucuk kız hepten korkmaya basladı urkek adımlarla yaklastı ve daha dıkkatlı baktı adama ama ay ona oyun oynamıstı..gordugu sadece bır bez parcasıydı

nereden geldın sen

uslanmaz42

son sozu ask adamı soyler

fıravun

bana baktıgın yondeyım :goz:

bu gun uzn suredir girmediğim hack hell e girip bakamk istemiştim feysbuk saolsun peq uğrayamas olmuştum ve dersler geri geldim ne goreyim çok şey değişmiş
uslanmaz42 olmuş puslanmas paslanmaz missali yeni gelen arkadalar var feryall gene avartar değiştirmiş bana baktıgın yondeyım dyip nereden geldın sen gibisinden bir tavır aldım içimden ve en somnunda son sozu ask adamı soyler dedim :D

imgesel

nerde

unutuldu

halimi hatrımı soran yok

nerde eski dostlar :p

imgesel cktıgı almanya yolculugundan hiç memnun kalmamıştı sürekli nerde o eski dostlar artık unutuldum diyip üzülüyordu.dostalrından ayrılması ona cok dokunuyordu en cok da artık halimi hatrımı soran yok diyor ve iyice içine kapanıyordu ama bu durum cok sürmedi al yıldızlı bayraga sahip vatanına cok gecemeden dönmüştü ve artık ait olduğu yerde cok mutluydu
feryall
sınıf yönetimi
öğremenlik
92
beyhude

feryall beyhude yere sınıf yönetiminden 92 alacağını düşünüyordu fakat öğretmenlik ona yakışıyordu bu yüzden 100 aldı :D

derbederin
eski türk edebiyatı
yeni türk edebiyatı
ikisinden de kaldık
bütünleme tek çare mi :saskin

derbederin vizerlin sonuclarını öğrenmek için otomasyona girdi ancak bi an şifresini hatırlayamadı daha sonra şifresinin okul numarası oldugunu hatırladı ve notları gördü
eski türk edebiyatı ve yeni türk edebiyatından gecer not almıştı zaten bu dersler onun için çocuk oyuncagydı fakat kalsada cok bişey değişmezdi çünkü diger senelerde kalan insanlr daha sonradan cok yuksek puanlar alıp ortalamalarını yükseltiyorlardı
bunu duyan derbederin pehhh ikisinden de kaldık desem hoca tekrar sınav yapar mı diye düşünmeye başladı yoksa bütünlemeyle mi notumu yükselteyim bütünlem e tek care mi diyordu :D ama bu sorunund a üstesinden gelirdi zira o derbederindi
anatomi
ehliyet
emniyet
istemek
maaş

annesi cocugu için yugun davranşlar sergilemiyordu en azından bir anne cocugu agaca cıktıgında onu agacatn indirmemeli sadace nasıl inğilecegini göstermeliydi.ama bunun yanı sıra anne agaca cıkmak istiyorum gibi bir istek karsısındda da hayır olmaz dememeliydi zira cocuk annesinden ayrı bir zmanda agaca cıkp derken daha kötü bir şekilde sakatlanabilirdi.yani annesinn koruyucu tavırları bazen cocuga daha fazla zarar verebiliyordu yani sakınan göze cöp batabiliordu. oldu mu şimdi her ebeveyn cocugu için en uygun olan davranışı sergilemeli gerekiyorsa bu konuda yardım almalıdır ... teşekkurler alınıt deil birebir kendi düşüğncelerimdir :D
türkce
kültür soykırımı
lapa lapa kar
sayfa
haykırış

benim gibiler türkçeye kültür soykırımı yapılıyor diye haykırdıkça okuduğum her sayfada yazar gibi geçinenlerin saçmalıklarını dışarıda lapa lapa kar yağarken içim yanarak okuyorum ne iş ki elimden bişey gelmiyor türkçemizi düzgün kullanalım :(

çaresiz
zalim
yapma
ayrılık
çöl

çaresiz bir ses tonuyla ona haykırıyordu adeta sessiziğin sesi hatta cıgı olmuştu gitme diyodu ama dinelmiordu genc kız sanki duymuyordu bleki de duymak istemiyordu.. muat genc kızın bu yaptılarına karşın ona hiç bir şey söylemior sadece içinden bir kelime geciriyordu
zalimmmm.....
ama ona karşı bagırmak belki de zalimsin yapma diyebilemk cok istiyordu ama yapamıordu belki de haketmedigini düşünüyordu.çaresiz şekilde çöllerde susayana ma bir türlü vadiyi bulamayan caresizleri düşüğndü şimdi onlara cok yakın hissetmişti kendini adeta
ayrılık onu sahranın o sıcak bagrına atıvermişti şimdi.....

kırmızı
hafıza
olay
bölüm

hafızasındaki bir olaydan sadece bir bölüm hatırlıyordu kırmızı bir profil ama bu ne anlama geliyordu o da bilemiyordu hatırlayamıyordu çaresizce düşünüyordu

azap
ömür
boşuna
ayrılık
ölüm

iç karartıcı kelimeler verdiği için derbederine küsen feryall gitmek için hemen bi bahane buldu babası gelmişti giderken de hoşçakalın herkese ii eglenceler demeyi de ihmal etmemişti :p

alınma
şaka
neşe
:D eğlence
mutluluk

neşe eğlence ve mutluluk içerisinde arkadsaına saka yapan zuhal alınacagını düşünmüş olacak ki
alınma sakın senbenım en iyi arkadasımsın seni cok seviyorum diyerek olayı kapattı
yeniden görüşmek ümidi
içe kapanık
zor sorular
fotograflar
uydurmaca

İçe kapanık biri olan Raşit,kendi içindeki zor sorulara cevaplar bulmaya çalışmaktaydı. Bu sorularla ilgili eline geçen fotoğraflara bakıp kendisine verilen sözlerin birer uydurmaca olduğunu düşünüyordu...

Şımarık
Alıngan
Bale
Yalan
Koli ...

cok farklı bir insandı taner bale yapıordu sanatla ugrasıordu etrafındakilerden cok cok farklıydı.
bale yaptıgı alanı cok seviyor kimi zzaman oradan cıkmak istemiordu ama bir gun bale için hazırlandı ama bale yapması için bir engel vardı sahnedeki koliler
taner etrafındaki şımarık insanların yaptıgı bu şakaya cevap vermeyecek onu anlamayan yalancı insanlarla muahttap bile olmayacaktı
evet bu konuda cok duyarlıydı hislydi belki de biraz alıngandı ama sanatkardı naifti......
mahvolmak
başvrmak
yok olmak
çare
söylemek

Çare aramadım zannetme.Her yola başvurdum ama olmadı.Artık sana söylemek istiyorum.Karşında mahvolmak üzere olan biri duruyor.Çaresi bir an önce ortalıktan yokolmak.Kendine iyi bak....

Fincan
Terlik
Şampuan
Pense
Mavi

-----Geççççç oldu ama güç olmadı :)

Geri