Hikaye oluşturma

uzayın en dıbınde kalıfıye ye rehberlik yapan uslanmaz42 kıyametin kopacğını oğrenince zil zurna sarhos eve gitti :D

işçi

patron

kale

otobus

kamyon

motif motif işlenmiş masa örtüsünün üzerinde son kreasyonunun ayrıntılarını inceliyordu. birden gözü saate takıldı. arelacele malzemelerini toplayıp dosyasına yerleştirdi ve yola koyuldu. yürürken annesinin anlattıkları aklına gelmişti. gülümseyerek hurafe bunlar dedi kendi kendine. bir an durdu ve arkasına baktı. bu evine son vedası olabilirdi.

denge

dünya

karmaşa

kaza

otomobil

otomobil dengesini kaybedip kaza yapınca o karmaşa anında adeta dünyası karardı

küsmek
konuşmamak
isyan
ağlamak
teselli

küsmek mi konuşmamak mı neden ama niye kim kime dargın
kime bu isyanın ağlıyorsun için iiçin bir teselli bekleyerek ama neden kim seni bu hale getiren .benden sana bir tavsiye hiç kimse için aglama gerekmeyeen kişilere deger verme
haketmiorsa matematikte x e bile deger verme :D
koordinat
danışma
borc
ışın
iskelet

Her taraf iskeletle doluydu..sankı burada bı katlıam yasanmıstı yıllar once..Karanlık ve tozlu bır yoldan ılerlıyorduk ekıbımızle..Ana üssümüzden yenı koordınatları ıstemıstık..Yenı kordınatları aldıktan sora kamp kurmustuk uygun bı yerde..Gece ılk nobet benımdı..Baslarda sakındı ama 1 saat sora garıp sesler duydum.Ekıp beynımız Feryal'e danısma nıyetıyle gıttıgım sırada Gorgonayt saldırısına ugradık.Uzunca bı catısmadan sora ortalık sakınletı derken bı Gorgonayt ısın kılıcıyla benı koseye sıkıstırdı..Tam bu sırada Feryall cıktı ve tek bır hareketle Gorgonaytı felc ettı.bunu nasıl yaptın dedıgımde Okulda anatomıyı neden goruyoruz dıye hep sorardım kendıme.Lazım oluyomus dedı..Aplama bır can borcum vardı artık..
And
Anatomı
Pil
Yaprak
Albüm

bi karışıklık olmuş şöle devam edelim ben en son kelimelre yazyım derederinin kelimlerini de tekrar ben vereyım devam edelim
elektronikte karmaşık pil dersinden sonra anatomi dersine girmiştik
zeki hoca herzamnki gibi ilginc konular anlatıor bizim latınceye doymamızxı saglıyordu tam o sırada
kankam dedi ki
feryal bırak ya dedi bak burda gecen yıl cektirdigimiz fotograflar var album ahrika gel buna bakalaım dedi
fotograflar harikaydı bir sonbahar günü yaprakların yere nazlı nazlı düşüşü bilee enstantane olmuştuu
ve biz o günden sonra fotograf merklsıı olmaya and içtik ki öleyız de :D
gerçek
hayal
zulüm
suç
bekleyiş

Uzun bir bekleyiş...Elı kolu baglı olarak beklemek..ınsana yapılabılecek olan en buyuk zulum..Sankı suc ıslemıssın gıbı...Beklemek beklemek ve yıne beklemek..Beklerken ınsan zaman akmıyor sankı..Saatler duruyor o vakıt..işte yıne bole beklerken gordum senı..Hayal ıle gercek arasında

Albüm
Ataç
Gül
Sevilmeyen
Yüz

eski albumlerini karıştıran selim fotograflar arasında gizli cok ilginc ayrıntılar bulmuştu
yıllardır sevilmeeyn murat diye anılan muratın her fotografta kndisine dogru baktıgını ve sanki bir mesaj verir gibi gülümsedigni farketmişti.birden bire yüzü tuhaf bir ifade almıştı daha gecen gün kapısının zorlanmış oldugunu farketmiş ve hemen sokagın girişinde muratla karşılastıgını hatırlamıştı....
ve yıllar önce muratın selime söyledikleri şimdi bir bir aklına geliordu ..
murat aynen şöyle söyelmişti
sana ayzdıgım bu notu asla acmayacaksın bana bişi olursa senden baska biri bu notu acsın ve bana ahk versin demişti..
ve selim iyice olayları çözmüştü artık herşey o notu okumaya kalmıştı
selim ablasına vermek üsere aldıgı gülleri bir kenera bıraktı ve atacla tutturulmuş notu aldı tam okuyacakken karsı msadakı vazonun bir kursun isabetiyle kırıldıgını farketti evet
murat camı kırmış ve içeriye girmişti
not yere düşmüştü acaba notta ne yazıordu bunu kımse bilmiordu muarttan baska
bir süre evin içinde savas yelleri esti ama
selim bu badireden de alnının teriyle cıkmıştı ve muartı alt etmiş polise teslim etmişti
ve notta yazan yzaıyı da hiç merak etmiyordu cebinden cıkardıgı bir cakmakla sırra kadem bastı
lakap
sayfa
divane
kaldırım
huşu

Ferhan bir gün evde temızlık yaparken lise andacı buldu..Sayfalarını karısıtırırken kendı sayfasına rastladı...YAzılanları coktan unutmustu bıle..Orda bı yazı dıkkatını cektı..Yazıda Ferhan'ın lakabından bahsediyodu..Evt evt hatırlamıstı..lısedeyken herkes ona Gezgin derdi..Deli divane yollarda dolanır dururdu.hıc yorulmazdı kendısı :D Huşu içinde o günleri hatırladı..
Hikaye
Ses
Hızlı
Tabure
Çay bardağı

yağmurlu günlerden kendine pay cıkarmayı cok iyi bilirdi nazlı
hikaye kitabını alır şöle camın önune bi yere sallanan taburesi ile kurulur ve saatlerce ince belli cay bardagı ile çay içerdi .ekoseli battaniyesi de onunn için öenmli bir ayrıntıydı ve asla eksik etmezdi .
nazlı için en iç sıkıcı sey ise sokaktan gelen sesler oluyordu ama bu durumu da kabullenmişti zaman hızlı hzılı tabiri caizse hızla geciyordu ve nazlı okumaktan cok zevk alıyordu
nazlının yaptıgını yapalım kitap okuyalaım arkadaslar......... :):):):)
melek
beyaz
konuşmak
ihtiyac
anfi

Okulda sıradan bir gündü..her zamankı gıbı Yasin hocanın dersi için anfiye inmıstık.Hoca gelınceye kadar geyıkler kağıt toplar havada ucusuyordu...Benım ıse ıcımde bı garıplık vardı bu gun..Konusma ihtıyacı duymuyordum nedense..Sorulan sorulara hep kısa cevaplar vererek susmaya devam edıyordum..Icımdekı bu garıplıgı cozmeye calısırken..Yasın hoca girdi anfiye..hemen arkasındanda beyaz bir melek...Dilim tutulmustu bu guzellık karsında..gozlerımı Yasın hocanın arkasından suzulen o zarıf ınsandan alamıyodum bır turlu...Yasin hocanın yenı Asistanıymıs...Nerden bılebılırdım kı hayatımın askı derslerıme girecegını... :) sacma macma idare edın...
Pratik
reklam
Maç
Taraftar

pratik zekası sayesinde teknık resim ve tasarı geometri gibi derlseri vermiş
alın profil ve yatay eksenleriyle hiç muhattap olmamıştı ..sıkı bir fenerbahce taraftarı olan yasar bütün fenerbahca maclarına gidiyor alexi yakından görme fırsatını degerlendiryordu onun içib büyük bir zevk olan macları okuluun hiç etkliemiyordu reklam yapmak gibi olmasın ama
yasar okul birincisiydi
:D:D:D:):):)
tahminen
18
felek
akşam üzeri
kanadada

yılbaşı tatilide bitti artık ödevleri yapma zamanı geldi.kapağını birirmek üzereyim ama ödev hala olduğu gibi duruyo bu işkence bitmez.bari gideyim kırtasiyeye de poşet dosyalarını alayım.
çorba
önlük
resim
aşk
seçenek

ee işi bitmek bitmese de yine de bitirmeye calışmalıydı zehra corbayı yapmıştı geriye sadece ev işi olarak camasırların asılması kalmıştı resim defeterine cizmesİ gereken artistik cicimlerini hiç düşünmüyordu bile baska secenegi mi var dı ?hayır yoktu çünkü vakti yoktu.aklı da cok karışmıştı e asık bir insan ancak bu kadar derslerine kendini veriyordu ve yarın ki labaratuvar dersi için önlüğünü cantasına koymayı da unutmuştu ve yine derse giremiyecekti ..........
ağlamak
durgun
için için
saat
klavuz

Sıradan, hiç bir değişiklik olmayan rutin ve durgun geçicek bir gün gibiydi sabah...Her zaman olduğu gibi yüzünde ağlamaklı bir ifade ile caddede yürüyordu..Tipik Trip yapan bir genç :) Saatine baktı adımlarını hızlandırması gerekiyordu..Çünkü işine gec kalıyordu..İşi Yabancı sermayeye klavuzluk etmek gibi sacma sapan bı ıstı..ama oldukca guzel bır maaş alıyordu..Bazen bu hayat benım hayatım deıl..ben bunu ıstemıyorum dıye dusunuyotdu..Bu dusunce için için bitiryordu..ama içinden gelenı yapabılcek kadar çılgın bırıde deıldı..Rutin...Sıradan..Durgun..kısacası souk bır ınsandı..deişmesıde zordu artık..hayatın akısına bırakmaya karar verdı..Yanan yesıl ısık ıle kararını uygulamaya basladı...
Dostluk
Vazgecmek
Portakal
Kaşık
Kardeş

küçük kardeşine portakal suyu biskuvi ve recelden hazırladıgı mamayı tatlı kaşıgıyla yediriyordu hersey normal gidiyordu.. ve bütün arkasından vuran dostalarının inadına kardeşine o ufacık bebege daha da daha da sarılıordu ve asla vazgecemeyecekti........................
sema
yaklaşmk
ıslanmak
gözbebeği
seccade

Geri