Hikaye oluşturma

bekleme odasına geciniz diye katı bir ses duymuştu fatih
gecti oturup beklemeye basladı ancak gözü tam karsısında duran bilgisayara ilişti
modem de vardı . elindeki telefona bakıp kişi listesine girdi ve artık yoksun 05....... numarayı kendi kendine mırıldndı bu onu hüzünlendirsede hiç bişi yapmadan beklemeye devam etti
haykırış
duraksız
kurtulamam
asla
yıldız

GÜZEL GÖZlerin YAKTI beni
AYRILIK vuslata göturdu beni
HASRET yaksa da içimi
İnan ki bitanem unutamadım seni

dostum bu sozlerden anca siir cıkardı idare et ;)

nere mi nere mi (lutfen banu alkanın neremi nere mi dınlıyo falan yazmayın :goz:)

her aşk kendı masalını yarattı

kaf dagının arkası

papürüs

artık mükemmelim

herşey senınle başlar aslında her ask kendi masalını olusuturur ...
ve kaf dagının arkasındasın işte artık mükemelim dediğiini duyar gibi oluyorum
askın aklıntıları papurus üzeerindekiler
ve şimdi ben sana soruyorum burası nereve şöyle cevap veriyorsun
nere mi nere mi iki defa soruyorsun
burası senın gitmek istedigin olmak istedigin yer
aaaaaaaaaaaaaa yzana kadar cnaım cıktı olmadı zaten :D idre edin
karton
davetiye
masa
ümit besen:D
nikah

ÜMİT BESEN nin NİKAH masasını oturdun calıyordu yine "hey Allah ım ya bugun ıkıncı kez calmıstı her zaman acık olan radyosundan garip dıye dusundu bunca yıldır dınlenen sacma sapan sozlerle doldurulmus sozler ama hala dınlenıyordu ınsanlar acısını hep haykırmak ıstıyorlar herhalde dedı ona gore degıldı boyle seyler o yalnızca yuregının en derınlıklerıne haykırıyordu butun acılarını donup arkasına bıle bakmadan gıdıyordu butun terk edılmıslıgı ıle bır kez bıle haykırmadı dunyaya oysa butun seslerı butun melodılerı bastırırdı acısı ve sevdası her askın ıcınde yok muydu zaten dıyordu sevmek bu kadar basıt ve eglencelı bır ısmıydı kı ınsanlar hep dertlerıne ve ask acılarına ısyan edıyorlardı.....MASAsına bunları dusunurken tekrar baktı sahaserıne evet bunlar onun sahaserıydı belkı kımse bılmeyecek belkı kımse gormeyecek hıc taktır edılmeyecek tı ama ıste onundu bu zaten buna gerek de yoktu sıradan ınsanların sıradan dusuncesı ıle ıle altı ustu KARTONDAN bır ev dıyeceklerdı...o hıslerden yoksun gozunu dunya hırsı burumus ask yoksunu varlıklar.....o ise artık DAVETIYE cıkarıyordu yıllar oncekı askına

gel artık nolur gel senın ve dogacak cocuklarımız ıcın artık bır degıl onlarca evım var nolur gel........

KIM KALMIS KI

ELIMDE BIR FOTOGRAF

MISIR PRAMITLERI

BIR FUZE

HAYATIN NERESINDEYIZ

elimde bir fotoğraf hayatın neresindeyiz diye düşünürken kim kalmış ki artık yanımda diyordu birden aklına bir füze gibi mısır piramitleri geldi :saskin bu kadar sallayabildim kanka idare et

haber
vay
sen
yanık
eyvah

Dün gece yine uykum kaçtı..Sabaha kadar dolandım durdum oda da...Canım herzamankı gıbı sıkkındı..Belkı guzel bır sey bulurum amacıyla Televızyonu actım..Haberler denk geldı..Haberde bı kız cocugunun yangında vucudunun buyuk kısmının yanık oldugunu duydum..Eyvah dedım..Yazık olmus cocuga..Amelıyatla duzeltılebılecegınden bahsedıyodu Tv.Way be dedım ben bu oda da kendı kendımı yerken dısarda adamalr neler yapıyo...?

vurgun yerken sol yanımdan silahlı avartar soygunu oluyordu polis te beni tutmuş sallayorken nyeim dilem farzetki misalen :D

kedi
tutsak
dadı
okul
baba

karavanaın arkasında defile yapma fikri elbette yeni bir fikir değildi daha once denenmişti
üstelik seyircilerin buyulenemsinin sebebi karavan değil defileyi izlemek için tonlarca para vererek aldıkları biletler değil bir renk ustası olanb feryalin kırmızı mavi mor yeşil gibi renkelri birbirleriyle harmanlanmasındaki basarıydı.. :D
tad
ad
tilki
osman
kadayıf

hersey ajdarın muz yerken yemegi biraz abartmasıayla baslamıştı belli ki potasyum zehirlenmesi geciriyordu doktoru yaptıgı son acıklamada hastanın ara ara sacmalayabilecegini belirtmişti ama yakınları hiç bir zamna ajdarın kendini bir yıldız helede bir yuksek yıldız sanacagını düşünmemişti
bu olayı cözmeniğn bir tekl yolu var dı ajdara bir karışım verilmeilydi karışım zencefil ve naneden oluşuordu ...... :D:D
yabancı kelimelere son
düzletilmiştir
özenmeyelim
güzel türkçemiz
haketmek

yabancı kelımelere son wermek için guzel turkcemız ı gelıstırelım turkcemız duzeltılmısve bole kotulukleru haketmemıstır

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ANAN
BABAN
BACIN
DEDEN
BABANEN

çok iyi bi noktaya değindin güzel türkçemiz özenmeye gerek olmayan yabancı kelimelerle dolup taştı
oysaki milletimiz bunu haketmiyor özenmiyelim özendirmeyelim
yabancı kelimelere artık bi son diyelim güzel türkçemize sahip çıkalım

şanlı
mehter
ordu
sefer
zafer

içerisi aksesuarlarla cevırılı kooparatıfın bahcesındekı dogal guzellıgın tamammen yapaydı.incinmemek ısteyen çiçek nazlı nazlı buktu boynunu

kalıfıye

uslanmaz42

uzayın en dıbı

kıyamet

zil zurna sarhos :goz:

Geri