Hikaye oluşturma

hadi ikile demişti bana caz yapma demişti ....................
feyza cok narin b insandı acaip kırılmıştı berke. yılarca yasadıklarını bi anda silip atmıştıkafasından bole kaba bi adamal işi olamazdı artık..içinden pis herif diye bagırmak geciyordu belki ama
bu tarz sözler ona yakışmıordu ve hiç bişi diyemeden berkin yanından uzaklastı

sokkata en yakın dostu didemi gormuştu
diedem anlat derdini desede bizim ki hiç bişi anlatmadan yanlızca
bi sigare versene demişti....
sinirimi bozdu
engelledim
sildim
oh olsun

rahatım yaf :D

hikaye istedigin gib gitmicek :D ama böle daha iyi
üç çocogu olmuştu hasret ananın
üçü de erkek olmuştu hatta kocası maho aga kırk gun kırk gece düğün bayram etmişti
cocukların isimlerini ikiz olacagı düşünüldügü için savas ve barış koyacakalrdı ama üçüz olduguiçin üçüncüye bi isim bulmak gerekiordu
ve köyün bilgini olan mahmut bey üçüncücün adını tolstoy koydu
olacak iş deildi dunyada eşi benzeri olmyana bişiyi gercekleştirdi bu aptıgı ile nobel bile alabilirdi. orhay pamukyandan ne eksigi vardı
cehov
üç kız kardeş
noktalı virgül
tiyatro
ordu

nasıl yoktu ya :D yanlışın olmasın :D
tek bir kibriti kalmıştı o kadara hüzünlüydü ki yagan yagmura aldırmadan boş sokkalarda yürüyordu
bi sigara yakmak istedi ve cakmak kullanmadıgı için son kibritti sigarasını yakmak için kullandı ama yagan yagmur sigarasını sondurmştu (aferın yagmura benım gibi yesilaycı) en sonund bi cam agacı bulmuş ve hatıalrını hatırlamak için cama yaslanmıştı ama arkasındaki karar bulutlar peşini bırakmıordu ve şöle dedi
bir gün bırakırsa yagmur yuklu bulutlar peşimi güneşimi hiç batırmmak üzre dogurcagım :D
off olmadı iadre edin :d
türk kahvesi
kitaplık
teknık
belge
iz

radyodaan cok hafif bir ses geliordu
ayrılık ayrılık aman ayrılık her birdertten ...
ve kalkp radyyoyu kapaattı beşikkertmesi olan karasevdalsıı ondan cok uzaktaydı telefonuna bi mesaaj geldigini farketti tam kımden diye bakamadan ateste yemegının oldugunu ve mutfaktan kendisine dogru gelen dumanı farketti hemn itfaiyeyi aradı ........
karalamak
can sıkıntısı
boş bir kagıt
şiir
gezer

hastanede yarım saaatlik hırçın okul anı adlı romanımı yazıyorken cep telefonum dan smsm aldım :D

datça
şile
bolu
gebze
şili

eğlenceli futbol karnavalına babam cepten arıyıp ders çalışman gerekiyor cebuk eve gel dediğinde bni bir hüzün kapladı

hakan
berker
çakır
adana
ceyhan :D

höh bilader yahü :d

derbeder ayrılık sigasını içerken ateşi olmadıını fark edince "kader " dedi

dört
gazi
kedi
beş
kürek

yine yıkık bir aşkın enkazı içinden hayat bulmaya calışıyordu...
onunn için kara ak farketmiyordu hep ileri hep ileri mantıgıyla gidiyodu hayatında kimin oldugu neden oldugu onun için öenmli değildi olup olmaması öemliydi bu yüzden de hep kaybediyordu....
ben bu konuda onunla aynı fikirde deilim bence insan cok uzakta da olsa gercek kişiyi bbulana kadar kendini yıpratmamlı hem kendine hem o kişiye haksızık etmemili
ancak bu şekilde seviyorum,sevigili vb kelimeler anlam kazanabilir
ben geldimmmmmmmmmm
jeton
klavuz
türkce
krep kagıdı

Geri