HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ßaki Mercimek ßendim Lan ßaşkasına verme :D

Ya Karma Ne Adamsın Be :hhmanD

Hiç ßekLemediqim An Postunu Atıp GüLdürdün Ya ßeni Ne Diyim Tuttuqun aLtın oLsun.. :hhmanD

ulem ben de ernst olmuşum :) iyi olmuş

MozoLe Miяach;4488777' Alıntı:
OTLUPEYNIR Kardeşım Aramıza HoşgeLdin.. SeninLe ßirLikte Dahada GüçLendik.. (=

Serdar Dostum Harikasın Harika... PASCAL NOUMA ßUDUR İŞTE YA.. :gulumseCocuk:

vy7frr.jpg

Ne biçim yazıyosun La resmin üstüne icine ediyosun resmin :D $öyLe yazda bi şeye benzesin :D

r31l.png

ÖnemLi oLan Niyettir.. Herkes Senın Gißi ProfesyoneL DeqıLkı ße Kardeşım..

Emeqine SaqLık ŞekıL oLmuş.. (=

MozoLe Miяach;4490387' Alıntı:
ÖnemLi oLan Niyettir.. Herkes Senın Gißi ProfesyoneL DeqıLkı ße Kardeşım..

Emeqine SaqLık ŞekıL oLmuş.. (=

Ne Profu Paint sağolsun :D

doğru demiş Mert kardeş önemli olan niyet ve yine dediği gibi o kadar bilgim yok bide laf arasında cıktı muhabbet on dakkaya cıkardım acelede oldu biraz..buna şükür:D:D:D

ayyyyrıcaaaaaaaaaaa gümbür gümbür geliyoruz EGE yi inletmeye geliyoruz 4 Ağustos.....
başkan gelecekmiş futbolculardan gelen olurmu bilmiyorum bilgi alırsam aktarırım...resimler cok yakında :D:D:D
fvwg09.jpg

Muğladaki neferimiz. kutlamaların fotolarını eklersin artık. ama futbolcular gelemeyebilir. belki de gelirler süper kupa maçından sonra çünkü:

işte ondan tereddüt ettim bende kupadan dolayı ama inşallah gelirler...alayım onları bi marmaris bodrum yaptırayım gözleri gönülleri açılsın:D:Dhep futbol hep futbol olmazki :D:Dkutlama fotolarıda 4 ağustos gecesi anında burda :D:D

pankart aç dai hackhell Beşiktaş Team diye :) şeklimiz olur :)

ArkadasLar Herkez Allaha Emanet.. ßir Süre Yokum Aranızda MaaLesef....

Duşa Giricem Kanka O Yüzden Dedim.. Duştan Çıkmam 1 Haftamı aLıyorda O Yüzden.. :hhmanD

puhahha :D bende brazdan gircem bjk team in temizlik gecesi bu gece demek :D

puhahha :D bende brazdan gircem bjk team in temizlik gecesi bu gece demek :D

TemizLik İmandandır Daha Temiz ßi TopLum İçin Duşa GireLim Lütfen.. :gulumseCocuk:

Sapıttık Iyıcene Alican :gulumseCocuk:

Geri