HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

bana müsade team..kaç gündür nöbetteydim..uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık...gidip kendime biraz yatayım=)..allaha emanet olun...

Tmm ßüLent Abi.. İyi GeceLer Allah RahatLık Versin..

Aramıza hoşgeldin abicim daha da güçlendik sayende

günaydın yavru kartal. yok sabah ice tea içilir mi olum gece içilir. güneş adamı çarpar sonra. işte sana olanlar hep bu yüzden :)

İçimdeki Kartal Aşkı Bir Başka

Dr.mud beni BEŞİKTAŞ TEAM eee alabilirmisn

Binide Alabilirmisiniz? Bu Güzel Bİr Gruba

kardeşim öncelikle buna tek başıma karar veremem. çünkü sitedeki diğer oluşumlardan farklı bu. aramızda çeşitli organizasyonlar yapıyoruz buluşmalar, maçlara beraber gidiyoruz falan. sitede de Beşiktaş bölümünde daha fazla vakit geçirmen lazım konu paylaşmak herley değil. Beşiktaşı gerektiği yerde ne olursa olsun savunman gerek. sadece gazete Başlıklarını paylaşmakla da olmaz neticede çeşitli kaynaklardan sürekli takip ediyoruz zaten. Paylaşma demiyorum ama sadece o da olmaz anlatabiliyomuyum. onun dışında Diğer arkadaşlarım da online olduğunda zaten başvurular tarafımızdan değerlendiriliyo. Beşiktaş adına daha çok çalışırsan seni de Aramızda görmekten mutluluk duyarız. seni biraz daha tanımamız lazım.

Beşiktaşı gerektiği yerde ne olursa olsun savunman gerek..Buna katılıyorum.
Sevdamız uğrana banlar yedik biz :hhmanD

Dün Yine FazLa Lipton İce Tea İçtim Fena Çarptı ßeni Ya.. ßaksanıza Yeni KaLktım :hhmanD

SeLam KartaLLar.. (=

bişey sormak istiyorum :) bu konu neden burda acaba ?

biraz daha merak et bakalım. hatta neden sabitte onu da merak et :)

MozoLe Miяach;4489943' Alıntı:
Dün Yine FazLa Lipton İce Tea İçtim Fena Çarptı ßeni Ya.. ßaksanıza Yeni KaLktım :hhmanD

SeLam KartaLLar.. (=

Hep Emre' ye uymaktan başına bunlar geliyo kötü yolua sürüklüyo bu Emre seni dikkat et :gulumseCocuk:

Otlupeynir Aramıza HoşGeldin Kardeşim ..

:mad::Sopa Bu Arada Bana O Köylüyü Yakıştırdıgınız İçin Teşekkür Ederim :mad::Sopa

Sadece Kaptanlıktan Kurtarıyo Resmim :cool:

Otlupeynir Aramıza HoşGeldin Kardeşim ..

:mad::Sopa Bu Arada Bana O Köylüyü Yakıştırdıgınız İçin Teşekkür Ederim :mad::Sopa

Sadece Kaptanlıktan Kurtarıyo Resmim :cool:

AsLında ßen Seni ßaki Mercimege Layık Gördümde,Serdar Sana Kıyamadı DeLi İbo YapaLım Dedi.. Serdara Dua Et :hhmanD

MozoLe Miяach;4490326' Alıntı:
AsLında ßen Sen ßaki Mercimege Layık Gördümde,Serdar Sana Kıyamadı DeLi İbo YapaLım Dedi.. Serdara Dua Et :hhmanD

ßaki Mercimek ßendim Lan ßaşkasına verme :D

Geri