icemen
New member
- Reaction score
- 0
teşekküre ne hacet kardeşim...uzakta da olsak Vedat Kaptanın yanında olalım istedim elimizden geldiğince...
Beşiktaş heryerde
teşekküre ne hacet kardeşim...uzakta da olsak Vedat Kaptanın yanında olalım istedim elimizden geldiğince...
Takıma Katılmak İsteyen Arkadaşların Başvuruları Ne Zaman Değerlendirilecek ?
MozoLe Miяach;4485725' Alıntı:Kardeşım ÖnceLikLe Sana Teşekkür Ederim..ßiz ßeşiktaşLıLar İşte ßu Kadar DuyarLıyız..
ßen Herzaman SöyLüyorum ßi YanLış Görünce Üstüne Gittiqinde SuçLu Hep Sen oLursun Diye.. Lakin ßen aLıştım Artık.. Adam GeLip ßizim ßöLümümüze Anti İçerikLi Konu Açıyor Cevap Verıncede ßiz OnunLa ßeraßer Ban Yıyoruz.. Neyse ßu ßöLe Devam Etmez Umarım.. Çünkü İyicene Canımız SıkıLmaya ßaşLadı... Tekrardan ßu Yaptıqın Şey Icın İçin Ederim.. :goz:
Dün Vedat Abimizi Kaybettik.. HaLa İçim Acıyor Ama Napıcaz İşte,Tanrı Tüm SevdikLerimizi Tek Tek ßizden Söküp aLıyor.. Önce Optik ßaşkan Sonra Kazım Kanat Şimdide Vedat Abimiz.. Mekanın Cennet oLsun Abi.. Aç KanatLarını SüzüL Gökyüzüne..
Serdar Siyah Avatar Fikrini Öne Sürdüqün İçin Sanada TşkLer Kardeşım...
Herkese iyi akşamlar team.
Yarın 7 de hastane beni bekler
Teşekkür ederim abi.
Önemli birşeyim yok.
Sadece kan aldırıcam falan.
Kan tahlili yaptıracam yani : )
Tekrar saol: )
Team'deki tüm KARTALLARA iki günlüğüne Vedat Abimiz için siyah avatar kullanmaları konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim...