HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

kolay gelsin iyi geceler kardeşim.

Kaç ßakaLım Ömer Efendi.. İyi GeceLer..

MozoLe Miяach;4485725' Alıntı:
Kardeşım ÖnceLikLe Sana Teşekkür Ederim..ßiz ßeşiktaşLıLar İşte ßu Kadar DuyarLıyız..

ßen Herzaman SöyLüyorum ßi YanLış Görünce Üstüne Gittiqinde SuçLu Hep Sen oLursun Diye.. Lakin ßen aLıştım Artık.. Adam GeLip ßizim ßöLümümüze Anti İçerikLi Konu Açıyor Cevap Verıncede ßiz OnunLa ßeraßer Ban Yıyoruz.. Neyse ßu ßöLe Devam Etmez Umarım.. Çünkü İyicene Canımız SıkıLmaya ßaşLadı... Tekrardan ßu Yaptıqın Şey Icın İçin Ederim.. :goz:

Dün Vedat Abimizi Kaybettik.. HaLa İçim Acıyor Ama Napıcaz İşte,Tanrı Tüm SevdikLerimizi Tek Tek ßizden Söküp aLıyor.. Önce Optik ßaşkan Sonra Kazım Kanat Şimdide Vedat Abimiz.. Mekanın Cennet oLsun Abi.. Aç KanatLarını SüzüL Gökyüzüne..

Serdar Siyah Avatar Fikrini Öne Sürdüqün İçin Sanada TşkLer Kardeşım...

bende sana teşekkür ediyorum kardeşim duyarlılığından dolayı..( ohh be foruma yazmayı özlemişim =) )

bu arada tüm beşiktaşlı kardeşlerime selamlar...

bjk tv den beşiktaşımızın catania ile yaptığı hazırlık maçı yayınlanıyor..belki izlemeyen arkadaşlarımız vardır..haber vereyim dedim

Teşekkür ederim abi.
Önemli birşeyim yok.
Sadece kan aldırıcam falan.
Kan tahlili yaptıracam yani : )
Tekrar saol: )

Teşekkür ederim abi.
Önemli birşeyim yok.
Sadece kan aldırıcam falan.
Kan tahlili yaptıracam yani : )
Tekrar saol: )

Aman oLmasında Zaten ßişeyin.. İyi ßare İçim RahatLadı.. Tekrardan Geçmiş oLsun.

Team'deki tüm KARTALLARA iki günlüğüne Vedat Abimiz için siyah avatar kullanmaları konusundaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim...

Bu taraftar Vedat abi' ye çok şey borçlu. O' na vafa borcumuzu elimizden gelen en iyi şekilde göstermeye çalıştık. Tekrar mekanı cennet olsun. "güzel adamlar" bitmeye başladı.

arkadaşlar benide alın sizede uygunsa.gif avatarı süper olmuş.yalnız imza işini pek anlamıyorum.alırsanız memnun olurum:D

15dml50.jpg

6jh5pf.jpg

1zvsi9z.jpg

4kcyyt.jpg

9plw1t.jpg

28mmh5i.jpg

2u5ff2r.jpg

29egm6x.jpg

vy7frr.jpg

nxp7pe.jpg

sadece profil bilgileri aynı olan team üyelerine yaptım,team arttıkca devamı gelebilir istek üzerine:D:D

selam team...

burada olmama sebep olan mozole mirach'a, hoşsohbetleri için hellfire, erdem, cesur201 ve lucky'e teşekkür ediyorum...team için elimden geldiğince çalışacağımı bilmenizi istiyorum..inşallah güzel paylaşımlarla birlikte oluruz..herşey için birkez daha teşekkürler...

OTLUPEYNIR Kardeşım Aramıza HoşgeLdin.. SeninLe ßirLikte Dahada GüçLendik.. (=

Serdar Dostum Harikasın Harika... PASCAL NOUMA ßUDUR İŞTE YA.. :gulumseCocuk:

vy7frr.jpg

Geri