HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

yarın dönüorz 15.45 idosuyla ben söliim kardeşim yok :D bi beni almadnz şu teame :hadiordan

Sen Önce En Az Emre Kadar ßeşiktaş ßöLümüne Katkı Göster,Gerek YorumLarınLa Gerek iLqi Çekici KonuLarınLa Sonrasını Düşünürüz..Ayrıca HayırLı YoLcuLukLar 2 Kardeşe..

biliyorum çalışmam lazım şaka takılıorm size zaten =) gerçi emre zorluo aç konu die :p:pbu arada sağolun teşekkürler:)

biliyorum çalışmam lazım şaka takılıorm size zaten =) gerçi emre zorluo aç konu die :p:pbu arada sağolun teşekkürler:)

aaa sen Emre' nin kardeşi misin? ondan büyük müsün küçük müsün bilmyorum ama şikayet edicem bu emreyi sana. ice tea nin dozunu ayarlamıyo bak kafası güzel oluyo. :)

selam...
canlar nasılsınız.. bjk tv de lion ile yaptığımız maç yayınlanıyor şuan..izleyemeyenlere duyurulur..saat 13:40

hadi ya izlememiştim hem gideyim izleyim :) eywallah abi

ßen ßu ZabıtaLarı ßiqün Çok Pis Dövücemde Ne Zaman Merak Ediyorum.. Vapurun Üstünde Sigara İçmemize Mevzu YapıyorLar Bide KimLik SoruyorLar.. Neyse İntikamım Acı oLucak.

Siz Napıyorsunuz EaqLeLer.. (=

Geçte olsa Beşiktaş Team'in kurulmasında emeği geçen tüm arkadaslara sonsuz teşekurler, Malum sebeblerden dolayı uzun zamandır girmiyordum hackhell'a ama team'in kurulduğunu duyunca dayanamayıp bi post atmak istedim....

NE YENGEÇ DANSI, NEDE ÇİFTETELLİ;
ERKEK ADAM DURUŞUNDAN BELLİ.......

2qkmd50.jpg

Mert pankart işi noldu? ben yan komşunun balkonunda asılı olan çarşafı ödünç (ç)aldım :) ona yazıcam bişeyler :)

Optik başkan' ın anısına.
Çok sevdik be abi!​

Ölmeden üç gün önce Abbasağada​

[VIDEO]zg90QS9TyGc&feature=related[/VIDEO]​

Son Hindi Baba (+14)​

[VIDEO]VhONGCoi-fU&NR=1[/VIDEO]​

SON HOLİGAN​
[VIDEO]nV64LMN_eHc[/VIDEO]​

Mert pankart işi noldu? ben yan komşunun balkonunda asılı olan çarşafı ödünç (ç)aldım :) ona yazıcam bişeyler :)

SöLedim Dün.. AyarLarız ßişeyLer Dedi Ama ßiz Yinede İşi Sıkı TutaLım.. ßeLLi ßigüne Kadar Tamamdır Denmezse Kendi İmkanLarımız DogruLtusunda ßişeyLer YapaLım..

Çok Sevdik be Abi

[VIDEO]Mt-fFzbpodw[/VIDEO]

her beyaz günün 'bam baska' parıltısı.. her siyah günün en parlak beyazı.. öyle bi'sevdadır ki bu anlatıLamaz anlanamaz.. iliklerimize kadar işlenmis ! ...

Aslolan hayattır, Hayat da Beşiktaş.

Bu ruh ne yolun sağında ne solunda, Bu ruh içimizde.​

Kardes beni de yazın kartalların arasına

BİRİ ÇIKIP GELSE
HERŞEY YALAN DESE
BU KAPALI SENSİZ
MEZAR OLUR BİZE
GİTTİĞİN YERLERDEN YER TUT OPTİK BAŞKAN
UNUTMAYACAĞIZ SENİ SON HOLİGAN

ßir Kişi Harici Diqer ArkadasLarın Team'a Girme İstekLeri Erdem ArkadasımLa ßeraßer DeqerLendirdikten Sonra AçıkLayacagım..Herkese DestekLerinden Ötürü Teşekkür Ederim..

Eskiden Aramızda Mevzu oLmuş KişiLerLe Aynı Çatı aLtında ßuLunmak Istemıyoruz.. Siyah'ı Laciverte ßuLayanLarLa İşimiz oLmaz..

Geri