HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ÇOK SEVDİK ßE ABİ..!!

[VIDEO]plwqAVkaUbs&feature=PlayList&p=5673A29E00637F60&playnext=1&playnext_from=PL&index=51[/VIDEO]​

Kanka videoyu göremiyorum :saskin:

Tamamdır Şimdi İzLeyin...

Eywalah şimdi görüyoum.

Seninle Başladım bitsin seninle

selam canlar....

nasılsınız bakalım=)

Eywallah abi nasıl olalım siyah-beyaz yaşama devam. =)
Bu arada team'e tekarar hoşgeldin tam diyemedim çünkü

hepinizin varlığı yeter canlar...hoşbulduk teşekkürler..

Ramazan ayı Mübarek olsun :durdurun

[VIDEO]3uLrGvGOFKU[/VIDEO]

Koooy Koy sataniste,
koooy ateiste
koooyy putpereste
koy hepsi ... olsun
Ramazan Ayı Mübarek olsun
:durdurun​

canlar, team'ı size sizide allaha emanet ediyorum..sabaha yolculuk var..görüşürüz inşallah..

bu arada affınıza sığınarak şu ''team'' cümlesine kafamın takıldığını söylemek istiyorum..hani önceden lisanslı ürünlerimizin satıldığı yerler bjk store' ydi değişti kartal yuvası oldu..bizdemi öyle yapsak diyorum..yani şu team'ı kaldırsak, onun yerine türkçe bir ifade kullansak nasıl olur? benimki sadece bi öneri..bu ihtiyarı fazla ciddiye almasanızda olur =)

neyse çok konuştum ben..allaha emanet olun..=)

canlar, team'ı size sizide allaha emanet ediyorum..sabaha yolculuk var..görüşürüz inşallah..

bu arada affınıza sığınarak şu ''team'' cümlesine kafamın takıldığını söylemek istiyorum..hani önceden lisanslı ürünlerimizin satıldığı yerler bjk store' ydi değişti kartal yuvası oldu..bizdemi öyle yapsak diyorum..yani şu team'ı kaldırsak, onun yerine türkçe bir ifade kullansak nasıl olur? benimki sadece bi öneri..bu ihtiyarı fazla ciddiye almasanızda olur =)

neyse çok konuştum ben..allaha emanet olun..=)

EywaLLah Abi Sende Allaha Emanetsın HayırLı YoLcuLukLar..

Ayrıca ßu Teamdaki Herkesın Fikri ßenim İçin Çok ÖnemLi.. Team'ı TopLarız Hep ßeraßer Karar Veririz.. Ama Sundugun Şey Gayet MantıkLı.. TeşekkürLer.. (=

Team uyan. akşama kadar uyuyosunuz yaa. yalnız kalıyorum gündüzleri canım sıkılıyo =)

Günaydın. nerde bu team çok tembel olduk. =)

Yalovada olduğum için fazla online olamıyorum :durdurun
İstanbula dönünce görün siz beni.
Herkese ice tea ısmarlıcam :durdurun:durdurun

Geri