remington
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
bari böyle yanında olalım büyük kaptanın....OPTİK BAŞKANA SELAM SÖYLE BÜYÜK KAPTAAN
Yavuz kardeşim..Sağlam BeşiktaşLısın..
EyvaLLah..Ama bize sağLam beşiktaşLı oLduğunu göstermen Lazım..
HayırLı uqurLu oLsn orda bnm ismim cok qseL durur KaraKartaL yazısı arasnda x)
selam kartal aşıkları...
foruma yeni girdim ve ilk olarak buraya uğradım..ban alan arkadaşların banlanmasına sebep olan konuyu okudum..niyetim kapanmış bir konuyu gündeme getirmek değil...kimden yana olduğumu ve kime hak verdiğimi bu mesajımı okuyanlar az çok tahmin eder..banlanan arkadaşlarım nasılki şuan geçici bir süreliğine susturuldular, bende onların yanında olduğumu onlarla aynı duyguları paylaştığımı göstermek için kendimi susturuyorum..banlanan arkadaşlarımın ban süresi dolana kadar hiç bir konuya yazmıyor cevap vermiyorum..madem biz tek yüreğiz, madem beşiktaşlı olarak her zaman ilklere imzamızı atarız alın size bir ilk daha..çünkü biz beşiktaşlıyız..
nasıl olacak o???
Vedat abimizin Hakk'ın rahmetine kavuşması dolayısıyla bütün team deki kartalları avatarlarını 2 günlüğüne(ÇARŞAMBA ÖĞLEN 12:00 a kadar) düz siyaha çevirmelerini talep ediyorum....
Vedat abimizin Hakk'ın rahmetine kavuşması dolayısıyla bütün team deki kartalları avatarlarını 2 günlüğüne(ÇARŞAMBA ÖĞLEN 12:00 a kadar) düz siyaha çevirmelerini talep ediyorum....
selam kartal aşıkları...
foruma yeni girdim ve ilk olarak buraya uğradım..ban alan arkadaşların banlanmasına sebep olan konuyu okudum..niyetim kapanmış bir konuyu gündeme getirmek değil...kimden yana olduğumu ve kime hak verdiğimi bu mesajımı okuyanlar az çok tahmin eder..banlanan arkadaşlarım nasılki şuan geçici bir süreliğine susturuldular, bende onların yanında olduğumu onlarla aynı duyguları paylaştığımı göstermek için kendimi susturuyorum..banlanan arkadaşlarımın ban süresi dolana kadar hiç bir konuya yazmıyor cevap vermiyorum..madem biz tek yüreğiz, madem beşiktaşlı olarak her zaman ilklere imzamızı atarız alın size bir ilk daha..çünkü biz beşiktaşlıyız..
MozoLe Miяach;4485725' Alıntı:Kardeşım ÖnceLikLe Sana Teşekkür Ederim..ßiz ßeşiktaşLıLar İşte ßu Kadar DuyarLıyız..
ßen Herzaman SöyLüyorum ßi YanLış Görünce Üstüne Gittiqinde SuçLu Hep Sen oLursun Diye.. Lakin ßen aLıştım Artık.. Adam GeLip ßizim ßöLümümüze Anti İçerikLi Konu Açıyor Cevap Verıncede ßiz OnunLa ßeraßer Ban Yıyoruz.. Neyse ßu ßöLe Devam Etmez Umarım.. Çünkü İyicene Canımız SıkıLmaya ßaşLadı... Tekrardan ßu Yaptıqın Şey Icın İçin Ederim.. :goz:
Dün Vedat Abimizi Kaybettik.. HaLa İçim Acıyor Ama Napıcaz İşte,Tanrı Tüm SevdikLerimizi Tek Tek ßizden Söküp aLıyor.. Önce Optik ßaşkan Sonra Kazım Kanat Şimdide Vedat Abimiz.. Mekanın Cennet oLsun Abi.. Aç KanatLarını SüzüL Gökyüzüne..
Serdar Siyah Avatar Fikrini Öne Sürdüqün İçin Sanada TşkLer Kardeşım...