Günün sözü!!

''Unut onu evlat'' diye yazdı reçeteme doktor; sabah, öğle, akşam aşk karınla...

Asik olmak hayal kurmak kadar kolay...
Unutmak; Hayalin gerceklesmesi kadar zor...

Başarının sırrını bilmiyorum ama başarızılığın yolu herkesi memnun etmeye çalışmaktan geçer.

Küfürde Duada Bir Dilden Çıkar.

Ölümden niye korkacağım ki
Ben varken
o yoktur,o gelince de ben olmayacağım.

ask.jpg

AkLın Kimyası iLe aŞkın Kimyası ßaşkadır. AkıL temkinLidir. Korka Korka Atar adımLarını. 'Aman Sakın Kendini' Diye TembihLer.HaLbuki aŞk öyLe mi ?Onun Tek Dediği:
'ßırak Kendini Ko Gitsin!'

AşKTaN KoRKMak, YaŞaMDaN KoRKMaK DeMeKTiR Ve YaŞaMaKTaN KoRKaNLaR ŞiMDiDeN üÇ KeZ öLMüŞLeRDiR.

Bertnard Russel​

''Kadınlar duyduklarına aşık olur, erkeklerde gördüklerine. Bu yüzden kadınlar makyaj yapar, erkekler ise yalan söyler''

Ey mutluluk! Sana ne zengin, ne fakir ulaşabildi. Neredesin?
mutluluğu arama mutluluk aranmakla bulunmaz ki aranarak bulunsa ya herkes seyyah olurdu ya da bilgiç bir de şöyle mi desek arayan Mevlasını da bulur belasını da ne aradığına bağlı bu... belki günümüz sözcülerine göre şöyle demeliyim küçük şeylerden mutlu olmayı bilmeli insan azla yetinmeyen çoğu bulamaz

Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler

(Wieslaw Brudzinski)

içinden geleni söyle kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin hüzünler seni bulur...!!

Eğer yürüdüğünüz yolda güçlük ve engel yoksa, bilin ki o yol sizi bir yere ulaştırmaz.

Kimsenin birbirine bakmadığı bir hayattan intikam almanın en iyi yolu yaşamaktır.

Geri