Günün sözü!!

y1pa6ORydAcqYqQ9L4BmyZQEdrsT7CoJBYXy8Uu2K0sBs0MsoUyl8VufntUGIA0HBrMb2QfM2eRf9o

Eğer FENERBAHÇELİ değilsen ancak başkasının sevincine ortak olursun.

~~Genç Fenerbahçeliler~~​

Zehr-i Şeker Aşk-ı Keder , Fuzul-i ne ederse Sadık Eder :)

BiLmediğini biLmek En İyisidiR BiLmeyipte BiLdiğini Sanmak TehLikeLi BiR HastaLıktıR

"Sizler, yani yeni nesil Türkiye'nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edecekseniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir."
Mustafa Kemal Atatürk

Hayır istemem bir başkasını yanlızda ayağa kalkabilirim. Hayır dokunma bir başkasına tutanmadan da ayağa kalkabilirim.

bkz. offf beee

sade evde yüzüm asık dısarda sempatik takıldım

Akıllı bir insan kazandıgı paranın birazını, aldığı nasihatin ise bir çogunu bir yana koyar. -Harry Carns-

( . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . )

bkz. en güzeli sessizliktir.

Acizler için imkansız,
korkaklar için müthiş gözüken şeyler
kahramanlar için idealdir..

Mustafa Kemal Atatürk

Karakter ağaç ise, şan ve şeref de o ağacın gölgesi gibidir Biz hep gölgeyi düşünürüz Oysa karakter ağacın kendisidir (Abraham Lincoln)

insanlar güllerin pesinden kosarken, ayaklari altinda ezdikleri papatyalari fark etmezler

İnsanların Güvenini kaybetmektense Paramı kaybederim.

Özürdilerim :crying:

47996.jpg

ßir Adım Daha Atsam Çıkıcaktım... Sadece inSanLıktan DeğiL ßütün Dünyadan... inSanın Kendi imkanLarıyLa ßir Uzay Mekiği inŞa Etmesi ßöyLe oLuyor iŞte...önCe Deneme Mahiyetinde FırLatıLan MaymunLar Gibi ßirkaç Duygu ßindiriLiyor Mekiğe... Sonra da ßütün ßeden ßütün ßeyin HazırLanıyor Dünyanın Dışına YoLLanmaya... Tek Amaç Ay'a ßenzeyen ßir Uydu oLmak.
''Dünya GüzeL Ama Çok Uzaktan DiyebiLmek...''

'Aşka gönül ile düşersen yanarsın. Zeka ile düşersen kavrulursun. Akıl ile düşersen çıldırırsın. Duygu ile düşersen gülünç olursun. Aşka düşmezsen kalabalığa karışırsın. Sersem sersem bakınıp durma bir yol seç.

ÖZDEMİR ASAF

Umut dediğin, Olimpiyat meşalesi değil ki arkadaşım, elbet söner!

Geri