Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adamın Biri Yolda Yürürken Mecnunu Görmüş Deli Diyorlarmış Mecnun'a Leyla'ya Olan Sevgisinden Dolayı
Adamcağız Mecnunun Deli Olmadığına İnanıyormuş Birde Bakmış Mecnun Yoldan Geçen Bir Köpeği Şapur Şupur Öpüyor Deli Olduğuna İnanmaya Başlamış İşin Aslını Birde Mecnun'dan Öğreneyim Demiş
Senin İçin Deli Diyorlardıda Ben İnanmıyordum Ama Şu Köpeği Öptüğünü Görünce Deli Olduğuna İnandım Demiş,
Mecnun Yok Demiş Bu Köpek Varya Hergün Benim Leylamın Mahallesinden Geçiyor Onun Güzel Yüzünü Görüyor O Yüzden Öpüyorum Demiş.
Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.
“Ağırbaşlı isen saygısızlık görmezsin. Cömert isen her şeyi elde edersin. Samimi isen halk sana güvenir. Doğru isen çok şeyi başarırsın. Nazik isen başkalarını hizmetinde kullanabilirsin”.
kıpkızıl bir güneşin önünde, mavi bir yelkenlidir hayat...alır götürür seni bilinmeyen derinliklere...sevda mavidir...mavi umut...yüreğini hep mavi tut...