Günün sözü!!

mesaj sayım 30 a ulaşmadı diye pm attırmazsan hackhell bana, forum oyunlarında çoştururum bende kusura bakma ;)

Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı. Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz ... (yunus emre)

404qfwml.png

iSter SümßüL ßoyun Eğsin...
iSter DaLLar Yere Değsin...
Seviyorsan Nerden bilsin...

SöyLe ki Yansın Yüreği...

Adamın Biri Yolda Yürürken Mecnunu Görmüş Deli Diyorlarmış Mecnun'a Leyla'ya Olan Sevgisinden Dolayı
Adamcağız Mecnunun Deli Olmadığına İnanıyormuş Birde Bakmış Mecnun Yoldan Geçen Bir Köpeği Şapur Şupur Öpüyor Deli Olduğuna İnanmaya Başlamış İşin Aslını Birde Mecnun'dan Öğreneyim Demiş
Senin İçin Deli Diyorlardıda Ben İnanmıyordum Ama Şu Köpeği Öptüğünü Görünce Deli Olduğuna İnandım Demiş,
Mecnun Yok Demiş Bu Köpek Varya Hergün Benim Leylamın Mahallesinden Geçiyor Onun Güzel Yüzünü Görüyor O Yüzden Öpüyorum Demiş.

Yarin özlüsü özde söz bilmez.

hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş (fenerbahçe maçına hitaben)

Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.

sigpic557_1.gif

Vur Hadi Vur Sende Vur Vur...! GüLYürekLim

PayLaşmayı iStemezsin Zoruna Gider Demezsin

Canım Yandı ßiLirsin Sen ßeni Sevmezsin

Aramam Sormam Seni ßir Daha Dönemezsin

SüLeyman Erkuvan

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye İşte ben onlardan değilim Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım...

Gerçek kaybeden, kazanmayan değildir. Gerçek kaybeden; kaybetmekten o kadar korkar ki kazanmayı denemez bile.
Little Miss Sunshine

Insan ancak anladığı şeyleri duyar
En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma düşmesini önlemektir

üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim heveslenme, senin için düşlerim başka aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim...

Bizler mi vakti hoşça geçirmekteyiz bugün?
Şüphem şudur: vakit mi geçirmektedir bizi?

“Ağırbaşlı isen saygısızlık görmezsin. Cömert isen her şeyi elde edersin. Samimi isen halk sana güvenir. Doğru isen çok şeyi başarırsın. Nazik isen başkalarını hizmetinde kullanabilirsin”.

kıpkızıl bir güneşin önünde, mavi bir yelkenlidir hayat...alır götürür seni bilinmeyen derinliklere...sevda mavidir...mavi umut...yüreğini hep mavi tut...

Geri