Günün sözü!!

sehit_cocugu_1.JPG

Sakın SızLatmayaLım KemikLeri, EtLeri...
Huzur iÇinde Yatsın... Tüm Vatan ŞehitLeri

Nazım İNCE

Seni aramam icin beni uzaga attin!
Alemi benim, beni kendin icin yarattin!

Gerek Yok her Sözü Laf iLe Beyana...
Bir Bakış Bin söz eder ..
Bakışdan Anlayana ..

( MevLana)

Mevlanın her şeydeki sırrı "SABIR"dır..
Acıya sabredersin adı METANET olur,
İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur,
Dileğe sabredersin adı DUA olur,
Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur,
Özleme sabredersin adı HASRETolur.....

helppk2.jpg

ELif Gißi YaLnızım...Ne Esrem Var ; Ne Ötrem...Ne ßeni Durduran ßir Cezmim;Ne ßana ßen Katan ßir Şeddem...Ne eLimi Tutan ßir Harf...Ne AnLam Katan ßir Harekem...KaLakaLdım SayfaLar OrtaSında;ßir Okuyan ßekLedim...GöLGesini iStedim ßir Dostun...Med Gißi...Yine YaLnız KaLdım...Aynı eLif Gißi...

Aşkın αmαcı Birileri için " MükemmeL İnsαn " oLmαk değiLdir, Seni Mükemmelliğe en çok Yαklαştırαcαk insαnı BuLmαktır...

Yaptığım Şaka'nın Ardından Gözlerimin İçine Bakıp ''Aşk Olsun'' Dediği Zaman ,
''Keşke'' Demek İçin Can Atıyordum...

üç oda bir salon yalnızlığımı kiraya vereceğim / heveslenme, senin için düşlerim başka / aklını başından alıp, gezmeye götüreceğim /

Hαyαllerle gerçekler yαrışır ; Hαyαller önde gider αmα her zαmαn gerçekler kαzαnır . . .

IMG_8170.jpg

İmge TopLamak için mi istiLa ettin yüreğimi? ßatırdın ßayrağını Göğsüme... İsteseydin... Sana eL değmemiş iLhamlar Verirdim... Gerek yoktu uygarLığımı ateŞe Vermene!

Hayat sana arka arkaya dikenlerini gösteriyorsa sakın üzülme,aksine sevin...Çünkü çok yakında gülü de gönderecektir.......

''Halinin hatrı sorulmadığında bil ki; unutulmuşsundur ....

Başkalarını niçin sıktığımızı, hangi yanımızın onlar için sempatik geldiğini, hangi yanımızı gülünç bulduklarını hiçbir zaman bilemeyiz; kendi imajımız bizim için büyük bir sırdır..

Suyun ve dağın güzelliğini hissetmiyorsan, artık bir çocuk gibi sevinemiyorsan, çok ileri gitmişsin demektir..

Kötü bir şey yapmadınsa şeytanların kapını çalmasından korkma!

Ayrı kara parçalarında,
Ortak gökyüzüne bakmanın
Avuntusu var şimdi...

herkesten her şeyi sakLadığını ve onLarın hiçbir şeyden haberi oLmadığını sanarak günahLarına günah yaLanLarına yaLan ekLeyenLer;sizin için cehennemde ateşten koLtukLar var..

Geri