Günün sözü!!

basogretmen_2.jpg

"ßenim asıL AnlatıLacak Yanım ÖğretmenLiğimdir. TopLuma, MiLLetime ßen, ÖğretmenLik YapabiLiyorsam, ßeni OnunLa anLatın. Yoksa Kazandığım Zaferler, Yaptığım Öteki İşlerLe ßeni Anlatmanız Pek ÖnemLi DeğiLdir."

M.KEMAL ATATÜRK

“Dünyanın Her Tarafında ÖğretmenLer, inSan TopLuLuğunun En Fedakar ve Muhterem UnsurLarıdır. ”

M.KEMAL ATATÜRK

Az kaşardan tost, Çok kaşardan Dost olmaz

insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var?

Birde son günLerde bu çok taKılıyor gözüme
Özenen DeğiL Özendiren oLun,ALayına Gitmeyin KeNDiNiZe GeLiN

Köprüleri atma. Aynı nehri kaç kez daha geçmek zorunda kalacagına şaşıracaksın ...

"insanLar söyLedikLerinizi ya da yaptıkLarınızı unutur, ama onLara neLer hissettirdiğinizi asLa unutmaz."
-maya angeLou

Anlasana ! Tarihin hiçbir noktasında tüm insanlar mutlu olmadılar, gelecekte de olamayacaklar. Çünkü birilerinin mutluluğu diğerlerinin mutsuzluğunu gerektirecek daima. Savaş bu yüzden var, acı bu yüzden var. Aşk; bu yüzden var…

insan kendinin en güzel aynasıdır hiç yansımanıza baktınız mı? görüntünüzden öte ruhunuzda neler var?

Birde son günLerde bu çok taKılıyor gözüme
Özenen DeğiL Özendiren oLun,ALayına Gitmeyin KeNDiNiZe GeLiN
tebrik ederim

HAYAT ;BİR GÜN sadece AĞIZ TADIYLA dondurma dolgulu profiterol yiyebilme İHTİMALİ için bile
YAŞAMAYA DEĞER

■ Bu Günü Görmek.Geleceği Görmekten Daha Kolaydır.

Kim kıskanırsa kördür, kim nefret ederse sağırdır, kim kızarsa topaldır, yalnızca kim severse onun herşeyi tamamdır.

Birini bekletmek en büyük alçaklıktır. Zamanını çalacağına, parasını çal, daha iyi. Horace Mann

yalnız akıllı bir insan sevmesini bilir. Sevip de yitirmek, sevmemiş olmaktan iyidir.

Sen benim gönLümde oLdukça,Yemende de oLsan benim yanımdasın.Eğer sen benim gönLümde değiLsen,yanımdada oLsan Yemende sayıLırsın.

"Hz.Mevlana"

Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz bir çocuğun gözlerinin içine bakın.
Çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğreteceği üç şey vardır:

- Nedensiz yere mutlu olmak,
- Her zaman meşgul olabilecek bir şey bulmak,
- Ve elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak.

Geri