Günün sözü!!

Sakladigin bir sir senin esirindir.Açiga vurursan sen onun esiri olursun!

Mevlana derki: "Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır,ya canın acıya acıya adım atacaksın,yada canını acıta acıta söküp atacaksın... Her iki yolda da, tek bir gerçek olacak; CANIN ÇOK AMA ÇOK ACIYACAK!!" ....

...

şimdi bir badem çiçeği sürsem namluya

sıksam beynime

ölümüm bahardan olsa

...

ADNAN YÜCEL

iccon04.gif
Kadını Erkeğe YoLdaş Yarattı. Âdem NasıL oLur da Havva’dan Ayrı KaLır. Görünüşte Su, ateŞten Üstündür. Görünüşte Erkek Kadına Üstündür. Ama Gerçekte Su, ateŞe Konunca Fokur Fokur Kaynar. Gerçekte ErkekLer MağLuptur. MağLupLuk Muhabbet VesiLesi oLacaksa Ne mutLu MağLupLara!

"Hz.MevLana"

"Parfümünüzü öpüLmek istediğiniz yerLerinize sıkınız"

Coco ChaneL

"Yazı o kadar güçlü ki,
en silinebilir olan kaleme bile kurşun demişler…

Sana yazdıklarımı silerken dikkatli ol,
yaşarken ve yazarken beni ıskaladılar ama
silerken seni öldürebilirler…” .

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum.Yanımda hiç arkadaş olmamasından yoruldum. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söylecek biri.En çokda insanların birbirine kötü davranmasından yoruldum

Kimden kaçıyoruz. Kendimizden mi?

Ne olmayacak şey!

Kimden kapıp kurtarıyoruz, Hak’tan mı?

Ne boş zahmet!

Hz. Mevlana

yagmmur.jpg

Kendisi Koca ßir YaLanken Gerçeği Arar ßu Şehir. SokakLarı Gibi evLeri de Acı DoLudur, GözyaşLarı Taşar PencereLerinden..GeceLeri GerçekLerini SakLar da, Her Gün ßaşka ßir Maske Takar insanLarı... HayatLarı Vardır anLattıkLarı, ßir de Tek ßaşına KaLınca YaşadıkLarı...!!

Üzülme...der Mevlana ve devam eder;Bir yandan korku bir yandan ümidn varsa iki kanatlı olursn,Tek kanatla uçulmaz zaten.Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değl,Kilimin tozunu almaktır.Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır.

"sesini değil, sözünü yükselt. yağmurlardır yaprakları büyüten, gök gürültüleri değil.."

mevlâna

Geri